40

Анонимен

преди 13 години

Внимаваи за дръжката

39

македонецо от Пирин

преди 13 години

Като си с македонска свест, защо седиш в Бугария, върви си в Антично македонската държава или тайничко пазиш и бугарският си пасош за всеки случай. Който седи разкрачен не е нито бугарин нито античен македонец.

38

Петричлия

преди 13 години

Напиши си го адресут да ти доам на гости

37

SP

преди 13 години

трева викаш ,ама тая трева ви разплака майката през 2001 и като подписахте Охридския договор де факто се превърнахте в двунационална държава с два официални езика и е въпрос на време да се разпаднете на части ! А наскоро -тая"трева" ви разгони фамилията по отношение на лъжливата в енциклопедия ,заради тревата уволниха Блаже Ристовски,пак заради нея ви е страх дотолкова ,че в Тетово не можеш да издигнеш македонското знаме -считат го за провокация и го палят на минутата - смешна държавица!

36

american boy

преди 13 години

Според мене от югославските македонци нищо не става! Доста ги има в Америка, но аз досега един свестен не съм виждал. Титова Югославия е изпрала мозъците им до необратимо положение. Вие как мислите?

35

Анонимен

преди 13 години

Що не си напишеш името и адреса под това изявление ? А?

34

Анонимен

преди 13 години

Така ще се обидините с албанците ,че ще свирите като скопски бърдучета на баир,,,,

33

bg.

преди 13 години

същата работа щеше да ти свърши и една жълта книжка = македонски пашипорт

32

Tisho

преди 13 години

Пълен абсурд е една малка дори не и обособена държава-махала да се прави на наследница на древна Македония.Още по-абсурдно е да се мислят за наследници на Александър Велики а да говорят на български диалект и да го разпознават,като свой език.Ако сте наследници на Александър,как тогава е възможно Самуйл също да е ваш цар и на всичко отгоре да пишат на кирилица.Вместо да живеете със злоба към съседите и да правите копи пеист на глупости на псевдоисторици,само се огледайте наоколо.

31

петрич

преди 13 години

*** е..те си макята ние тука сме си само македонци

30

Анонимен

преди 13 години

хахахахахахахах по голям виц от това не бях чул -българин да си извади македонски паспорт --и дека ке одиш со тоа пасош бре -на гости у албанците ли -оти никаде другаде не важи -руло тоалетна хартия има по голяма стойност от македонския паспорт!!

29

Анонимен

преди 13 години

За вас един обидинен ШУТ,,-- отзад

28

Българин

преди 13 години

Иначе - поне 500 000 хора в трудоспособна възраст и с Българско самосъзнание трябва да дойдат тук - от Западните покрайнини, Молдова, Русия, дори и от Македония. Да се работи здраво и за вразумяването на т.нар. "турци", повечето от които са най-чисти Българи - нека да разберат, че това, че са правоверни, не ги прави турци. Заплаха са гнусните *** - да им бъдат спрени всички помощи, с оръжие да се пресичат мародерствата им, докато измрат като мухи наесен.

27

Анонимен

преди 13 години

убийствено то4но го каза-отли4ен 6...

26

Анонимен

преди 13 години

В грешка си-- по това времебългари от лудогорието и в северна Бг са насилствено изселвани по онези земи ,а турци са докарани на тяхно място-- Ботев е писал по тази тема гневни статии , до колкото усещам твоя нюанс може и да греша ,но маи ги обвиняваш в нещо ?

25

bonev

преди 13 години

bravo 90 000, a o6te kolko li sa si kupili falshivi li4ni karti po za 300? :) a pasporta varvi po 1500?

24

:)

преди 13 години

Пък албанците ще ви опънат отзад....Много *** народ тъпче тази замя.....

23

адолф

преди 13 години

ми ходи си у македония тогава бе,шматко!

22

петрич

преди 13 години

бугария ке си я цепниме на две турците ке си земат родопето ние ке си земиме пирино (пирин + егей + вардар .= обединена македония)

21

Анонимен

преди 13 години

тия македонци нали ни мразят ..какво гражданства искат..