68

Doubt

преди 14 години

Едва ли човека ще изчезне. Виж цивилизацията може. Ще настане някаква катастрофа и край с благините - няма да има нефт, ток, телевизия (то пък една благина), заводите ще спрат да произвеждат разни лъскави джаджи. Ще започнат войни за ресурси или просто за храна. Ще измрат много хора а отцелелите ще трябва малко да се научат как се гледат коне и крави и как се оре. И после отначало ...

67

dedo

преди 14 години

100 години е твърде оптимистична прогноза според мен, с тия темпове на малоумие надали ще са повече от 50

66

Икономически растеж

преди 14 години

Цялата постановка с икономическия растеж е грешна. Произвеждат се все повече коли. Строят се все повече фабрики. Хората дават все повече пари за глупости.Светът се е превърнал в един абсурд. Нещо като комунизма.

65

отвратена

преди 14 години

ДО ? : На вашето мнение съм.

64

Галя

преди 14 години

За всеки проблем си има решение, само ни стряскат и всяват паника в обществото - похват в управлението, прилаган от древни времена. Животът е прекрасен, има от всичко за всеки!

63

Анонимен

преди 14 години

Един от тия по неразвити народи, дето се изхранва с предимно с риба е ... Япония.

62

Анонимен

преди 14 години

2012 e по-близо

61

Анонимен

преди 14 години

Човекът е прав !!! Обречени сме !!! Човечеството е обречено на самоунищожение...Глобални войни, локални войни, нефтени разливи, вредни емисии, озонова дупка, ГМО-култури, ядрени отпадъци, химически отпадъци...и всичко това е резултат от човешка дейност,от човешка лакомия от ламтеж на свръх- развитите държави да доминират над останалия свят...да го експлоатират, да черпят от природните му ресурси, за да се облагодетелстват единствено те и баснословно богатите им корпорации !!!!Земята е омаломощена и майката Природа си връща за дивото и хищническо отношение спрямо нея наводнения,урагани,земетресения,цунамита и пр..И това е само началото!!!!!

60

?

преди 14 години

Мисля, че не е нужно да си учен, за да разбереш това !

59

zzzlll

преди 14 години

пълни простотии,тия *** били богоизбрани-хахаха ,ще видите скоро какво ще стане с великите Американци...

58

Анонимен

преди 14 години

Австаралииците много си падат по подобни апокалиптични сценарии. Спомнете си, че "Лудият Макс" с Мел Гибсън беше австралииска продукция :))

57

Анонимен

преди 14 години

нужно е само да се погледне графика на ръста на световното население и става ясно че е прав

56

анонимен

преди 14 години

американците ще отидат на Марс,а от нас и помен няма да остане,те са богоизбраните,след 20г. ще са там.

55

Анонимен

преди 14 години

Един камилар продавал камили с гаранция 50 години.Купувач го пита: - как я сметна тая гаранция?Отговорът бил: До 50 години я камилата,я камиларя.Тъй че не се кахърете много, много за следващите 100 години...

54

Анонимен

преди 14 години

Тоя професор си няма и капка представа какво ще е след 100г. както и никой друг човек. Дали на някой през 1900г. си е представял нещо като атомна бомба,балистична ракета с лазерно насочване и управление чрез сателит? Или че ще сме кацнали на луната а наши космически кораби кацат на астероиди и планети? Дали изобщо му е минавала мисълта за разчитането на човешкия геном,стволови клетки? А нещото Компютър,интернет, мобилни телефони с размер на ръчен часовник ,телевизия и т.н.

53

Не на Булгаристан

преди 14 години

Край естествено ще има , но ако не е 2012 ,както е според маите , то няма и да е в близките 100 години.Тоя учен маже да си избърже *** със своите хипотетични трудове.Иначе краят на човечеството на земята е необратим процес и американците именно за това драпат последните години така здраво да открият някакви условия за живот на Марс.

52

Анонимен

преди 14 години

И какво излиза сега? Чекиджиите са най-големите борци срещу затриването на планетата.

51

Анонимен

преди 14 години

Значи България няма да изчезне - ние нямаме нито демографски взрив , нито свръхконсумация

50

Чък Норис

преди 14 години

Не е вярно. Друго съм намислил ...

49

онбашията

преди 14 години

стреснах се, това демографския взрив сериозна работа ей, не е майтап. от утре започвам активна борба с надслов: да спасим планетата, чрез ядрен взрив срещу демографския взрив!