309

СОФИЯНЕЦ

преди 13 години

Извинявай, но теб да не те возят 2-3 автомобила с грозни горили и да гледаш шарени картинки през прозореца?

308

Анонимен

преди 13 години

Абе хора,каквото и да ми дадете,ако не искам да го видя,няма да го призная,че е факт.А не си прав с латинския,който има желание,го научава,но ти явно си тъпо парче и имаш желание да манипулираш,като правиш жалки алогически постройки.А днешното съдийско решение,провокира граждаското общество и го настройва още по-вече срещу мафията и нейните създатели.

307

Анонимен

преди 13 години

ЦК на БКП още жив.До девето коляно са клали навремето.

306

перо

преди 13 години

Ми то няма доказателство и че Галем е мъртъв. Той просто е в състояние на дълбока медитация, няма убийство.

305

справедлив

преди 13 години

Какво ще е наказанието на предната съд.инстанция която ги остави в ареста, щом едни и същи доказателства се прочитат по различен начин.И то за пореден път.Ало, Висшият Съдебен Съвет, вие Лукова глава ли сте или ..да не го споменавам.Искаме магистрати от ЕС,че това вашто е война срещу данъкоплатците.Ако и те така отсъждат , да следва яка чистка в МВР.

304

!

преди 13 години

Браво на съда.Разберете,България е правова държава !

303

морски вълк

преди 13 години

Този надут с химия плондер ,ако беше вкаран в затвора, щеше да се се смали доста,но..... за жалост, сега ще продължава да плаши гаргите.

302

Анонимен

преди 13 години

бавно ни ограбват подобрение няма, всичко се сменя за угода за правителството смениха се играчите на наркопазара,всеки пуши контрабандни цигари,всяко задължение се плаща чрез банка ако дължиш 10 взимат ти още 3. ако превземат съдебната власт ще правят с вас каквото си поискат. от сега работят с доноси без доказателства. а колко им вярвах. очакват ни черни дни дано не съм прав

301

До дансаджий 302

преди 13 години

Кажи ми Чичо, как мога да съм сигурен, че след като са ограбени архиви на столичен район, утре няма да сложите отпечатъците ми върху калашника на оня, за който не дадохте доказателства в съда и той го пусна? От Ботунец съм Чичо, ама ще стана от Бостън в най-скоро време, защото вие ченгетата от всички нива превърнахте родината ми в *** , защото до там ви стига културата и хората в нея в живеят в непрестанна заплаха именно от ВАС - куките пияни!

300

Mery

преди 13 години

Все съм очаквала ритане по кокалчетата между съдиите и МВр,но да пускаш убийци на свобода с цел нагнетяване на напрежение в страната,това акълът ми не го побира.Просто не мога да проумея радостта на няко колеги във форума от това,че САС пак е натрил носа на ченгетата и че това е поредната издънка на МВР.Колеги, с това си действие върхушката на съдебната система, използувайки като маша Софийския апелативен съд, не спечели привърженици, а обърна във врагове и малкото,които таеха резерви към МВР.

299

Анонимен

преди 13 години

А, бе хора?!? Какво се пенявите тука? Има стара римска максима. "Дай ми фактите, ще ти дам правото!" Жалко, че не знам как е на Латински, защото вече не се учи у нас. Но това е главния девиз на съда от римско време! Няма ли факти, няма право! Тоест който когото е хванал и защо го е хващал си е негова работа. Няма ли факти, няма съд!

298

1

преди 13 години

"Съдът твърди, че органите на реда не са се постарали да установят къде се е намирал Георги Петков по време на убийството."ГАДИ МИ СЕ ОТ СЪДИИТЕ В Б-Г! Това е първото нещо, което се прави при арест на заподозрян.ПОДКУПНАТА ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ НАША СЪДЕБНА С-*** ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ РЕОГАНИЗИРА!

297

Анонимен

преди 13 години

Както и да осукват,както и да овъртат,мафията създадена от червените кхмери ще напусне Българските земи.Тук ще останат бившите мутрички,които вместо да измислят схемички ,да се хващат и да бачкат.Днешните решения на съда са мафиотски и бандитски.

296

паитак

преди 13 години

така е за пореден път се доказа че всичките акций на боко тиквата и цецо ушев са само публичен пи-ар.*** господа министри.

295

Калин

преди 13 години

хаха .. в болшевистан живеем в болшевистан, единственият бардак в европа!за резил обаче не са те а ние, че ги търпим!популацията не се ли осъзнае, че на първо място е общество!оправия няма!

294

Нае*ах СИК и ВИС

преди 13 години

А бяха категорични , че са те ... държава мечта ... но за мутрите ... ; )

293

Беатриче

преди 13 години

Мисля си, че за пореден път българският народ си намери спасител и традиционно се втурна да гласува за него. Слава Богу, че от власт този път паднаха БСП, ДПС и НДСВ - три наистина престъпно вредни формации. Те си получиха заслуженото, което въобще не означава, че новия спасител не го очаква същата участ след ТРИ години.

292

Анонимен

преди 13 години

282 е напълно прав-поздравления! А ти 286,си просто едно тъпо пърче и с удоволствие ще ти завра главата в собственият ти з....к и ще те накарам да изядеш собствените си л...а Много лесно е тук в нета *** като теб да пишат гадости за другите... Извинявам се на всички останали за това ,което четете,но това селяндурче си го заслужи. Проблема наистина е в СЪДЕБНАТА СИСТЕМА и упреците трябва да са към нея а не към Правителстовто. Разберете го МИСЛЕЩИ ХОРА !!! Не се поддавайте на провокациите !

291

М

преди 13 години

Браво! Аферим!!! Евала!!! Машалла!!!!!

290

Анонимен

преди 13 години

що мислиш така бе ммомче не аз а бойко тиквата още си пази партииния билет заедно с ц цачевата