97

пена

преди 14 години

Тия двамата ,докато водеха онова сутрешно предаване,как се казваше там,горе -долу добре се справяха.Ама откак се взеха на сериозно,не се траят.Аз специално сменям канала щом им видя физиономиите.И с какво самочусвие се майтапят с хора, които са толкова далече от скромния им интелект.Дянков е прям , като всеки умен човек ,общувал е само със себеподобни и няма опит с подлагането на динени кори.А ония дребни тарикатчета,които му подложиха кората си мислят,че творят чудеса.

96

:)

преди 14 години

"Не участваме в атака срещу президента"Участвате,участвате, но и вие не знаете за това.

95

СД

преди 14 години

От кой сайт е цитата за младия милионер? Имат ли представа?Да видим дали наистина Дянков го е казал.

94

До #100

преди 14 години

Вземай си наркотика и бегом на 4-ти километър!

93

Фатима

преди 14 години

Вгледайте се в тази снимка.Това е лицето на българската интелигенция.

92

Анонимен

преди 14 години

Бойко призови народа да излезне и го остави да ти разчисти терена. Така ще елиминираш и проблема със Съдебната Власт........война е.....само го призови и гледай кво става с тази нещастна пасмина която убива Българският народ вече 20 години. Призови народа да излезне на улицата и му дай 24ч..........Мачкай Бойко МАЧКАЙЙЙЙЙЙ

91

анго

преди 14 години

ИМА СЦЕНАРИ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА ТОВА Е ТОЛКОЗ ОЧЕВАДНО ЧЕ САА ИЗЛИШНИ КОМЕНТАРИИТЕ...ТЕЗИ ТЕЛЕВИЗИОНИ ЦИРКАДЖИ СА СРАМ ЗА НАС ЗА НОВА ТЕЛЕВИЗЯ

90

Истината

преди 14 години

То се изясни - телевизията е подготвила "почвата", тия двамата яко нaдрyсaни (по навик) са притиснали Дянков.А Дянков , както личи от стенограмата "се е отбранявал", но неуспешно - повтаря го безброй пъти.Тези обаче повече от агресивни са го претискали, докато "финансовото ни величие" е решил, че е загубил битката.Нapкoманите "не си знаят силата".

89

Анонимен

преди 14 години

ТОВА СА ДВЕ НЕКЪДЪРНИ, *** *** , КОИТО КОПИРАТ ДЪЛГИЯ ПЕДАРАС. ВРЪЩАМ СЕ КЪМ ШОУТО НА ДЪЛГИЯ ЗАРАДИ ВИКТОР КАЛЕВ.

88

Анонимен

преди 14 години

Така е....за какви се мислят тия шутове,сигорен съм че предаването им не е гледано от много хора,тия са за цирка....незнам нова за какво ги е пуснала с толокова ефирно време.....трябва да ги изгонят и в никаква телевизия да не ги взимат.

87

Анонимен

преди 14 години

Кво да кажем за селянина от село СИРИЩНИК ?!?! Просто един вмирисан козар.Давай Бойко, мачкай, Само ни призови от телевизията и гледай какво става ......ще ги отнесем. Мачкай Бойкооооооооооооооооооооо

86

Мен

преди 14 години

Абе то хубаво, ясно е че тея двамцата са *** долнопробните лайняри. Чак и жените си назначиха на работа, това е *** уруспийщината. Виждам че не само аз съм на това мнение. Но защо не казвате нищо за Гоце от Сирищник ?Оставам с чувството, че Президента е назначил банда клакьори да пишат постове по сайтовете.

85

Анонимен

преди 14 години

Тез двамата мамути да ходят на 17 март в Разград на гроба на кембъла и със сълзи на очи да му благодарят че ги направи "хора".

84

Анонимен

преди 14 години

Опосумите излязоха от дупката си........и се изсраха....после изчезнаха завинаги..

83

Анонимен

преди 14 години

тия постоянно се осират и правят хората на глупави.....хайде НОВА покажим изхода.

82

стаканофф

преди 14 години

Всичките са един дол пу ... т...ки.Повръща ми се от тея. Булгури. Кво сучене за пустите китнти.Власт,пари, власт, пари...леле къф смахнат свет! Къфф ***! И тоя мусор пръдналоф, че усмърдалоф да си бега.стига крал, командвал..SS-ар.

81

Бай чепик

преди 14 години

Опосумите се уплашиха.Спечелиха си 2 противника,хеле пък единия.Но пък с Милен могат да си допиват гледайки TV.

80

Анонимен

преди 14 години

Алкохолиците се оправдават,вън от ефира на всички телевизии.

79

Тома

преди 14 години

Не Ви вярваяме господине Първанова!

78

аанализатор

преди 14 години

Вие двамата сте най-жалките свиркаджии, които са се появявали напоследък. Нямате никакво чувство за достойнство и сте готови винаги да паднете на коленцата си. Животът ще ви го върне за това подлизурство, жалко че изглеждахте по съвсем друг начин като млади. Безгръбначни ...