33

EK

преди 14 години

и аз обичам животните но бездомните кучета стават напаст - особено през зимата.след като се стигна дотам децата пирбиращи се от училище да чакат по спирките някой да ги преведе до вкъщи.който много му е жал да си ги прибира в апартаментите и дворовете а не само да им хвърлят храна през прозорците....

32

Blake

преди 14 години

Поредното бла-бла от пишман-природозащитник...Аз улична овчарка, доберман или болонка не съм виждал, все са едни *** с неопределен вид и порода. Кученцата, които съм виждал, винаги са потомство на ***, а не са изхвърлени домашни. Организации като тази разпространяват откровено неверни теории, твърдения и факти, което много лесно се вижда от непредубеден човек. Като например теорията, че като се премахнат кучетата от един район, на тяхно място идват други - това е абсолютно невярно...

31

до 20

преди 14 години

Веднъж си изхвърлям *** и гледам как 1 виетнамец стои до него и ми прави знак да изчакам. След малко 1 куче влиза в контейнера и оня затваря. После от вътре се чуват странни звуци и след това глас. Оня отваря и отватре изкача друг виетнамец с куче с вързани крака..

30

Ихааааааааа

преди 14 години

Какви се тези *** предложения които давате тук - имаш котка-плащаш данък. И от къде на къде? На кого пречи моята котка, която не е излизала никога през живота си на улицата и не е цапала с фекалиите си обществени места? По същата логика да се вземат тогава данъци и за папагали,канарчета,кокошки,прасета,зайци и други подобни твари. Малоумно е и предложението за идентификация на кучета и котки. Като ми роди котката 5 котета и ги изхврля след 2 месеца на улицата в 2 часа пред нощта без да ме види никой, кой ще разбере чии са тези котета.Аналогично е и с кученцата. Маркирането на животните е с цел да се пълни хазната ,чрез данъците за тях, които в последствие знаем как ще се изпарят. Всичко е въпрос на съзнание-просто не си заплождаш животното/както правя и аз/.Два дни мяка котката за мъжки и край.Който обича животните не би направил това да ги създаде,отгледа и в крайна сметка да ги изрита на улицата. Това не е любов,а чиста проба помиярщина.

29

haha

преди 14 години

Три снимки, на всичките ***.

28

...

преди 14 години

Освен собствения си да пръснеш *** друго не можеш да направиш...живей в мизерния си свят ,мизерния живот , сред *** които заслужаваш!И не ме занимавай , защото *** отразявам само по веднъж

27

гражданка

преди 14 години

Предлагам на господин Явор да направи фондация за защита на прасетата.От Европа господине за защита на прасетата отпускат повече пари, още ли не сте разбрали.Бързайте, защото някой ще ви изпревари, а е жалко, че парите няма да дойдат при вас.

26

Анонимен

преди 14 години

И ние, собствениците на кучета страдаме от бездомните кучета. Всяка сутрин докато разхождам кучето си ни нападат улични и започват да ръмжат и лаят по моя пес. Отделно по улиците в квартала минават *** и водят със себе си по 3-4 помияра, които подтичкват след тях и те нападат моето куче. Честно да ви кажа изпитвам ужас. Моето куче абсолютно винаги е на повод,защото така е редно според мен.

25

до Ани

преди 14 години

Ани, ти невменяема ли си? Човекът ти говори, че цапат по улиците, ти му говориш за производството на полови хормони. А можеш ли да разбереш, че не искаме абсолютно никакви кучета по улиците- нито скопени, нито нескопени. Много от кучелюбките се ч...кат с кучетата си и сега ги защитават, както се защитава любовник- с жар и плам.

24

do Milkov

преди 14 години

...Milkov 6te ti prusna anusa, ne6tastnik...

23

Ани

преди 14 години

Господинът от фондацията е крайно време да застане ва двете си лапи и да не говори глупости.Той не вижда ли глутниците, които се разхождат по улиците.Всички ние сме в опасност.Това, че не всички от нас са нахапани, си е чиста случайност.Спомнете си колко трагични случая има.И към хората трябва да има хуманно отношение, господине, не само към кучетата.

22

Анонимен

преди 14 години

Тази сутрин, докато ме преследваше цяла глутница озверели кучета до спирката на автобуса, не видях ни едно "породисто"...

21

Браво, Обективен!

преди 14 години

С няколко думи описа реалността в нещастната ни територия. Преди година-две бях убедена, че сме достигнали крайността на оскотяването и вече няма накъде, но съм се лъгала. Сякаш сме чудовищен експеримент, нагледен пример за всичко, което Човеците не бива да бъдат.

20

Анонимен

преди 14 години

Откакто дойдоха виетнамците в Русе, броя на бездомните кучета рязко спадна. Това не е шега. Тези кучета, акосе изнесат Виетнам, ще се оттървен от тях, хем ще запълним дупката в бюджета. По 10 долара ще се продават като топъл хляб.

19

Анонимен

преди 14 години

Не ме е страх, че кучетата ще ме изнасилят :) Не искам да се заразя с кучешка тения, бяс и три месеца да ми бият ваксини след ухапване от иначе така безобидните градски зверчета :)

18

Анонимен

преди 14 години

Световната здравна организация в свое проучване, продължило близо 8 години и изследвало проблема в различни региони, е категорична, че единствено бързата масова кастрация на безстопанствените животни може да реши проблема.Тази същата организация, която е проводник на корпоративните интереси на големите фармацевтични компании и всяваща масови психози, май разбирала и от кучета :)

17

Asen Petrov

преди 14 години

...bezdomnite ku4eta trqbava da budat likvidirani ot lovnite drujinki..., ne e normalno da ima glutnici ot 20-30 ku4eta v centura na Sofiq..,kakto kazvat normalnite xora "te ne ni ebat a ni xapqt"..,za tova kastraciqta nqma da re6i problema..vsi4ki psevdo ekolozi koito se pravite na mnogo xumanni da go turq na maika vi v ustata..

16

Bandit

преди 14 години

А защо снимките винаги са на малки кутрета, когато идеята е да блесне някой псевдозащитник на животни, в случая с кучета. Защо не сложат някоя истинска снимка на една глутница кучета, която мога да Ви предоставя ако само се покажа на терасата си!

15

Ани

преди 14 години

11, ти виждал ли си кастрирано куче? Знаеш ли колко са кротки и наплашени те? Отстраняването на половите органи прекъсва производството на половите хормони, които водят до агресивно поведение. Аман от злобни прости хора!

14

4копита

преди 14 години

агнешко,телешко и свинско може,кучешко-не може..защо?А кучетата може да хапват нашите деца и възрастни родители..е,това ми идва в повечеееее