453

Срещу

преди 14 години

Това е проблем, който трябва да се реши! Да се премахнат кучетата от улиците. А вие простаци с домашни кучета, които ги пускате без каишка и намогник НЕ ДА КАЗВАТЕ АМА ТО НЕХАПЕ! А да ви вкарват в затвора заради такова нещо. Не те са зле а нас кучета ни яли!!! *** защитават кучетата защитават ами хайде да си доведем и лъвове тука по улиците и тях да защитавате. 4 ЛАПИ ако не са тия кучета няма да имат работа и пари затва е цялата идиотщина.

452

Анонимен

преди 14 години

Това, че си затлъстял, е само твой проблем:-)на кой стадион има кучета и как влизат вътре? в моа град са си окей стадионите

451

Анонимен

преди 14 години

Много сте прости и агресивни. Защо не се опитате да повдигнете сериозно въпроса за евтаназия на бездомните животни, а само си пожелавате някакви простотии един на друг. Представям си какви родители сте.

450

Срещу

преди 14 години

Луди лелки с психични проблеми, които си нямат друга работа! И вие сте за затвора и кучетата, които защитавате са за ефтаназия! Затлъстяване, трафик и куп други градски проблеми имаме за решаване! И всички те биха се променили само с премахването на псетата. По стадионите ни където трябва да сме ние, за да спортуваме кучетата гонят спортистите ни по игрището! Ходи ли ли сте да видите тази гледка? ***, вдлъбнати сухарки теб като те ухапе и зарази после да те видим как ще ги защитаваш

449

Стефан

преди 14 години

Сега лежи и кърми, след това откърмените нахапват!

448

Срещу

преди 14 години

***! Всички Вие които защитавате уличните кучета! Кога сте видяли по улиците на европейските градове улични ***? Аз ще Ви кажа - НИКОГА! Когато по нашите улици няма кучета и всичко е както там и закона, който искате ще стане като там! Дотогава единствения начин НИЕ ХОРАТА да се защитим от нападелия е като го удряме докато ни хапе :D хаха смешни сте. При тази ситуация ще дойдете и ще ме тикнете в затвора задето съм бил кучето докато ме хапе ли??? Простаци! Децата или кучетата? Луди лелки!

447

някой

преди 14 години

Да,имам.Благодаря за пожеланията.Аз точно за това говоря - който проповядва насилие над животните е насилник по природа!Иначе как да си обясня,че пожелаваш подобно нещо на едно дете,а?

446

кучелюбец

преди 14 години

А, когато детето те пита какво лошо е направила котката, за да обесят на стълб със сезал какво ще й отговориш? Защо никой не разбра, че самозащитата не е насилие над животни. Насилие е да убиеш животно, което нищо не ти е направило, да го примамиш навън от дома му и да го обесиш, само за да го гледаш как се мъчи.

445

Стефан

преди 14 години

"Човекът, който стреля по животни, може утре да осакати вас, детето ви" е заглавието на една от предишните новини. Аз казал така: "Помяра който защитавате, може утре да нападне вас или децата ви"

444

JL

преди 14 години

Хора, трябва да видите тази прескорференция. Дано някоя телевизия я излъчи.

443

Стефан

преди 14 години

А ти куче-защитнико....Когато някой *** нападне дъщеря ми и я нахапе ще го увися на НДК разбра ли! Имаш ли деца? Ако имаш искрено ти пожелавам да ги нападнат ***, да ги нахапят и заразят с бяс, да те видя как ще реагираш тогава. Дали ще почнеш да разправяш врели некипели, че кучетата са били наплашени и други подобни глупости!

442

..............

преди 14 години

Ако хората са отговорни и не ихвърлят кучета,плащат си данъка за тях и тн., ще има пари за приюти, за ваксини и няма да има улични кучета, а това е целта на всички, нали?Аз също не искам да има кучета по улиците,но никога няма да нараня животно, пък да хвърлям по парковете с деца отрова ето това е глупост и насилие! До къде ще стигне това, да убият куче докато кърми малките си(легнало и кърми), това ли е опасния звяр,който ви е нападнал, че повечето катива кучета са дружелюбни и затова ги хващат

441

някой

преди 14 години

Глуповат най-вероятно е бил баща ти,дето те е правил.Остани си със здраве,велики мозъко!

440

Разумен

преди 14 години

Поредния глуповат фанатик, търсещ все вината и виновните, а не начин как да се решат проблемите. Да, кучетата по улиците трябва да се изтрепят- това е единствената истина казана от теб :)

439

някой-продължение

преди 14 години

И никой не си задава въпроса дали и той няма някаква вина с бездействието си да се стигне до тук.Ама защо да го прави?!нали е по-лесно да търсим вина във всеки друг и да вдигаме вой до небесата,че кучетата трябва да се изтрепят.Ми,хубаво,да ги изтрепем,ама съседа пак ще си вземе куче,пак ще го изхвърли и пак ще стане същото!решението не е да изтрепаме уличните ***- решението е да накараме съседа да бъде отговорен!И това без закон,който да се спазва,няма да стане!

438

някой-продължение

преди 14 години

Това,което много от вас не искат да разберат е,че бездомните кучета са проблем,но проблема не е в тях!Проблема е в тези,които са допуснали те да бъдат на улицата!И това са хората.Не е виновна общината,нито природозащитниците.Виновни са тези,които си изхвърлят кучетата на улицата.Виновни сме и ние,че виждаме как съседа си изхвърля псето на улицата и нищо не правим.После обаче вдигаме вой до небесата,че много станали уличните кучета.Ми,да,много са.Ама сами не са се появили там.

437

някой

преди 14 години

Не,не те прави насилник над животни.Човек има право да се защити...независимо дали срещу животно или срещу друг човек.И като изключим някои,както ти ги наричаш, "кучелюбци"- екстремисти,едва ли някой нормален любител на животните би те упрекнал.Но нека не бъркаме самозащитата с насилието.Насилие е да ходиш преднамерено да ги нараняваш,тровиш или убиваш.Насилие е да си вземеш куче и да не го храниш,да не го разхождаш,да не му сипваш вода....за какво си го взел тогава?!

436

две лапи....

преди 14 години

Миналата година 10 песа ме нападнаха и се наложи да се отбранявам..в крайна сметка видях сметката на 2, това прави ли ме насилник на животни? Как да обясниш на кучелюбец, че в таква ситуация залога е моя живот срещу живота на ***....ами какво щеше да се случи, ако на моето място беше дете, жена или възрастен човек? Щеше да стане материал за репортаж на Карбовски последван от *** обяснения на кучелюбците от "4 лапи"...

435

Разумен

преди 14 години

А защо тъпанарите от тези организаций нямат доблест да се появят пред хора разкъсани от кучета? Из селата тормозени от мечки или вълци ? Защо не се опитат да обяснят на тези хора, че те са лошите, а не звяра който ги е нападнал ? Говорят за асоциалност сред хората... ако погледнете групите им в фейсбук, са пълни със социопати, крещящи за мъст и избиване на "насилниците ? Може би всъщност самите "природозащитници" са тези с проблеми, тези които са опасни ?

434

Анонимен

преди 14 години

Имам куче, но това не ме прави защитник на безстопанствените животни (кучета, котки). Писна ми всяка по цяла нощ глутници да лаят по улиците и да не ми дават да спя. Защо когато се включи аларма на кола от съседния паркинг след 10-тина минути дойде патрулка и спря тормоза, а кучетата могата да ни тормозят безпрепятствено. ЗА СЪМ ВСИЧКИ УЛИЧНИ ЖИВОТНИ ДА БЪДАТ ИЗТРЕБЕНИ!!!!!!!!! В ИМЕТО НА ЖИВОТА НИ!!!!!!!!!!!!!!!