49

до 48

преди 14 години

По бентлитата ще ги познаеш

48

Анонимен

преди 14 години

Най-много ме дразни липсата на отговорност! Искам да знам кой е съдята дал тази смешна присъда!? Искам да знам да знам кой бил прокурора по дело!? И най-важното искам да знам какво е наказанието им за престъпните им действие и бездействия. Трябва да бъдат осъдени няколко съдии и прокурори ей така за надзидание.

47

Анонимен

преди 14 години

Пак много са му дали занякви милиони да го занимават със съдилища!никога няма да се оправи България !!!

46

otchayan

преди 14 години

maiko mila,kolko sme zle.

45

до Borman

преди 14 години

Не, не създават прецедент.В България правораздаването не е прецедентно като в САЩ например.Не прекалявай с филмите :)

44

Баста !

преди 14 години

Едва ли има изопачена съдебна система и по-корумпирани магистрати от българските. Това е наследството на българите от управлението на комунистите и на създадените от тях мафиотски структури. Протакане на делата с години, присъди в угода на виновниците и в ущърб на ищците, нито една дългосрочна присъда над знакови мафиоти. Искаме да бъде приет изпипан Наказателен кодекс, постановяващ строги присъди и да бъде преизбран по прозрачни критерии състава на Съдебните състави и на Прокуратурата.

43

!?!?!

преди 14 години

Един стар виц - в затвора си говорят: откраднах 10000 и ме осъдиха на 10 месеца, вторият: откраднах 20000 и ме осъдиха на 20 месеца, а третият рекъл: откраднах 7 бали сено и ме осъдина на 7ГОДИНИ Е как така????? Ами така - да сте видели съдия и прокурор да ядат сено?

42

Стар кадия

преди 14 години

Аз си спомням случая когато някаква клошарка я баха осъдили за кражда на три кебапчета.

41

Amenhotep

преди 14 години

За да има мир - ДПС в Сибир! А ГЛАДНИЯТ Прокурор - в студа навънка - гол!

40

Borman

преди 14 години

Съдиите осъзнават ли ,че създават прецедент.Утре някои с подобни прегрешения но различна присъда ще почне да съди България в Страсбург ,че са го наказали по-тежко от този.А и така излиза че за кражба на 4500 лева ,глобата е 100лева и присъдата е 3 месеца условно.

39

съдия - наблюдател

преди 14 години

за кокошка - няма прошка,за милион - няма закон.Има още по-фрапиращи случаи. Едно 18 годишна момче от Тутракан влезе в затвора да това, че е взел от отключена барака в някакво лозе едно старо одеало и права лопата... Съмнявате ли се? Недейте! Бараката е била на номенклатурно величие в същия град

38

Dino

преди 14 години

Само всенароден бунт ще ни спаси от тези мерзавци.Плюя на техните закони и псувам държавата.Анархия,мать порядки!Като в Гърция.

37

Баста !

преди 14 години

Едва ли има по-сбъркана съдебна система и по-корумпирани магистрати от българските. Това е наследството на българите от управлението на комунистите и на създадените от тях мафиотски структури. Протакане на делата с години, присъди в услуга на виновниците и в ущърба на ищците, нито една дългосрочна присъда над знакови мафиоти. Време е да бъде приет изпипан Наказателен кодекс, постановяващ строги присъди не бъде преизбран по прозрачни критерии състава на Съдебните състави и на Прокуратурата.

36

Amenhotep

преди 14 години

Само че ДРУГАРЮ, в момента в КРИВОСЪДНАТА СИСТЕМА няма кьорав ГЕРБЕР, всичкото КРИВОСЪДНИЦИ там е останало от предишните ИЗЕДНИЧЕСКИ управления. Тук не защитавам герберските бездарници, ама вие *** крадливи, вече взехте да ставате по-нагли и от фесовете! п.п."Каса Домини" в Рибарица е на КОАЛИЦИОННИЯ ви партньор неуважаеми ***. Коалиционния ви партньор, дето носи ФЕС и иска да ПОТУРЧИ БЪЛГАРИЯ!

35

Анонимен

преди 14 години

te na toq ne mogat da my prudnat na kyra da ne govorim za kovachki,dogan,myrgina,velchev,........ i mnogo mnogoooo drygi(ne se izvinqvam za grybiqt ezik zashtoto ve4e ne se izdurja)

34

Nobody

преди 14 години

Ей, да му разсрочите глобата, такива пари лесно ли се събират....

33

Дигър

преди 14 години

Наистина, заглавието на статията обобщава всичко което се случва в милата ни рОдина! Поздравления!

32

Писна ми

преди 14 години

Смеееех....А Вожда дали вече се изказал за този случай?!? ...Вождеееееее, бащице...къде си ....Да се готви Мургина и другите - дали и тях ще ги ударят с това "тежко" наказание...А може и някое по-тежко - те са в по-големи размери - например 20 000

31

sgt.Hale

преди 14 години

А!Тоз има кинти....Я мозъка на Наглите да го поръча на бригадите....Хем ще си плати, хем ще му изтрият усмивката.....

30

unknown

преди 14 години

ДОбре де ...... как така е укрил данъци за 400К а глоба само 10К ? нещо не го разбирам аз това. Не би ли следвало да върне тези пари + глоба или нещо от сорта :)