141

eellyyy

преди 14 години

Автентичен също е и шлифера на Дядо Господ, който арх. *** Божанова намери при разкопките в с.*** Бучино- Пернишко, Граовска Околия. Учените го подложиха на въглероден анализ за датиране. Оказа се че материята от която е изработена светата одежда е от времето преди Големия Взрив. Който не вярва Е от *** лош човешки материал.;))

140

дааа

преди 14 години

Много добър пример. Разбира се, не можем да сравняваме Божидар Димитров със Славейков, но сигурно и срещу него са скачали така:)

139

Анонимен

преди 14 години

За световната икономическа криза е виновен Буш, това го казват американските икономисти, не е виновен Сергей Станишев.

138

anti

преди 14 години

От цялата дандания около това откритие разбрах, че Йоан кръстител е бил деветоглава ламя. Все пак трябва да се знае коя точно то деветте глави или нейните остатъци по-точно е тук. Хора, не се ли усещате колко тъпо е всичко ?

137

Анонимен

преди 14 години

Ми моли се в вкъщи сам като куче , в хола дето си поркаш бирата , или в спалнята дето чукаш жена си - не ходи не църква. Християнството е реличгия кат религия . Но това е традиция и затова и има църква попове да ти пеят за кръщенка, за свадба, за погребение, да се видиш с братя и сестри вярващи българи тук таме и някой брат ***.

136

Калин

преди 14 години

Може и да е така, но нека хората да преценият!а това което казваш .. залита, към талмуда!То е философия,мироглед,ценности и начин на живот!както казваш в пълният смисъл!

135

стига!

преди 14 години

Абе да ви имам и невероятните драми. Агентурата е навсякъде, а агентите се плюят едни други. Голяма работа, че бил казал "****ан". То стана егати латинодрамата. И Днес - трябвали всеки ден да четем за това - голям проблем на държавата, голямо нещо егатиА за мощте - нека все пак да изчакаме анализа и датирането и тогава да коментираме - преди това няма смисъл. Това беше грешката на Божидар Димитров - много рано вдигна шум и ако сега се окажат от 6-ти век например, ще е зле за екипа археолози

134

шибаняка

преди 14 години

вярно е! тоя пенсионер наистина злепоставя България и българският народ. не може министър да говори така за народа. в цивилизованите държави за подобно изказване се подават оставки.

133

Калин

преди 14 години

реликвария е доказателство, останките от манастира / носещ името на светеца / са доказателство!откритите надписи са доказателства!безпорни!На свят човек са!Вълглеродният анализ дава преблизителна достоверност!Дори изследванията на Торинската плащеница възоснова на него не са убедителни.

132

П.Р. Славейков]

преди 14 години

НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а ***, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а ***, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875

131

Анонимен

преди 14 години

Самия факт че мощите са положени като защитник на това място, означава че са на свят човек.

130

до 118

преди 14 години

На вярващя човек не му трябват кости, реликви, плащеници...Един надпис сам по себе си нищо не означава...и на другите 4 места по света където се смята че се съхраняват мощи на свитеца съм убеден, че има надписи...Пък християнството не е попове,църкви,гори и джипки. То е философия,мироглед,ценности и начин на живот! Християнството не е туризъм или средство за печелене на пари!!! Християнството проповядва ценности, които явно не са присъщи на Божо и на 61%, които смятат, че са част от *** народ!

129

Анонимен

преди 14 години

*** все комунистите ви виновни 20г. ни управлява САЩ и Фондация Отворено Общество и резултата е ДАВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ ПО-МАЛКО. Да ни беха трепали да умрем като герои .. А така умираме всеки ден като кучета без история.

128

Калин

преди 14 години

светлият комунистически рай отричаше духовното, наказваше го!но какво общо имат светските прояви на дела и документи на някакви сатанисти .. с духовното?

127

ДДД

преди 14 години

г-н Димитров, не се научихте да правите разлика между българския и телешкия език ?! Безобразие !

126

Анонимен

преди 14 години

То има ли България или само полицията остана в тая държава да пази чужденците .. а сикана мама.

125

Спонги

преди 14 години

Тъй като това са нетленни останки, въглеродният анализ ще даде отклонение. Споровете са излишни. Ако това са мощи на свят човек, поклонниците ще са много и никой няма да гиспре. Дори агресивния атеизъм на комунистите няма шанс. Ако не са на светец, всичко ще се забрави.

124

Анонимен

преди 14 години

Археолозите ограбиха и разпродадоха музеите, разрушиха и унищожиха културното ни богаттво с багери и фандроми... пълни *** са... археологоческа мафия!

123

капо

преди 14 години

Коя вяра на хората, бе? Ти знаеш ли какво е вяра? 6 млн. от тия 7 *** българи "вярваха" в светлото соц. бъдеще, само преди година 1.7 млн. кратунковци повярваха на една мутра, преди 9 год. още повече повярваха на един цар и т.н.Не ми говори за вяра. Вярата е нещо, което искаш да е така, защото ти е изгодно.

122

Анна

преди 14 години

Само с вярата в нашите способности и мечтите ни, можем да постигнем всичко.