161

Анонимен

преди 14 години

Не вярвам в конспиративните теории. Твърде сложно обяснение на твърде прости неща.

160

до 192

преди 14 години

Щом казваш... Иначе самите китайци казват че са комунистическа държава. КНР - Китайска Народна Република.

159

Владо

преди 14 години

Абсолютно съм съгласен с тебе, ама не мислиш ли, че и хамериканците са тръгнали натам? И при двата модела има една върхушка, която тъне в разкош и за която живота на покорното стадо няма никакво значение. Все си мисля, че и комунизма и капитализма са социални експерименти на тази върхушка. Нима с трилилоните долари, които САЩ харчат за оръжие не могат да се решат много по-важни проблеми на човечеството? Това, обаче може да стане само за сметка на лукса на върхушката, май.

158

Анонимен

преди 14 години

Китай си имат авторитарен капитализъм! Нищо общо с комунизма нямат !

157

Анонимен

преди 14 години

Комунистически лидери от вида на севрно корейските с ядрено оръжия е ... твърде притеснително, меко казано ! Луд с картечница в детска градина !

156

do 189

преди 14 години

не сум съгласен с теб и в Китай има някаква ф- *** на комунизъм, но това не им пречи на развитието

155

Анонимен

преди 14 години

Всички комунистически режими са бясно псе! Комунизмът трябва да бъде забранен, както е забранен нацизмът в много страни. Социалните експерименти на група ***, прецакаха живота на няколко поколения хора, да не говорим за милионите избити в името на Партията и Другаря !

154

надзирател

преди 14 години

Ами майната и на Северна Корея.Като не искат икономическа помощ - да мрът от глад и да ми ядът х.......я То понеже в България цъфнахме и вързахме и всичко е цветя и рози та ще мислим Северна Корея.Да си строят комунизма и да чакат светлото бъдеще.АКО УСТИСКАТ И ОЖИВЕЯТ.

153

Владо

преди 14 години

До 183:Не мога да включа кой имаш предвид под бясно псе. Севернокорейците не идваха на Балканите, нито са в Ирак и Афганистан, нито командват кой какво да има. Техния комунизъм е страшен, но си е тяхна вътрешна работа. все някой ден ще успеят да се отърват от него и да заприличат на южните си съседи.

152

voenen

преди 14 години

problema se reshava samo pri mirnoobedinenie na dvete korei.

151

Анонимен

преди 14 години

Щом Сащ е против ядреното оръжие защо не унищожи 10 хиляди ядрени който има и тогава да каже кое е правелно?Но не тя да има а другите не ЗАЩО ЛИ???

150

бизбизе

преди 14 години

176 е написал най-правилното мнение точна така е

149

Анонимен

преди 14 години

Много просто! Ти ще позволиш ли на децата си да си играят с бясно псе ?

148

Анонимен

преди 14 години

*** в Северна Корея няма задръствания защото не им позволяват да имат коли ве!

147

Владо

преди 14 години

Чета коментарите и си мисля, че са за някаква друга статия. Комунизъм, капитализъм... Измества се фокуса, а той е, както пише Ивайло 178, откъде накъде САЩ ще определя кой да има ядрено оръжие и програми, и кой не. На тях кой им е дал право да разработват такива. Още повече американците са единствените, които досега са употребили ядрено оръжие във война. И то срещу вече победена държава. избиха десетки хиляди само да покажат колко са велики.

146

Ивайло

преди 14 години

Иран имах предвид. Но и грешката с Ирак е показателна - нападнаха ги като за предлог използваха лъжата че Ирак имал ядрено оръжие. Американците не нападат страни които имат ядрено оръжие!

145

do 175

преди 14 години

А теб няма ли кой да ти го сложи одзат та да замълчиш доволно и задоволено!

144

Ивайло

преди 14 години

И откъде на къде някой ( САЩ) ще определя кой да има ядрено оръжие и кой да няма? Лицемерието на янките е безгранично - помогнаха на ислямската държава - Пакистан да се сдобие с ядрено оръжие и редовно ги спонсорират, а в същото време казват че други страни - Ирак, Северна Корея - не можели да имат такова оръжие защото не са им искали разрешението за това.

143

Павли

преди 14 години

Ами тежете си на мястото и повтаряйте си неолигофренското "да ходи да мие чинии и тоалетни..." докато аз изкарвам по 120К на година без бонусите ;)

142

Анонимен

преди 14 години

С. Корея не притежават енергиини ресурси в мащаба на Ирак или др страни , които САЩ контролират. Единствената причина САЩ да се намесва във вътрешната политика на КНДР, е че ако тази държава притежава оръжие за масово унищожение , тя ще има право на мнение в световнен мащаб и не само това , но и САЩ ще трябва да се съобразяват с него. Дори симпатиите ми към комунизма не могат да ме накарат да се съглася, че КНДР трябва да притежават ядрено оръжие защото те няма да помислят за последствията.