111

Анонимен

преди 14 години

боби, не е хубаво да си заядливо прасе

110

Анонимен

преди 14 години

това са глупости.тъпо е, че такава новина такива като теб я обръщат на софия-прованс.

109

Обява

преди 14 години

Новооткрита психиатрия набира куковци

108

Боби

преди 14 години

В дупките по пътищата може човек да играе на стражари и апаши.Градския транспорт е с 30 годишни бракми и мирише на пот и е претъпкан.Това е живота на софиянеца.Ако ви харесва дайте + ако ли не минус.

107

Боби

преди 14 години

Живота на един горд СофиянецСутрин се сабужда в 40 квадрата гарсонера панелка в люлин.На балкона изглед с още панелки с падащи мазилки.Става в 5 защото за да стигне до работа ще има час два задръстване.Вдишва от прахоляка и дима от заобикалящите го коли в задръстването.Вечер не се прибира сам,че може кучетата да го изядър или *** да го убият.Децата няма къде да си играят защото кореняк софиянеца е паркирал на и малкото останала зелена площ.*** прелива от кофите.

106

Пич

преди 14 години

Аха, това са от карнобатските софиянци ...

105

ДО 103

преди 14 години

Гледай ти - филантроп!!!! ПО СКОРО ХОДИШ ПО БГ ЧЕРНОМОРИЕТО, ЩОТО НЯМАШ НЯКОЛКОСТОИН ЕВРО ЗА ГЪРЦИЯ!:) ПЪК ТВОИТЕ ПАРИЧКИ В ХОТЕЛИТЕ СА КАКТО КАПКА В ОКЕАНА! РАБОТА Я ИМА И БЕЗ ТЯХ!:) АНА ТИ ВЯРНО СИ МНОГО ПРОС--Т! АЙДЕ СЕГА БЯГАЙ СЕ ВЪРГАЛЯЙ ПО ПРАШНИТЕ ШОПСКИ УСЛИЦИ И СЕ МИСЛИ ЗА ВЕЛИК!!!!!!!!!!! ЧАОООО!!!!!!!!!!!!!!

104

Анонимен

преди 14 години

Като започнете едни спорове кой от София и кой от провинцията..Навсякъде има какво да се види и в София и в другите градове..В Русе например все още е в сила кой от кой род е..Аристократи го раздаваме,ей така помежду си..

103

Анонимен

преди 14 години

Орав си...Преди 300 години е била още по малобройнаА още по отдавна я е нямалоДа благопдарим на селяните, че са основали София!!!

102

Анонимен

преди 14 години

Никой не казва, че всички сме кореняци - може би само около 100-200 хиляди сме такива. Половината от тях заминаха зад граница през послединте 20 години, така че я сме останали 50 хиляди я не.

101

Боби

преди 14 години

Ама чакайте сега преди 100 години софия е била 20 000 .Сега е около 1.2 милиона.Е как ще стане толкова ако всички бяхте кореняци.80% са хората дошли от върешността на страната.Ако всички си отидат по родните места София ще запустее.Няма метра няма задръстване.няма трамвай.Това София е това благодарение на хората от провинцияте.

100

Анонимен

преди 14 години

до 99аз лично ходя из провинцията не толкова на почивка а от съжаление към селяните. Оставям им по някой лев по мръсните хотели и за мизерното обслужване. И те са хора... ако не сме ние софиянци да ходим по морето-измрели са от глад

99

Анонимен

преди 14 години

Ами и аз не искам да започваме вечната тема София срещу останалия свят, ама какво да правя, като комплексираните селчовци ни мразят и използват всяка тема да избиват комплексите си върху нас, софиянци. Иначе имам приятели, които не са от София и са точни пичове. Аз лично не деля хората на това, къде са родени, но истината е, че много голяма част от родените извън София хора са доста злобни. Не зная на какво точно се дължи.

98

Анонимен

преди 14 години

Кой ви идва на *** бетонирано Мутроморие, бе пич. Ти нещо си се объркал. Добре че са нискобюджетните македонци и руснаци та да не умрете съвсем от глад. Лично аз ходя на море в Гърция и Хърватска.

97

Анонимен

преди 14 години

Наркоман! Неадекватно и опасно същество - дори и за себе си самия.

96

До96

преди 14 години

Слкед акто в провинцията са *** - що идвате лятото по морето и си оставяте навсякъде *** - нали е пълно с мизерници, тарикати, алчни селяци и т.н? Що им оставяте цяло състояние за 10 дена??????????? и с етрепете по пътищата, чото сте велики и винаги бързащи???? Пък аз не съм ти казал откъде съм!:) ами ако живея пре една пряка от теб?????:) ама ти гледам простотията и те карам да се покажеш пред цяла БГ!!!!!!:)

95

666

преди 14 години

Яко се е надрусал.

94

Анонимен

преди 14 години

ами да започна се. Провинциалните комплекси са страшна сила. Незаличими за цял живот...

93

Анонимен

преди 14 години

пардон *** 91 имах предвид :)

92

Анонимен

преди 14 години

айде, започна се, софиянци срещу всички останали и всички останали срещу софиянци