382

бг

преди 14 години

Я не казвай какви сме,които не харесваме Слави!!!То е видно кой е селянин.Гледах снощното му предаване, с прословутата редколегия-много скучно и слабо предавне.Не ме обеди,че е прав,а тъкмо обратно.Мое право е да не го харесвам.За жалост и той помогна, за жалката чалга музика да навлезне така агресивно в обществото.Дразне ме,че използва ефира за манипулация на общественото мнение-за пример изборите,това че се бърка във всичко-"на всяка манджа миродия"моменти е добре,но...

381

зрител

преди 14 години

Славчо е една охранена въшка, която се мисли за бръмбар! Въздух под налягане! Слага се някъде и играе само с тия ,които го спонсорират. Плитък,изхабен,извратен,употребен,жалък манипулатор ! Мен ми е жал за телевизията ,която пожълтя от тъпите му скечове и вицове ... То простотия,сериал,пак простотия ,пак сериал....Така ли няма някой да погледне малко отстрани и да вкарат нещо по-различно ?

380

офф

преди 14 години

от години не го гледам. но от селяческата простотия просто няма как да избягаш защото тя е обсебила ефира. преди време попаднах на предаване на протежето на Слави Росен Петров. и той като господаря си не е беше паднал по долу - поканил някаква певица ц-и-г-а-н-к-а която разказва за любовния си живот и през 1-2 минути натъртва колко горда били че е ц-и-г-а-н-к-а. идеше ми да се повърна.

379

Анонимен

преди 14 години

тоя да вземе да си ходи на село. че нещо много важен взе да става, от всичко разбира, навсякъде се вре....

378

do 787

преди 14 години

Не мога да го кажа по добре от теб за този клоун,затова ти копирах написаното,евала ! СЛАВИ ПРАВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ВНУШЕНИЯ !КОГАТО ГО НАСМЕТЪТ СЕ ОПРАВДАВА , ЧЕ ПРАВИ ШОУ . ДОЛЕН ! *** ! гОРДЕЛИВ И САМОЛУБИВ ДО ПАТОЛОГИЯ !

377

red

преди 14 години

как може да го гледате тоя злобар да стане премиер да ни" оправи"

376

Anty

преди 14 години

Reitinga na Slavi ne e izobshto nisak, s mejdu 40 i 50 procenta ot auditoriqta v 22:30 bie vsi4ki drugi predavaniq izlu4vani po kanalite, zapoznaite se i togava pishete gluposti.

375

Анонимен

преди 14 години

Премиерът въобще не се занимава с подобни въпроси. Ако си гледал интервюто на Сашо Диков, темата "Славчо" беше изчерпана за по-малко от минута

374

pesho

преди 14 години

Всички сте едни ***...

373

?

преди 14 години

Е ти луд ли си. В случая Борисов вдига рейтинга на Трифонов (макар че си е мислил , че ще го смъкне) или взаимно си го вдигат двамата. По важният въпрос е, защо Премиера се занимава с такъв род въпроси ?

372

"специалист&quo

преди 14 години

А на Бойко, кой му даде парите?

371

gargamel

преди 14 години

Славчо , много си елементарен и прозрачен моето момче.Ти си червена *** и гравитираш около Гергов,Румен Петков и Първанов.

370

Анонимен

преди 14 години

Както вече някой написа, Генералът-пожарникар е настъпил с двата крака шланга, по който текат парички към Трифонов. И естествено дългучът е бесен

369

смърф

преди 14 години

Много *** народ се изредил да пише.Ама то си има и приказка- *** народ, слаба държава, а и Всеки народ си заслужава управниците.Какъвто и негодник да е Слави, той е един шоумен, като не го харесваш щракаш с копчето и той изчезва без никакви последствия. Само че с така наречените управляващи не е така- и да щракаш и да не щракаш те те тормозят ежеминутно.Второ аз не подкрепям максимата на един политик, че журналистиката / телевизията/върви след победителите. Напротив тя трябва да е срещу тях,

368

гъзоносител

преди 14 години

Славчо го видяхме какъв ракетоносител е. Нали беше издигнал мажоритарен кандидат в Варна на последните избори, който получи 10 гласа. На роднините и на неговия екип. Смях. Слави хорта са прости но не чак толкова да не виждат колко си ***. Ти винаги си бил с мутрите, с мултигруп, с Илия Павлов, с Божков, с Доган.

367

Специалист

преди 14 години

Този *** Славчо се чуди по какъв начин да си вдигне увисналия рейтинг. Нито от моите познати не го гледа. Веднъж случайно попаднах на конкурса му Стани поп-фолк и останах като гръмнат от слабите гласови данни на някои участници. Ама като няма какво друго да покаже...И вместо да се прави на "вдовицата в бяло" да седне как покойния му приятел и кръстник на мафията Илия Павлов му е давал пари на ръка, които той не е отчитал никъде. Мръсни пари, изкарани от контрабанда, наркотици и пр.

366

Daniela

преди 14 години

slavi i boiko v edin cirk igraqt i si znaqt nomerata, pisna mi da ni zanimavat sas sebe si ...stiga s tozi scenarii pisna ni !!!

365

Анонимен

преди 14 години

Като не ти харесва, не го гледай- канали, колкото искаш!

364

офф

преди 14 години

Славчо къкъв рекетоносител си ти??? виж чалганосител и простотияносител си на 100%. ти си един от хората които натрапиха чалгата за пари в националния ефир и я обявиха за нормална музика.

363

Който...

преди 14 години

Злоби такива...защо само псувате!Вие всички сте селяни!!!Всеки има право на мнение- като не харесваш Слави- не го гледай, ако не харесваш Борисов- критикувай! Какъв е този, който не иска критика???Вие знаете отговора ;)