298

Обективен

преди 13 години

За да сме наясно. Да ти поясна, че съм фен на Цецо, защото работи за мен и честните българи. Също така ми се живее в България, за разлика от теб и други подобни дето искат тройната коалиция с мандатоносител Доганския. Аман от анти-българи тук.

297

Д1

преди 13 години

Това, че са двойкаджии ще излезне истина. Този щом си няма и понятие от право.

296

до 294

преди 13 години

Хубаво е че Цецо работи, само че какво е свършил.......... Виж му хубаво изказването: "Министърът смята, че "с подобно решение на съда не се дава шанс да се извърши качествено разследването". Значи срещу "обвиняемите" няма дори разследване но Цецо иска да са зад решетките.... Няма нормална държаша в която да му мине номера!

295

2

преди 13 години

do278 vidya se koi sa praznoumci , za tova odtavki

294

Анонимен

преди 13 години

Аз откога казвам че стоенето на слънце е опасно.

293

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Бате Цецо е много секси! Искам го. ;)

292

Малее

преди 13 години

"вие дето пишете тука или сте бесни пубертети или сте *** или много ама мноооого прости. от такива като вас неможем да си оправим дьржавата. най добре бегом кьм границата и да ви няма." Ти от кои от изброените си? Кога ще бегаш към границата?

291

Бл.Благов

преди 13 години

За какво да ги държат в затвора.Трябва да се освободи място за такива като онази 97 г. баба,дето е взела неправомерно помощ и сега не може да я вьрне,при нея всичко е доказано! Освен това кой и дава право на нея да живее толкова много,А?

290

Онзи срещу 279

преди 13 години

ЦЦ се задържа, защото противно на тук присъстващите платените драскачи, работи за България и за малко останалите в родената ни честни хора.

289

бьлгарин

преди 13 години

вие дето пишете тука или сте бесни пубертети или сте *** или много ама мноооого прости. от такива като вас неможем да си оправим дьржавата. най добре бегом кьм границата и да ви няма.

288

Анонимен

преди 13 години

Кръстоска между обект и наивен.

287

м..да

преди 13 години

Ти кога ги видя тези томове с доказателства.Това са думи на Цецо.Но явно на теб ти е трудно да мислиш та затова си предоставил тази дейност на министъра.

286

billie 321

преди 13 години

не разбирам защо всички коментират единственно ,невъзможността на правителството да се справи с дадения проблем ,а не самия проблем , та нали ние сме народната маса- нашите пари са били източвани. Ако някой дойде и ти бръкне директно в джоба , как би го изкоментирал..

285

Аз

преди 13 години

Последния бастион на комунизма е правосъдната ни система....Ще падне...много скоро.

284

за 283

преди 13 години

Цецо, как го измисли тоя ник - Обективен

283

Иван

преди 13 години

Не трябва тонове ***, а нещо качествено. Ама парата ва МВР отива за свирката, не да върти колелата. Не съдии, а полицаи не попречиха на *** да убият момчето! Пък после съсиите виновни. Какъвто шефа, такъве и подчинените!Имаше един виц за ВИФ - че само един изпит там се взимал с глава - челна стойка!

282

Анонимен

преди 13 години

Той пича забравя че и той пише тука следователно е в кюпа. Мене лично ме кефат хора които не могат да се осетят какви глупости приказват. Голям смях . Дразня се само гогато глупостите им започват да се повтарят

281

Анонимен

преди 13 години

Интересно ката оправдаха Лечков същият този съд беше много добър.

280

Д1

преди 13 години

Като нямат събрани годни доказателства, питам се защо тези арести имат такава публичност ?

279

Обективен

преди 13 години

Айде платенитееееееееее. Май попрекалихте с тъпотиите си. Няма здравомислещ Българин на който да не му е ясно, че от съда в България нищо не става, а вие се хвърляте да плюете единствения, който се опитва да направи нещо за вас - ЦЦ.