136

Анонимен

преди 13 години

*** е зараза, чума, спин, как ще го разхвалваш и пропагандираш, чалгата е сатанински танц кючека, право делото на дедо николай е, длъжност му е, *** е пастир

135

КЛара

преди 13 години

Да сте чули до сега български поп да се обяви публично срещу мутрите, корупцията, бедността или наркотиците?Нито веднъж не са се изказали по тези въпроси, защото първо трябва да решат много по наболелите проблеми на обществото като гейовете и чалгата!

134

Анонимен

преди 13 години

БАШ ТОЯ ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА МАТЕРИАЛИЗЪМ САМО ЧАСОВНИКА МУ СТРУВА 30000ЛВ

133

Соня

преди 13 години

Поздравявам всички с празника днес, хора бъдете щастливи и се радвайте на живота! Нека бъдем по-добри и толерантни един към друг. Животат е нещо прекрасно!

132

СССРейчо

преди 13 години

И алкохола, отче, и мутрите като Бойко Борисов, и *** банди !!!! Естествено общото между всички тях е ЧАЛГАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

131

Анонимен

преди 13 години

Гейовете са вредни само със съществуването си.

130

Анонимен

преди 13 години

Гейовете не вредят толкова, колкото п..стите..., то си е личен избор, но да не си навират извратеността в очите на хората! Чалгата определено вреди, също така вреди и този поп, който ходи с охрана, а уж трябва да учи на смирение, духовни добордетелни... той ли ще ме научи????

129

gydhtkiu

преди 13 години

Браво дядо попе. По долу чета коментари, които го оплюват - ДС, мерцедиси и тн.В случая не ме интересува, човека говори и действа правилно (ордените).

128

evala

преди 13 години

evala ne6to vqrno edin da se kaje :D:D OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KOLKO SI PROSTTT!!! tva e pozdrav za chalgarite ;)

127

Анонимен

преди 13 години

Това скъпа Соня се казва контрол в/у съзнанието. Всички живеем такъв живот какъвто ни поднесат, но по начин по който ти внушават че сме свободни, а общо взето в момента всички са готови на всичко за да оцелеят, продават телата си и стъпкват всички принципи. Обърнете внимание какво е било преди Христос. Шепа хора са управлявали и унижавали населението. Хората са били роби. Например гледайте "Калигула". Христос извисява хората от ниво роби до ниво вечност стига да си приел вярата

126

жижо

преди 13 години

"Гейовете и чалгата вредят"... Добър ден дядо попе :)))))))

125

ех

преди 13 години

точно този поп с това изказване насажда омраза и разделение, всеки човек прави своя избор доколкото може. Нали точно Християнската религия е най-хуманата и обичаща човека, този е срам за Християнството

124

KREMENA ST ZAG

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

F idin postink du Vladikata SAMU-DIVke,plidirash za Duh,tcennosti,za miloto u tcuveka i za Vasvishenuto u DETCATA NI...Sega,mila dali ne se e fselil LUTCIFER f TEP-uba4e sa napavash da ma onizijavash---??!! WARUM denn das ??!!! As fsashtnus tas duma As ni mi e izsvesna izopshtu,V A F A N C U L A ---Sa-Mu--Di-va.badi zdrava,mila Samu-DIVfKA.I sa drash LADY-LIKE,po naturalnu +saz duszstoinstvo,Darlinkk-SAMU-DIVA.

123

Анонимен

преди 13 години

Абе, жена като се натискаш да пишеш коментари , защо не го направиш както трябва, така че хората да те разберат.Досади на всички ни с умнотиите си.Или пиши нормално , или ходи се лекуваи, честно направо не се траеш вече.

122

menn

преди 13 години

Не съм съгласен за гейовете.

121

tulski

преди 13 години

Аз уважавам висшия църковен клир, но тука пловдивския митрополит, категорично не е прав. Ако под чалга има предвид Поп - Фолк : музиката на народа, няма как да бъде подкрепен.

120

Р Е А Л И С Т

преди 13 години

Ясно е, че гейовете и чалгата вредят на младото поколение и не само на него! Но аре стига сме се псували тук - имайте уважение, днес е 6-ти септември !! Честит празник, българи !

119

Анонимен

преди 13 години

религията е перфектния инстумент за контол над овцете алах аладин моамед исус иехова кришна и буда и още над 400 измислечни идола

118

Анонимен

преди 13 години

Ами дедо Ники, в Европа хората не са толкова материални, нищо, че са доста различни от нас и ги имаме за простаци, диваци, пияници, мондари, не че не е отчасти вярно, но е Европата съм срещал много по възпитани и мили хора, такива, които не познават омраза, завист, за който милосърдие и вяра значи нещо. Само че там дедо попе не разпалват омраза между хората, нито преследват "демони" като тебе, а си вършат съвестно делата и оставят всеки сам да реши. А и точно ти да говориш за материализъм... :)

117

Соня

преди 13 години

Всяка религия възниква като философия - система от идеи, но с времето се догматизира и закостенява. По мое мнение църквата вече е загубила връзката с реалността, не помага за решаване на проблемите, а само усъжда и хвърля злобни коментари. Животат е такав какавто ние си го направим.