259

Niko

преди 14 години

Така ще бъде винаги докато във футбола са имената на Михайлов, Сираков и Стоилов. Стоичков отдавна го прозря и им би шута.

258

Петков

преди 14 години

А и футболистите ни не проявяват особено желание за игра в националния отбор.Не от там идват парите им.Пазят се от евентуална контузия и играят като госпожици.Сигурен съм,че в българските отбори има момчета,които може и да нямат чак такива качества ама са готови да преорат игрището с бутонките си.Казах "качества" и си помислих какви ли качества чак пък толкова имат тия които играят сега в национала.

257

vaderooo

преди 14 години

256

Анонимен

преди 14 години

КАКВИ ЛЪВОВЕ? КАКВИ 5 ЛЕВА?-БАНДА ГЕЛОСАНИ ЛИГЛЬОВЦИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!

255

Анонимен

преди 14 години

:D:D:D:D какво друго освен загуба можем да чакаме от наще ????

254

смислов

преди 14 години

Тия бяха умрели от световното ния *** ги върнахме към живот,по-добре да не бяха ходили за да ни гледат резила,ИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА ПЕРУКАТА И СИНЧЕТО МУ ВИДЕ СЕ ЧЕ 3-те ГОЛА са заради него,ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ Е ТОЗИ НАЦ.ОТБОР,ОСТАВКИ....ОСТАВКИ....ИСКАМЕ ОСТАВКИ....

253

pepino

преди 14 години

с този тренер Сираков,помощника Стоилов и ръководителя Михайлов,така ще е.Цяла Европа ни се смее.Финансовите интереси са по-силни от патриотизма и българщината.С *** сме за никъде.Цялата тази *** трябва час по-скоро да си ходи.

252

гого

преди 14 години

Абсолютен резил, а най-лошото е, че в скоро време нещата няма да се оправят. Футбол се учи на стадиона, а не по нощните заведения.

251

cska forewer

преди 14 години

Докато тоя *** *** *** пуска такива п-си като тоя на снимката,победа няма да видим.

250

Misho

преди 14 години

Стоичков се опита да каже, че с тия мързели и ритнитопковци отбор не се прави, но не беше разбран. Наистина са големи смешници, които ще ни излагат още занапред. Мач никога няма да спечелят.

249

georgi

преди 14 години

аз български футбол не гледам вече :). Нашите футболисти са по-силни по дискотеките от колкото на терена :). Какво да им гледам - смешници

248

Жо

преди 14 години

ПРЕСА, преса, преса! Англичаните не ни даваха да си отдъхнем нито за миг. Хвърляха се за всяка първа топка, дори и безнадеждна, демонстрираха техника на спиране и овладяване на далечен пас /от нашите само Стилиян и още 2-3 го владеят/и не изпуснаха контрола върху играта през целия мач.Наш`те, след злощастното начало, бяха "пълен шаш" до средата на полувремето /,кой където докопаше топка я риташе безидейно напред/, след което се събудиха за кратко.Вторият гол, между краката на Ники, беше КРАЯТ!

247

zoo york

преди 14 години

Tova izobshto nqma mqsto v novinite, to se znaeshe, che shte ni razbiat. Nqkvi oburkani hora govoreha za raven, che dori i pobeda........pak shte ima muki.

246

Майтапчия

преди 14 години

АЗ СЕ РАДВАХ ГЕРМАНИЯ КАТО СМАЧКА НА СВЕТОВНОТО ТОВА ЛЯТО АНГЛИЯ И ОТ 3-ТЕ ЛЪВА ВЕЧЕ СА 4-ТЕ ЛЪВА СЛЕД КАТО ГИ БИХА НЕМЦИТЕ С 4-1.

245

митко ми

преди 14 години

Мизерна страна - мизерен футбол !!!

244

Петков

преди 14 години

Истината е,че нямаме качествени футболисти.Колко играчи сме продали в големи европейски клубове през последните 10 год.Нито един.Стоилов не струва,но с това разполага.Кажете ми един футболист,който заслужава да е в националния отбор и той да не го е взел.А нямаме футболисти защото няма пари за юношите.Парите отиват за закупуване на десеторазредни чужденци. Защото там става далаверата.Комисионни се вземат.Докато футбола ни се ръководи от далавераджии все така ще бъде.

243

Блекота

преди 14 години

Тези скоро ще повторят успехите на Тройчо Шесторкин.

242

Kiko

преди 14 години

До 253/анонимен-Прав си напълно, и то Мърито пое Левски наготово след един изграден отбор. Абсолютен безхаберник

241

Батето

преди 14 години

Нова почетна загуба.

240

плъхчо

преди 14 години

Б.Михайлов, Сираков и Стоилов тримата *** вън от националния и некадърното синче на които му вкараха гол от 15м през кракат