11

Гошо Тъпото

преди 14 години

Руми Руми,то и Бат Бойко не вярваше на подобен комплот,защото западняците сасериозни хора,ама излезе че са от нашата....черга.

10

Анонимен

преди 14 години

horata se deliata na 4oveci i mutri. no iavlenieto Jeleva dade oste edna kategoria na mutrite -surat.poglednete snimkata , niakoi da e vijdal po-goliam surat -mutra ot liceto i bitieto na tova EGN. kazvam "tova EGN" zastoto dosega nisto ne me e ubedilo Rumania Jeleva e v systoiania nesto da syzdade, rodi, napravi.. DEMEK IALOVA SURAT-MUTRA

9

реалист

преди 14 години

Този сценарий беше обявен като единствен възможен и сравнително безболезен и приемлив за всички, но Желева (или Борисов?) чакаха до последния възможен момент и след като ясно им се каза, че Желева ще бъде отхвърлена с гласуване, решиха изведнъж да се правят на благородно засегнати и т.н.За съжаление твърде късно за тях, за да излезнат с чест от ситуацията.

8

Анонимен

преди 14 години

Аре не се показвай вече ***.Омръзна ми да ти гледам зъбите по цял ден.

7

измамен

преди 14 години

Всички добичета от тази власт трябва да се оттеглят,разни кобили ,грухчовци-/федос./, Чапли/цецка пецка/,зъбла-чинчила Мин. на земеделието и още знайни и незнайни *** . Смениха се крадците с некадърниците.Аман от *** вече 20год. Ще ги стигнем американците на най. Едва ли ще доживеем да видим американец емигрирал В ***.

6

перископ

преди 14 години

Не само прожекторите,надаше се да я пратят в Конго и да повдигне цифрата на изнасилените над един милион заедно с щерка си-1млн. и едно,1млн. и две..

5

jiko

преди 14 години

hubavo ...i sega stoi otteglena

4

Анонимен

преди 14 години

"Не вярвах, че една кампания, инспирирана от либералите, осъществена от зелените, в полза на социалистите, ще стигне толкова далеч", заяви още Румяна Желева.И аз г-жа Желева неможах да повярвам , че министър на външните работи да не знае къде се намира Грузия и Аденския залив и да е неадекватна с отговори за помощ на талибаните

3

Пенка

преди 14 години

Тимажийката и мутрата ББ май че нищо не са разбрали ....Жалко

2

Анонимен

преди 14 години

А.Първанова очакваше прожекторите да се обърнат към нея но не я огряха!

1

7

преди 14 години

Xodi da lage6 decata ovca korympirana.Izxvarlixa te kato parcal