117

Анонимен

преди 14 години

Тази отсечка я довършваха по времето на СерГей и Триглавата ламя

116

Анонимен

преди 14 години

Драги зрители , от 5 юли 2009 на територията на цяла България , започва провеждането на представления за ***, изпълнявани от цирк "Борисов и компания". Приятно гледане и запомнете , това, което виждате не е това, което се случва.

115

Анонимен

преди 14 години

ЦИРКЪТ ПРОДЪЛЖАВА :1.Първа серия - бойко е посредствено селско момче от Банкя2.Втора серия - същото иска да стане милиционерче, но става само пожарникарче3.Трета серия след промените решава да се пробва като мутра, но босовете не го вземат, защото некадърниците никой не ги ще, дори в подземния свят4.Четвърта серия - алчното за власт, просто и самовлюбено *** мисли бързо5.Пета серия - защо да не вляза в медийното пространство, чрез Т.Ж.6.Шеста серия - Ура! - царят-алкохолик ще се връща, какъв по удобен случай да ме види цяла София и България, крачейки начело на кортежа с мутренската си походка7.Седма серия - ами то народът бил доста ***, защо да не се опитам да вляза и в политиката малко така ...8.Осма серия я, той народът бил и повече от ***, ще взема да се кандидатирам за кмет9.Девета серия - я, избраха ме10.Десета серия - сега с дядо цар и с бащите комунисти ще се поделим каквото е останало от България, но зад завесата естествено

114

Анонимен

преди 14 години

Питам се какво може да очаква човек от Парламент, начело на който стои бивша комунистка стругарка, понастоящем трансформирала се в бизнес дама с аграрно излъчване и вид на колхозничка, пременила се за модно шоу. Умствените й качества ще се въздържа да коментирам, защото не искам да съм груб. Или пък от Правителство, начело на което стои едновремешен възпитаник на школата в Симеоново (където достъп имаха само най-верните партийни кадри), в последствие мутра от подземния свят, а сега "антикомунист" и човек, воюващ с престъпността. Съжалявам, но поне за мен това е повече от смешно. Нищо добро не чака България. Циркът и сапунките продължават важното е да има зрелища, пък хлябът, какво може и без него. И накрая искам да попитам г-н Премиера, воюващ със всякакви НАГЛИ, ОКТОПОДИ, ЛАПАЧИ дали неговата възлюбена Цвети Бориславова, честно спечелила 1 млрд по времето, докато Богоизбраният Пожарникар беше Кмет, та исках да питам идолът на нацията дали ВИНЕТ-дамата е НАГЛА ОКТОПОДКА или обикновена Л*ПАЧКА.

113

Анонимен

преди 14 години

Тиквената трагикомедия, на която сме свидетели, прави дори плъх Станишев да изглежда приемлив !

112

АНТИКОМУНИСТ

преди 14 години

Я червените крастави жаби се активизираха пак:)).. по добре си пийте лекартсвата редовно,че като ви чета коментарите сте в предифарктно състояние и запомнете вашата СерГЕЙпартия е умряла трудно ви е, но ще трябва да го проумнеете .Радвам се като гледам как се гърчите под краката на Б.Борисов ,радвам се като ви гледам как се пенявите,радвам се ,че вече няма да ви имааааа,радва се и детето ми :)))

111

Анонимен

преди 14 години

Правителството на Борисов ще бъде на власт докато БСП се съвземе и е готова за избори. Тогава ще излезе истината за Борисов и поредния герой на прехода ще бъде развенчан.Има и друг вариант които ми харесва повече, БСП не се съвзема и става партия със стотина хиляди избратели. Тогава хората ще си кажат, защо имаме такъв ниско интелигентен човек на власт с толкова тъмно минало.Бъдещето е неясно, но ехото на абсурдите от 1984 ще продължава да ехти защото няма минало което да не оставя следи в настоящето, особенно минало напоено с кръвта на невинни жертви и тяхните несбъднати мечти.

110

Анонимен

преди 14 години

С какво ще се запомни управлението на Бойко Борисов? Със Сергей Станишев

109

Анонимен

преди 14 години

Борисов има голямо желание да разгроми Доган, но няма възможност да го направи, защото лидерът на ДПС има силни козове срещу него. Двамата бяха заедно в управлението от 2001 до 2005 г., като в онзи период лидерът на ДПС публично лобира да грейне още една звездичка на генералския пагон.

108

Фръц

преди 14 години

Не знам на кого какво са взели,ама на мен заплатката ми взе да не стига....Боли ме косата кой е на власт и кой кого е изритал!А подобно злорадство е присъщо на децата от деЦката градина!

107

Заралия

преди 14 години

хах , и да се пените, и да се не пените...Бойко има рейтинг 3 пъти над другите, и ще продължава да ви бърка в червените дупенца още дълго :)Давай Бойко, народа е с теб.

106

Анонимен

преди 14 години

Не съм гласувала за ББорисов,но като реалист се надявах тройната коалиция да бъде свалена и нещо по-добро да бъде направено,макар че от изявите му като гл.секретар на МВР и като кмет на София,нищо от действията и обещанията му не подкрепяха убедително тези ми надежди.Както и преди ой си е един завършен популист и освен това да се изявява по медиите на нищо друго не е способен.Само си спомнете е казал вчера,преди седмица или месец и какво казва днес.И какво ще каже утре. А най-лошото е,че всяко добро предложение,което не е произлязло от 'Него' не е разумно. Никой от министър-председателите от началото на прехода досега не си е позволявал да казва: Аз Ви плащам пенсиите,Аз Ви изградих метрото,детските градини,Аз ще Ви построя магистралите ит.н. Освен Тато,разбира се,но при тоталитарен режим. Но ББорисов го задмина по-всички показатели,при положение че живеем в демократична държава,член на ЕС. Толкова е дезоориентиран в случващото се,че вече имам съмнения дали помни какво е обещавал,казвал или правил вчера и какво обещава,казва и прави днес.Едно голямо его,популизъм до безобразие. Няма никаква предвидимост в намеренията и действията му и това е не само лош знак за бизнеса, инвеститорите,а и за нас обикновените граждани.Ако не са действията на г-н Ц.Цветанов,които се адмирират от всички,които бяхме подложени на грабеж,рекет и смазване на самочувствието ни на свободни и равноправни граждани от министри,олигарси и мутри,то спада на доверието към ГЕРБ нямаше да е само 18 процента,а най-малко 80. И нека не ни заплашва с избори,защото сега много повече хора се осъзнаха и няма да им гласуват доверие на кредит.Видяха и почувстваха резултатите от предизборните им обещания и истинските им действия и възможности.Увериха се в некадърността на поредният 'месия'. Дано са си направили изводите, че държава се управлява не с мускули,черен каратистки колан и популизъм, а с знания и умения.

105

Антон Кутев

преди 14 години

Давайте другари, по усилено всички против Бойко!партията ще ви възнагради за усилиятада живее БСПние ще победим и ще си върнем власттане се отчайвайте

104

Анонимен

преди 14 години

Дали скоро в училище вместо бай *** и образа на бай *** няма да се учи бат Боко и образа на бат Боко в българската литература?

103

Анонимен

преди 14 години

А другаря Борисов къде беше през последните 20 години? Защо не излезе един път на демонстрация срещу тогавашните правителства? А се криеше зад гърбовете на Тодор Живков и Симеон 2, а след това се опакова в подарената му от Първанов генералска униформа!

102

Анонимен

преди 14 години

Правителството работи на газ-спирачки, шофьорът ББ кара със затворени очи, Дянков е налял гориво-менте, Цветанов се е подал от колата навън и насъсква всеки от картела герб срещу всички останали участници в движението, Цецка вече си търси следващата поредна партия, Фидосова иска да се спре на всяка кюфтеджийница, от багажника вони на 180 трупа от неразкрити убийства, а катаджията Барозо спира таратайката заради шофиране без шофьорска книжка!

101

Анонимен

преди 14 години

Бойко, ти вече напълно се провали като мин.председател, но ставаш за портиер на американското посолство. Особено с генералската униформа!

100

Калин

преди 14 години

Царя да беше направил магистралата, а ко не бяха пищялките, които впоследствие сложиха ръка на проекта и докъде го докараха!

99

Анонимен

преди 14 години

Скапана държава! Геноцидът над българите продължава.

98

Мая

преди 14 години

мед ми капе на сърцето, като слушам как безсилно беснеят бившите крадльовци :)взеха ли ви сладкото кокалче а ? хахаххаха :)народа вече поумня и ви изрита, дано е завинаги