10

браво

преди 14 години

ето заради такива като тебе няма да се оправим, вечно недоволни, вечно мрънкащи и все някой друг им е виновен, а не виждат, че вината за нещастието им си е изцяло тяхна!!! толкова хубава новина и пак се намира някой като тебе да си пръска злобата!!!

9

Анонимен

преди 14 години

Учители, които диктуват написани разработки в час, нямат работа в училище.Да дават разработките на децата да си ги принтират, живеем в 21 век, имаме техническа възможност, и да ходят да копаят градинките.Хем ще се свият разходите, хем ще има кой да се грижи за зелените площи.В университетите е същата работа, само, че айде, там лецкията е резюме на учебника, нищо, че накрая пак си четеш всичко от там

8

Анонимен

преди 14 години

Целодневно обучение до 7ми клас е абсурд. Кога децата ще почиват? Кога ще спортуват?

7

браво

преди 14 години

време за промяна винаги има, особено ако е в правилната посока !

6

ГОЛЯМО ВАЖНО

преди 14 години

Имаше навремето едно стихче в Пирогов ДОКТОРИТЕ СКАРАНИ , СЕСТРИТЕ ИЗДОКАРАНИ , САНИТАРИТЕ ПРОСТИ А БОЛНИТЕ БОГ ДА ГИ ПРОСТИ . АБСОЛЮТНО ВАЖИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО НИ . ВИЩЕ КАКВИ БИСЕРИ СА ВСИЧКИТЕ . ПОГЛЕДНЕТЕ МИНИСТЪРЧЕТАТА УЖАС НЕЗНАЯТ ВООБЩЕ ИМАТ ЛИ ОБРАЗОВАНИЕ БАРАБАР С ПРЕМИЕРО СВЕТИ БОЙКО БОРИСОВ ВСИЧКО Е ПРОБА ГРЕШКА

5

пак промени

преди 14 години

Учителите са си много добре квалифицирани и определено са на подходящо ниво. Те също живеят в 21 век и са в час с новостите. Поредната промяна няма да доведе до нищо хубаво, най-много още по-голям батак да стане.Да не бяхте пипали образованието въобще. Със всяка промяна все по-зле стават нещата. То от много мозък и некадърно копиране от чужбина се получава така.

4

браво

преди 14 години

Браво, ето това е една добра новина :) нашите деца трябва да получават най-доброто образование. Трябва да се започне от някъде и това е едно добро начало. Браво на министъра!

3

Анонимен

преди 14 години

Трябва да има и възможност учениците да се гонят от час. И стига вече с тези глезотии! Днешните ученици са ***! Няма мотивация за учителите. Те ги обиждат, псуват, че и бият! Не съм учител, но имам поглед върху системата. Докато на родителите н еим се обясни, че тяхното дете не е мирна овчица и когато отиде в училище се превръща в пълен *** и да се има малко повече доверие на учителите, няма да се оправят нещата. Да им се намаля отново поведението и след това да могат да се изключват.

2

ил

преди 14 години

Доста добри идеи, дано се реализарат на практика, а не останат добри пожелания.

1

qwerty

преди 14 години

pravilno