19

Анонимен

преди 14 години

Защото финансите бяха стабилни Не забравяй, че сегашните харчат резерва - наследство от предишните

18

Анонимен

преди 14 години

Някой много яко е просветил Европа, какви ги върши агента на СБ Дянков със финансите на България....Как жонглира като със петачета, милиарди лева от резерва.....Сал Бойко май не знае, какви ги върши Флик...

17

Анонимен

преди 14 години

сегашният подръжник на герб?!! някой би ли могъл да го опише що е то ? бизнесмен ли е ,лекар ли е , държавен служител ли е , фермер ли е,безработен ли е.... предварително благодаря на тези които опишат това нещо - фен на герб!

16

Анонимен

преди 14 години

монка ОЛИ РЕИН НЕ Е БОКО ДА ГО ЛЪЖЕШ ЧЕ СИ НАИ- ДОБРИЯ СЕГА ЩЕ БЕЛИШ КУ.А А ЦЕЦО ЩЕ ТЕ АРЕСТУВА ЗА ДЕЯНИЯ ТА ТИ ТИ човече РАЗСИПА БЪЛГАРИЯ

15

До Колев

преди 14 години

Ама аз точно тази логика не мога да я разбера! Поне да осъдят някого...поне да обесят публично някого...поне да е...т на площада някоя известна личност, че да ни олекне...Егати демократите сме. Нищо няма да се промени, дори да обезглавят публично цялото предишно правителство със зам-министрите. Нищо! Други ще заемат местата на крадльовците и схемата им ще продължи да си действа. А ние ще духаме супата, щото сме си прости. Вальо Топлото е в пандела, а парнаджиите пак си грабят.

14

добър вечер

преди 14 години

Оли гоф Рен има нема притеснения, ДА ПРОВЕРЯВА- проверки се прравят и в другите срани членки на ЕС. Вие, олифрени ли сте, че вервате на вестникарскитераздувки?

13

Анонимен

преди 14 години

Колкото и да се пънете с тия коментари тука другари комунисти -- кой спечели с огромна преднина изборите , кой ...?

12

Анонимен

преди 14 години

Това е първото официално предупреждение на Европа към Борисов,да ограничи до поносими граници авантюрата на Дянков !!!

11

AN

преди 14 години

ZA6TO NE NAPRAVIHTE PROVERKA NA DRUGARQ STANI6EV? 6TE6E DA VI NAU4I, KAK SE KRADAT MILIARDI.

10

Анонимен

преди 14 години

Оли Рен има "известни притеснения" за статистическите данни за държавните финанси на България и иска те да бъдат проверени...."Известни притеснения" е ефвимизъм на "абсолютно недоверие" !!!

9

РЕАЛИСТ

преди 14 години

А СЕГА ДА СИ ПОМИСЛИМ, КАК ТЕЗИ ЕФРОФОНДОВЕ, КОИТО ДАВА ЕС НА БЪЛГАРИЯ, С ЦЕЛ СЪЗДАВАНЕ НА УСТОЙЧИВА СРЕДНА КЛАСА И ОБЕЗПЕЧАВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ НА ЖИВЕЕНЕ В БЪЛГАРИЯ, ЩЕ ДОСТИГНАТ ДО ЦЕЛТТА - ТОВА ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ Г-ДА БЪЛГАРСКИ ХАЙДУЦИ И ОНЕЗИ ХОРА ОТ ЕС ДОБРЕ РАЗБИРАТ ТОВА ....!?

8

Колев

преди 14 години

Отличници не сме, понеже до момента в България нито съкратиха чиновници, нито намалиха социалната помощ, нито вдигнаха данъците.А за разлика от други страни, нашата е наистина в криза.Ако и не успеят да осъдят някой, не знам по какво ще сме отличник.

7

Анонимен

преди 14 години

Ех, сънародници, виновни сме си самите ние. Как можахме да сме толкова заслепени...Като ни се счупи крак, не отиваме при дърводелец, нали? А при хирург-ортопед. Като се размажат спестяванията, вместо да гласуваме за нормален, знаещ икономист, който да обещае конкретни мерки СВЪРЗАНИ С ИКОНОМИКАТА, викаме милицията...Еми така ще е.

6

Анонимен

преди 14 години

Възможността такава мисия да дойде у нас бе обявена от министър Симеон Дянков още преди да бъде одобрена Конвергентната програма на България, припомниха от МФ.....ВЪРЗАХТЕ ли си гащите, Дянков...Белите хора не пасат трева!!! Тях не можеш да лъжеш, както лъжеш нас папуасите от България...

5

До Колев

преди 14 години

т.е. искаш да кажеш, че ние сме си отличници, а лошите германци са адски недоверччиви...Хахахаха...Интересно с колко ти се е увеличил точно на теб дохода в последната година.

4

Колев

преди 14 години

Кризата в Гърция натисна Еврото надолу, в Германия правителството се готви да съкращава държавни чиновници, да намалява социалната помощ и да увеличава данъците,и съвсем естествено е да се проверяват страни, които предполагат високо ниво на риск.Ако еврото падне с 10 процента, едно средно германско семейство със спестявания от около 200 хил евро губи на момента 10 процента от тях или 20 000 евро.Така че проверки ще има много занапред.

3

Анонимен

преди 14 години

Проверка от страна на европейската статистическа служба Евростат не ни притеснява, нито изненадва......*** сте гащите вече, за какво да се притеснявате ? Искахте да плувате с акулите наравно, ама сте само едни дребни риби-прилепала...

2

Анонимен

преди 14 години

Вие не сте схванали правилно, ще проверяват миналото правителство. Това е безгрешно, няма нужда от проверки ;)

1

Анонимен

преди 14 години

Ха ха ха И ако сега кажете, че тази проверка е рутинна и в реда на нещата,мили гербери, ще ви призная за най-тъпите парчета на българския преход...