43

идиота

преди 13 години

Българина не е за частно да работи - още Елин Пелин описва как за един кочан царевица частникът убива дете - частното не е работа - абсурден идиотизъм - хубаво е само за крадците и далавераджиите

42

МИТКО - КЪМ НОМЕР 38

преди 13 години

КАК ТЪЙ НЕОБРАЗОВАНО СТАДО,БЕ ПРИЯТЕЛЮ?! НЕ БЯХМЕ ЛИ НАЙ-ОБРАЗОВАНИТЕ,НА-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И Т.Н.,И Т.Н.??.... ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ - ***,ОГРАНИЧЕНИ,СКУЧНИ???.... КАК НЕОБРАЗОВАНИ - НАЛИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ РАЗМАХВАТ ДИПЛОМИ ЗА ВИСШЕ,ЧЕ МНОГО ОТ ТЯХ О ПО ДВЕ-ТРИ....?

41

Хуан Минглу

преди 13 години

Едно време Ефрейтора и свитата му се опитаха да въведат ред в хаоса, но бяха спрени, сега духът от бутилката е вън и поне за момента няма кой да го върне обратно. Все пак, едни специални местенца из Германия, Сибир, че даже и България, все още съществуват и могат да дадат отговор на много въпроси ;)

40

nadan

преди 13 години

До "умната" лопата: Ами да ти кажа нямам село и никога не съм ползвал/а лопата. А й нямам кола, но имам познати и не съм чула да носят лопати, гребла и коси в колите. За какво се ползват лопатите в колите, би ли ни обяснил?

39

а?

преди 13 години

то само на *** му трябва лопата в колата.. аз в офиса няма кво да копам...

38

Аз

преди 13 години

Каква точно работа по случая продължава ? Признал си е .. има свидетели, убил е човек .. каква точно работа ? У пандиза до живот и това е .. поради липса на смъртна присъда .. иначе на този бих му рязал парче по парче докато пукне.

37

Борисов

преди 13 години

Знаете ли колко пари са отишли за оня гьол в Белене ? Какво ме занимавата с бакшиши.. Цанков камък..... там е проблема на цялата държава...

36

Анонимен

преди 13 години

има по голяма ***-ТИ

35

josh

преди 13 години

не бе споко... бате боико оправи нещата..вдянков каза че имаме пари и можем да ходим на море.. фандъчка оправи дупките .. тези сигурно на битова основа нещо... няма какво друго да е..

34

iffaylo

преди 13 години

Мега стадо,необразовано, ***,нискоморално. В това се превръща народа. А оправия има. Има ако наистина всичко се прави по начина по който ще направя аз един ден. Добрите хора ще живеят добре...лошите ще страдат много. Лагери,затвори,мъчения и назидания. За 10 години ще станем чудна държава. Крадеш,убиваш,насилваш...то значи ще бъдеш наказан. Наказан така,че следващия да не смее да извърши твоето прегрешение. Здрава ръка,здраво общество. Vote 4 Me ;) Хубав ден.

33

НЕ на ТАКСИТАТА!

преди 13 години

Моля, не се качвайте на ТАКСИТА! Тия *** бакшиши са отвратителни! Нека да фалират всички и да остане само градски транспорт!

32

SirT

преди 13 години

Това по-голяма *** от бакшиша няма. Тоя дето за нищо не става, става бакшиш!

31

nadan

преди 13 години

До Гошо-***: В София вече има много малко действително родени тук. 99% от живеещите в София са от провинцията. Така че нищо чудно този шофьор да е от някое село, живеещ в София от 5-6 години и си взел такси да кара. Според теб кой в София има лопати? Лопати имат по селета, където има какво да се копае. Софиянци действат с ножове, спрейове и палки.

30

Анонимен

преди 13 години

мръсни стотинки !!!

29

Анонимен

преди 13 години

алелеееееееееее

28

Анонимен

преди 13 години

Пак ли ромите са ви виновни, бе сбърканяци ?

27

Анонимен

преди 13 години

жалко за човека

26

пич

преди 13 години

БАКШИШКА РАБОТА....НОСЯТ ЛОПАТИ, НОЖОВЕ, ПАЛКИ, БРАДВИ, ПИСТОЛЕТИ УЖ ЗА ДА СЕ ОХРАБЯВАЛИ..... А ВСЪЩНОСТ СА *** КОМПЛЕКСАРИ.БАКШИШ VS БАКШИШ - НЯМА КАК ДА ВИКА ПОДКРЕПЛЕНИЕ, ДА СТАНАТ 15 БАКШИША И ДА ТРОШАТ КОЛАТА НА ПРОТИВНИКА....*** БАКШИШИ - ИЛИ ПОНЕ 60% ОТ ТЯХ СА ***!!!!

25

Стан

преди 13 години

То е ясно, по-*** хора от бакшишите няма.Д1, и аз така правя като се правят на отворени :D

24

Борисов

преди 13 години

А знаете ли колко са откраднали от Цанков камък ?