97

Анонимен

преди 13 години

Взех да си мисля, че този БДС стандарт става законен рушвет.

96

Анонимен

преди 13 години

Хрантутници ненаяли се. Не се натъпкаха, че и здравето на хората го обърнаха на печалба. То затова като купиш нещо, се чудиш какво ядеш. Едни и същи помии на различни цени. Сега да им изтипосат имената, че да видят тогава кой ще купи нещо от тях.

95

Анонимен

преди 13 години

Почти цсички месопреработваеми предприятия ползват свински кожи заради богатото съдържание на колаген (внасят ги за без пари от чужбина, защото това там е ***), стриват ги на прах и ги бухат в абсолятно всичко което произвеждат като колбаси и тн. Да ни е сладко

94

ДЕГУСТАТОР

преди 13 години

Е най- сетне. Камарко си е намерил майстора. Вкарваше най-големият *** от Европа- този, който фирмите в Германия плащат по 200 Евро за да го изхвърлят на екарисаж и го продават на Камарко по 50Евро да го изнесе в България.Отговор към "Мръвкарче": Вземи малко се пообразовай- прочети какво пише в стандарта, пък тогава прави коментар- на темата Е-та си НЕКОМПЕТЕНТЕН!!!

93

Анонимен

преди 13 години

Тези изрезки не са по стандарта 'Стара Планина' , а по стандарта 'Съевата Дупка' по известен като салам Народен....

92

Анонимен

преди 13 години

точно това никога няма да стане, защото уличените производители ще си платят на "честното" Мутренско правителство и керванът ще продължи да си върви, а овчиците да си блеят по форумите

91

Юлия

преди 13 години

Остана да изцепиш, че е нормално да се виси на опашка за бисквити...

90

Анонимен

преди 13 години

добре де защо не кажете имената на фирмите и продуктите им за да не се тровим ?

89

Анонимен

преди 13 години

мда най- добото наказание за тия предприятие е да им публикувате имената

88

stoilova

преди 13 години

Neznaq kak 6te gi sprat mafiotite na kolbasi..........a te sa mnogo,masovo.Dano tozi ministar da im brakne v dupetata.

87

Юлия

преди 13 години

Времето, за което говоря, беше времето, в което издъхваше комунизмът! А дали основите на демокрацията са наливани правилно или не, това не съм го кометирала.

86

Анонимен

преди 13 години

За любителите на луканката само леко ще обясня, че от 100 г замразено двайсетгодишно бразилско месо, разлигавено с маркуч, се прави кило луканка.

85

лесно

преди 13 години

до юлияЗа последно ще ти отговоря - да имаше опашки за кисело мляко,за хляб,за зеленчуци но никой не е останал гладен и без да си купи каквото и да било а в онези години хората си купуваха и правеха зимнина по 500-1000 буркана - сега е пълно с *** по магазините и е пълно с гладуващи хора и ровещи по кофите за смет -

84

az

преди 13 години

pravilno,biasna ! stiga konspirazii ! daite imenata na tezi proizvoditeli-otroviteli ! shte sprem da kupuvame ot tiah.nakazanieto im shte e - *** ! vsichko drugo e ala-bala.....

83

Анонимен

преди 13 години

Не мила Юлия, времето за което говориш е времето в което се наливаха основите на демокрацията, по български :)

82

Анонимен

преди 13 години

Няма да ти кажат имената на фирмите, не разбра ли най-после. Защото са все приятели на Премиера, като Божидар Димтров и Румяна Желева.

81

Пурко

преди 13 години

Ама не не може така,хубаво ,браво на тази проверка,а сега ако мислите за хората кажете от кой фирми да се пазим....това е дълбокия смисъл...вие ги глобете,ама клиента най добре ще ги глоби като не купува продуктите им!

80

Юлия

преди 13 години

Не съм толкова млада, ама айде да не говорим за години. Че помня как майка ми висеше на опашки за едно кисело мляко и за един пакет обикновени бисквити. Те това също беше държавна грижа!

79

Бясна

преди 13 години

Дайте им имената на тия отровители! Защо никога не ги назовавате? Даже и да са само съмнения за злоупотреба пак трябва да ги знаем.Само така потребителя ще ги "накаже" независимо от съд и процедрни пропуски.

78

лесно

преди 13 години

до юлияАКО,АКО - С АКО НЕ СТАВА - жАЛКО ЧЕ МОЖЕ БИ НЕ СИ ЯЛА КАЧЕСТВЕНИТЕ ХРАНИ КОГАТО БЯХА ДЪРЖАВНА ГРИЖА - ПРАВ Е ТУК ЕДИН ОТ ФОРУМЦИТЕ КАТО ПИШЕ ЧЕ МЛАДИТЕ ОСВЕН ЧАЛГА И *** ДРУГО НЕ ЗНАЯТ - може би ти си една от тях - нека има и държавно и частно производство както е поччти навсякъде по света пък всеки ще решава кое да яде