488

Анонимен

преди 14 години

до 77а може и да са й платили за да си направят сензация и покАзно на лекарските умения.

487

до- 123

преди 14 години

Божия работа! Не пророкувай защото нищо не се знае ! Може да станат хубави, възпитани, спортисеки и умни ученички. На мой приятел внучката се роди 600 грама в Тел Авив. Никой не вярваше че ще стане човек. Днес е първа в класа и на олимпиади по математика. Всеки идва на този свят със своята звездичка . Дано Бог да им помогне да се преборят , ако е писано на майката и тя да се порвдва! АМИН !

486

Иван Нешев

преди 14 години

Повечето "коментатори" от Вас са пълни ***, които дори не се подписват под мнението си, а сте тръгнали да съдите някой. ако не бяха журналистите, които раздухаха случая/ а къде е правото на личен живот!?!/ щяхте да си живеете спокойния си живот пред компютъра, за да плюете всичко и всички. Повечето от Вас са наистина, ама наистина много, много ограничени и сте представителната извадка за нивото на българите като цяло. За съжаление!

485

Анонимен

преди 14 години

Лекарят Хубчев изясни - според законните разпоредби у нас - няма нарушение.Свежда се защо и как това In Vitro е позволено у нас ? До това се свежда в края на краищата. И социалната служба е с вързани ръце ! А хорта гледат цирк.

484

до 493

преди 14 години

... но тя, а в по-голяма степен и лекарите спомогнали за осъществяването на този експеримент с човешки същества, са отсъдили и осъдили, кой има повече право. Децата в никой случай не бива да запълват дупки и кратери в нашия живот, при това издълбани от собствения ни избор. Децата са нашето бъдеще, затова трябва да сме отговорни към тях. В този случай на умишлено създаване на живот, с използването на една жена в менопауза, кой носи отговорността за децата?

483

lita

преди 14 години

Възмутена съм от тая жена-баба, това е противоестествено, срещу природата и не трябва да се приема като геройство а като тотална безразсъдност и безотговорност. Тя след няколко години ще легне болна а децата (ако оживеят горките като ги гледам на видеото...) ще прохождат на детска градина например... Кой ще ги гледа и издържа? Защо като толкова е искала деца не си е осиновила на 40 например?

482

!!

преди 14 години

Стига ! Злобен народе български !Докато 2 малки душички се борят за живота си, вие се осрахте !Хора без Бог и без съвест...! Няма друго определение за тази папляч! Социални, психолози, народ от *** злобари и варвари. Хора, които незнаят да ценят живота, не им се полага такъв !

481

123

преди 14 години

Плачи мисе като гледам тези малки създания обречени още от раждането си да бъдат постоянно под лекарски надзор... Защо не коментирате и факта,че са изродени доста по-рано от термина защото имало опасност за майката ! И те са се родили не само недоносени, а и недорзвити ... сега едва ли ковьоза ще им доразвие дробчетата, очичките, мозъчетата ... Това тези лекари, дето са си правили разни нечовешки експерименти не са ли го приценили..Лекарите не са ли предвидили това? Вижте пак клипчето , жал м

480

Анонимен

преди 14 години

тежко и горко им на дечицата с тази изкуфяла старица!!!

479

Анонимен

преди 14 години

Елиза ! А защо в много европейски страни както знаеш този именно ВИД ИН ВИТРО Е ПОД ЗАБРАНА ?

478

Ие

преди 14 години

Тук като че ли същия тоя Кучкарев пише под различни имена. Тоя сигурно няма ни дете, ни коте, ни жена, та затова има време да пише по форуми.

477

Анонимен

преди 14 години

до 491 ! Отговор :Никой никого "не съди". НО ! Обществото има право да знае истините за ин витро за сираците и за ОПИТИТЕ и за социални грижи !

476

Елиза

преди 14 години

До Анонимен Не е просто да отговориш на такъв въпрос...Живота при всеки човек е изключителен ......и протича различно.Това ,че тя няма мъж не я поставя в графата на осъдените.Тя може да е и много стойностен човек.Така ,че не я съдете прибързано....

475

Владо

преди 14 години

Тая не е психиатърка, а психарка. Обаче ми е чудно, какви са тия лекари, дето са и се вързали на акъла (по-точно липсата на такъв).Има и още един аспект на проблема. Децата, дори да оживеят, ще са със сериозни проблеми, а майка им е много вероятно да ги остави кръгли сирачета след някоя и друга година. И тогава за болните амбиции, ще трябва да плащаме всички ние. Аз лично не желая парите от моите данъци и осигуровки да отиват за задоволяване на прищевките на разни кукумицини.

474

до 490

преди 14 години

490 - ти си невеж ***. С това искам да кажа, че си никой да съдиш жената. Тя не е направила нищо срещу теб, а и ти сигурно се имаш за безгрешен, а? Да си жив и здрав. Все някога може да ти дойде акъла.

473

Анонимен

преди 14 години

смешнико ! тази не е била "в безизходна ситуация....". а освен това библейския Исус е имал и майка и баща - Йосиф и Мария са били семейство !!!

472

Анонимен

преди 14 години

защо тя няма мъж и защо децата нямат баща ?

471

до Антон

преди 14 години

Антоне, когато са искали да убият блудницата с камъни, както е по еврейските и арабски закони Христос ги е спрял с думите "Нека пръв хвърли камък този, който е чист." Не е съдено на нас човеците да съдим, освен ако не сме чисти. Пази боже да попаднеш в безизходна ситуация. И не си мисли, че на теб такива работи не се случват.

470

Елиза

преди 14 години

Що за глупости изчетох,що за гнусотии......Ние всички сме способни само да плюем,да се подиграваме,да говорим за морал,когато може би ни липсва....такъв....Това е нейно решение.За да го направи се иска смелост.Може и сам Господ да и е дал този шанс ....Дайте и спокойствие .....

469

Honorik

преди 14 години

Vie ne se grijete za jenata,nito za decata.Po-dobre gledaite sebe si.