35

yadzha

преди 14 години

Адвокатите също застанаха зад твърденията му и допуснаха "турска връзка" в убийството.По думите им в съседния апартамент живеели турски студенти, за които не е установено при разследването в какви отношения са били с жертвата.Те са можели да стигнат до жилището, където е извършено убийството, като прескочат парапетите.----------------------------------Вече ми става много ама много смешно. Един въпрос за всичките, за лошите неща ние ли сме вновни ? За цял свят. Явно мислите така.

34

ba6gad

преди 14 години

36-погледни статията и по-точно ОЩЕ ПО ТЕМАТА.Там свидетелите веднага след убийството с пресни спомени говорят това-Георги/***/,Радост и компания били на заведение/дискотека/.Всичко било нормално,но в един момент Георги започва да се оплаква на висок глас че няма как да се прибере и няма къде да спи.Всички свидетели говорят за това,след като отхвърля няколко предложения-да му дадът пари назаем за такси или да спи в приятел,накрая пита Р. и тя се съгласява.

33

Мартин

преди 14 години

Татко така го е учил - "Отричаш до последно, моето момче, ние в политиката така правим."

32

Анонимен

преди 14 години

ТОЗ ДА СИ ВЗЕМЕ ПОВЕЧЕ ВАЗЕЛИН,ЧЕ С ТАЗИ НЕЖНА МУЦУНА, ЩЕ ИМА ЩЯЛ ПАНДИЗ ОБОЖАТЕЛИ.А АКО ИМА СМЕЛОСТ ПО ДОБРЕ ДА СЕ ГРЪМНЕ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ.

31

bb

преди 14 години

sega pa i turcite vinovni :) aide i tqh razledvayte ako se okaje 4e sa nevinni sledva stani6ev :)

30

Анонимен

преди 14 години

ха ха роднините на Георги убиеца ,киснат в сайта и се опитват да оплюят жертвата. Ейй *** вижте първо ваща стока . Първо се покрил ,изрусил защо? После отричаше да е ходил в жертвата, като доказаха че е бил там ,намериха дрехите му с кръвта на жертвата взе усул,усул да променя показанията, сега били тайни любовници ,толкова тайни ,че и момичето не е знаело. В телефона му снимки на момичето снимано убито и голо . Комшията ли е снимал с телефона му? Тоя хем е *** ,хем и за мъж не става.

29

Анонимен

преди 14 години

Тя ако е била неразположена изобщо нямаше да те покани,бе ***,за какво си и тогава.

28

Анонимен

преди 14 години

Tова звучи като някоя сапунка,пушил цигара до трупът и ,а пос ле щял да се съветва със родителите си дали да се обажда във полицията или не егати наглият лъжец.Не осъзнава ли колко му е глупава версията.

27

ritci

преди 14 години

Не знам защо изобщо го коментираме този ***. То е ясно,първо да му отрежат пиш..та , а после и главата. П.П. Главата да я дадат на родителите да си направят от черепа чаша за вино, както Хан Крум.

26

Краси

преди 14 години

Е гати скалъпената история...Нещо като при убийците на Борилски - Имало трети човек и не помнел нищо - това си е класика в защитните тези. А това, че Радост била ***, са глупости. Тя е била порядъчно и добро момиче и това го знаят всички, които я познават. За съжаление е била наивна и не е разбрала, че ония не иска да и е приятел, а искал да я ч*ка. Тя обаче не му е пуснала, а той тъй като е комплексар и е бил друсан, я изнасилва и после решава да я убие, за да не го издаде.

25

Анонимен

преди 14 години

ХАХАХА , ТОЙ НЯМАЛ КЪДЕ ДА СПИ И ТЯ ГО Е ПОКАНИЛА В АПАРТАМЕНТА НА ПРИЯТЕЛЯ СИ ;)))) ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ БЕ ХАХАХА

24

Caleb

преди 14 години

Ама разбира се - човекът просто с ие спял до нея, докато Зловещият Убиец с Големия Нож (ЗУГН) е влязъл тихичко (по терлици), заклал я е, и след това все така тихичко се е изнизал, защото не искал да безпокои съседите.А нашият човек се събужда, осъзнава, че се е разминал на косъм от ножа на ЗУГН и в знак на благодарност към съдбата прави няколко снимки на мъртвата си приятелка (щото е нямал време да ходи до църква да пали свещ).Най-страшното - сега Злата Корумпирана Прокуратура го обвинява.

23

ЛУД

преди 14 години

ЕЙ ТОЯ КАТО Д-Р РИЧЪРД КИМБЪЛ БЕ!!!!!

22

ba6gad

преди 14 години

27-искаш ли да ти махна главата?Ще ти дам един сок ей сега,не ми се спори,но свидетелите казват ,че Георги е разправял наляво-надясно,че няма къде да спи през нея вечер.След като всички са го чули да го повтаря силно и пред всеки и никой не го е поканил в тях си,Жертвата го е съжалила-все пак са от една компания.Дори той е отказал предложение да гостува на друг,защото е искал да отиде в жертвата,знаейки че е сама.ЗНАЕТЕ ГИ ТЕЗИ ФАКТИ,НО ПАРИТЕ НА ТАТКОТО ВИ КАРАТ да защитавате убиеца.свиркаджии

21

бай ххх

преди 14 години

Тоя е толкова нагъл убиец,е ми че нали всички престъпници във затвора са невинни бе *** нито си първия,нито пък последния който гледа много филми за ужаси и фантастика и си приписва техни сюжети,много жалка и недоизмислена ти е историйката.Отнел си човешки живот каквото и да кажеш ти вече си пътник за ада,по добре е да си признаеш всичко и да поискаш прошка от семеиството на момичето за да имаш поне малък шанс за спасение на душата.

20

ba6gad

преди 14 години

Искам да се изплюя в лицата ви,*** отгледали че.иджии,завистливи,*** и извратени гъзобръкльовци.Родителите на Георги са отгледали сина си ,като тяхно копие.На бас че и баща му е убивал като млад,вероятно още издирват жертвите му.Злобен съм,искам да ги накарам да ги боли тези проклетници отгледали убиец и извратеняк,колещ всеки ЗАЩОТО ТАТЕ ЩЕ ГО ОТТЪРВЕ.

19

до 24

преди 14 години

Заповядай, само да не се спънеш по пътя каскет пробит ;) Пий едно кафе, ходи се изсери, пуши една цигара и отивай на работа недей да ми се правиш на умен..

18

Анонимен

преди 14 години

Значи всички момичета във Варна са *** така ли ;)) Смешен си бе, махни поне снимката на Кърт от профила си че го излагаш.. Какво изнасилване е планирал убиеца, като ТЯ го е поканила в апартамента на приятеля си да му изпие сока ;) Ти изобщо добре ли си Хорейшо ??

17

КОЛЮ Е ГОЛ

преди 14 години

Не съм ***.Искаш ли да ти го докажа ама ще те позаболи .Освен ако не си разработен добре .

16

ba6gad

преди 14 години

*** миризлив,няма значение кого са убили,а това че е извъшено престъпление ,толкова гнусно като това.Момичето е било като всички момичета във Варна-нормално.Само че е имала нещастието да се довери много на сляпо на един латентен убиец и психар ,замислящ изнасилване и то нейното.Георги е вярвал ,че тя няма да го отблъсне ,но реалноста е друга.Той се е стреснал че ще го издаде и я е убил.Бил е в транс,защо ще я ръга над 50 пъти иначе.След това е измислил смехотворните версии.Профе,*** се изкъпи