147

никой

преди 14 години

и щяла да обжалва гаранцията тази нахалница. нейните другари да си вдигнат членския внос и да й пкрият и разноските в затвора, ако желаят

146

Бай Ставри

преди 14 години

Тая грозна брънтия какви ги говори? И ***, които избират БСП, вече не вярват на подобни глупости. Крадливо, ама и нагло ! Аре в панделата и това е !

145

Анонимен

преди 14 години

И тутакси ще намери парички за гаранция.....!

144

Светла

преди 14 години

Ох и аз така. Ама много ми се иска. То бива човек да краде ама чак толкова.

143

хахахаха

преди 14 години

Абе...гледам на снимката златната обеца и си мисля ,че като се прибави и другата-хоп половината от гаранцията вече е налице.

142

Иво

преди 14 години

Аз лично не вярвам че тази ще влезе в затвора - въпреки че заслужава минимум 10 годишна ефективна присъда!

141

гадина

преди 14 години

Аха значи, значи за ботушки, чанти и тоалети от по 500-1000 лева имаше пари, сега нямаш 50 бона за гаранция... *** лицемерната *** крадлива.

140

затвор

преди 14 години

Хората за жандни за възмездие ... Масларова ти си първата жертва ...Честито !

139

тя

преди 14 години

Партията ,на която служиш вярно вече толкова години, да ти осигури тези 50000 лв.!!! Или някой богат съпартиец,който е крал повече от тебе и може да отдели толкова пари! Ха-ха-ха ,когато тормозехте хората и те оставаха без работа и препитание заради такива като вас не мислехте! Е сега поне не ревете,а си плащайте с тези кървави пари!!!

138

До 139

преди 14 години

Сигурен ли си ,че си буден или още сънуваш

137

боян

преди 14 години

като не си си платила гаранцията защо не си в ареста *** *** мазна крадлива *** шеба напиканаа единайсет милиона лева, усвоени от приятелчетата ти малко пари ли са *** проститутко пресипнала, от рак в затвора да умреш дано *** долен

136

protokolchik

преди 14 години

vse pak e jena.......

135

пенсия

преди 14 години

няма проблем. сега всички пенсионери, наа които тя помогна толкова много, ще й сэбирим 50 000 лв., щото тя горката няма. ами да си продаде обувките по 1500 лв. чифта и ще ги събере

134

Анонимен

преди 14 години

Да продаде всичко, което има и да започне да връща на държавата откраднатото! Делото да се доведе докрай, за назидание и страх! Не може някои хора да се чувстват безнаказани. Никакви партии, никакви предишни заслуги не трябва да имат значение, само законите! Ако има провинени от ГЕРБ, Бойко трябва да е още по-безкомпромисен към тях, както обеща, и в никакъв случай да не ги прикрива. Както го избра народът, така и ще го свали бързо, ако остане излъган в очакванията си.

133

До 111

преди 14 години

Имаш много здраве-има търг.За суми над 100 000 лв се провежда търг иначе не може да се плаща.А търга за винетките е по същата схема.Другите дават високи цени,някои се отстраняват ,после обжалват ама си оттеглят жалбите и така печели правилната фирма

132

an

преди 14 години

daite da i sabereme na drugarkata 100 000 lv.da i platime garanciqta 4ee socialno slabi4ka.tazi zaslujava dai go tu..6 v us..ta.na garba na ov4edu6niqt narod si napravi milionite sega 50 000 nqmala za garanciqta, 6tqla da objalva bedni4kata.kakva naglost kakvo debelo o4ie.

131

DT 54 CLS

преди 14 години

СПОКО БРАТЯ ПИСАЛЦИ ! ЕВРОПА ИСКА ОТ BG СПРАВЯНЕ С КРАЖБИТЕ НА EU ПАРИ ! ТАЗИ ЩЕ ОБЕРЕ ПЕШКИРА . ЛОШОТО Е , ЧЕ ДРУГИТЕ КАТО НЕЯ МАЙ....? ПЪК И КРАЙНО ВРЕМЕ Е *** ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО ! САМО ПАПАНЕ НЕ МОЖЕ - ТРЯБВА И ПЛАЩАНЕ !!!

130

генчо

преди 14 години

До 105:само ще те цитирам:"...не ви ли прави впечатление, че това правителство въобще не говори за икономика. Говорят само за данъци, акцизи, глоби...". това само по себе си описа приходната част... разходната част също се коментира пространствено, така че толкова ти увира тиквата от "икономика"...

129

Омбре

преди 14 години

А беше време когато в личния си блог пишеше готварски рецепти ,сега в Сливенският нае втори ет. при кака Сийка надзирателката ще пише колкото си иска.Кака Сийка е строга но справедлива,пък може след 5,6 години да излезе .

128

ЕбЛьов

преди 14 години

Гадната и мазна *** си го получи !!! Крадеше като за последно от 1995 г. Започна с помощите за децата ни !!!! Ало Кушлев , я и виж имотното състояние на тая баничарка !!!