111

момчил

преди 14 години

До Анонимен , Тези активисти не отиват там за да носят само храна и помощ,те отиват за да разбият обсадата и да помагат на народа на Газа да живее като всички други хора на света ,да се движи свободно, децата от Газа да могат спокойно да излязат да учат и се лекуват.Въпроса не е само хуманитарен въпроса ,че там има една мафия наречена уж държавата Израел ,която от десетилетия мъчи света с вандалските си актове.

110

до 153

преди 14 години

Ще те попитам нещо, надявам се да ми тговориш честно. Юдеин ли си?

109

Анонимен

преди 14 години

Видя ли записите? Часове преди командосите да се качат на кораба "невинните" приносители на помощи репетераха как да убиват с пръти и ножове. Това е явна провокация, помисли какво търсят 700 човека между които жени и деца на кораб с помощи? Вместо тях можеше да се пренесат тонове храни, но целта им не е помощ, а провокация.

108

цанков

преди 14 години

Когато Хитлер избивал тези миризливи евреи Палестина е приотил около 250 000 хилидя евреи това им е било голямя грешка ,за жалост сега си патят от евреи

107

Анонимен

преди 14 години

Срещал ли си палестинец през живота си? *** са чисти, образовани и невинни души пред палестинците. Те от години живеят от помощи, не работят и претендират за чужди територии. Дори по между си не могат да се разберат. Арафат беше богат като Крез, живееше в Париж, но твърдеше, че е беден и онеправдан палестинец.

106

Анонимен

преди 14 години

Това, че някой е носител на нобелова награда, не му дава право да се разполага в суверенна държава. Ако иска да предостави хуманитарна помощ и само това е целта му, няма да има претенции къде да го стори, няма да предизвиква кризисни ситуации с твърдението, че държи да разтовари там, където му забраняват и няма да повлече на корабите 700 човека, вместо храни.Дори и носители на нобелова награда може да бъдат подведени и пристрастни и не са застраховани от грешки.

105

момчил

преди 14 години

Ционистите имат само една цел-да унищожат другите и да ограбват богатствата ,слава бого ,че света вече е наясно какво плануват.Мъчат палестинците от 62 години ,но не могат да разберат ,че и по-велики от тях окупации са рухнали и отишли в историческото сметище

104

момчил

преди 14 години

На борда на отвeлечния днес от Израелските пирати кораб \"Рейчъл Кори\" птуваха носителката на нобелова награда Иралндката Марид Магуер ,бившия зам. предсидател на ООН и други личности от международни структури.Те успяха с очите си да наблюдават Израелският вандализъм в открито море.

103

Анонимен

преди 14 години

Жал ми е за евреите. Хора, които убиват ей така, без да се замислят, са престанали да бъдат хора.

102

Спонги

преди 14 години

134. Банките в САЩ , както и държавния резерв са в ръцете на евреи. Не САЩ стои зад тях, зад тях стоят парите на Света. Кой се дразни от силна европейска валута. Кой се опитва да внуши, че от ЕС няма нужда и , че е пред разпад. За съжаление, евреите са стиснати и подли.

101

Анонимен

преди 14 години

Абе чия беше земята под цирка в София?И защо цирка изгоря?Трае се нали????

100

Shark

преди 14 години

Сигурно е така. Особено ако преди няколкостотин години кръстоносците бяха избили мюсулманите щяхме да живеем в още по-мирен свят.

99

venzi

преди 14 години

evreite v usa-30milona,v brazilia ,arjentina,etiopia,v zelia c cjt dori v germania ca 450 xiladi v zelia cvjt nai malko 65 milona

98

Ти

преди 14 години

Ех,защо холоостът не е истина.Ако беше,сега щяхме да живеем в мирен свят.

97

Не На ТоВА

преди 14 години

България разполага с държавни земи, които в кризата държавата не може да ги управлява добре и възнамерява да продава част от имотите на Държавния поземлен фонд, обяви министър Найденов. Той обясни, че държавата има близо 3 млн. декара земи. Министър Найденов предложи да се създаде съвместен проект с Израел за по-рационално използване на земи от държавния фонд.

96

сайта е куку

преди 14 години

"Тогава, в избухналото насилие на борда на един от турските кораби, загинаха 9 души, застреляни от израелските командоси."Какво насилие е избухвало?!?Гадните евреи са избили напълно беззащитни хора.Това е бил цивилен кораб. Плаващ в международни води.

95

Не На ТоВА

преди 14 години

Израелци ще купуват земи от държавния фондИзраелските компании проявяват интерес към покупката на земеделски земи в България.Това стана ясно на срещата на министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов с неговия израелски колега Шалом Симхон, министър на земеделието и развитието на селските райони, съобщиха от агроведомството.АЗ НЕ ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ДА СИ ПРОДАДЕ ЗЕМИТЕ НА излаелци !!!

94

anonimen

преди 14 години

tochno taka nyma nisho ima samo kamikadzeta drogirani momcheta koito se vzrivyvat za tyhnata smahnata idey na pros narod ne im trybva uchilishe zashoto she sa prazni .Plui si v pazvata da ne doidat pri nas che togava she ti blesne istinata kade e .

93

Анонимен

преди 14 години

На някой богат евреин юдеин му се присънело седем гладни крави,затова проверява да не би да са троянски.Те си знаят номера на Сионон и братовчед му с аргонавта.Трябва да съберат реколтата защото след това няма кой да им даде след като се разхвърчат скакалците.

92

Анонимен

преди 14 години

За какво става въпрос?Че израелтияните си преграждат морето както си искат спират който си искат,водят го където си искат и правят с товара каквото си искат.Налагат си мнението над целия свят,мислят се за най-прави и всичко това е защото зад тях са САЩ.Е и ние може да се разпореждаме какво ще идва и какво не в гръцките пристанища ако зад нас седи САЩ.