13

Ямбол

преди 14 години

В Ямбол сигурно е 25 санта снега.Ако мога да изляза от квартала (понеже е абсурд някой да чисти квартали), ще видя дали главните улици са пипани.

12

ани

преди 14 години

цонко ще се справи

11

цц

преди 14 години

е такъв сняг не съм виждал

10

Глух

преди 14 години

Абе да ти кажа честно..., сипе се, ама хич не е тихо. Нека духа бе- ше духа, ше духа, па ше се умори :)))) Само да не ти се налага да излизаш навън.

9

СМУТ

преди 14 години

Как няма да е страшно като фирмите които почистват цяла веччер спяха.Когато завали толкова много камионите почват да обхождат 1-о главните артерии на град или село после вътрешните.Ако пък е толкова много сняг докато вали може да се почстват главните пътища.НО УВИИИИИИИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ ПЪК НАСРЕЩА НИЩО. НЕЗНАМ ХОРАТА КОИТО ХОДЯТ ДА РАБОТЯТ И НЕ СА СТИГНАЛИ ДО РАБОТНИТЕ СИ МЕСТА ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ АВТОБУСА НЯМА ДА МИНЕ

8

petko

преди 14 години

Във Варна продължава да вали обилно..Има преспи и навявания,духа силен вятър,-5 градуса.Обявили са бедствено положение.А хората по цял свят се радат на такъв хубав сняг.Българска му работа......

7

Анонимен

преди 14 години

То един кмет има като хората в тая държава и той е вашия. Цонко ако не се справи няма кой друг :)

6

//

преди 14 години

В Каварна сте останали без вода, молете се поне тока да не спре, че не всички са с "*** любов"

5

пътна обстановка

преди 14 години

Преди малко се събудих. От Сливен съм. Гледам през прозореца навън и виждам гол асфалт, сняг има само по ръбчетата на шосето до тротоара може би дебелина един милиметър. Обаче в планината както винаги има много сняг. Закъсалите тирове са заради лед-нямаме сняг. Гол асфалт но на места заледено-внимавайте като шофирате днес-по добре въобще не шофирайте.

4

лъдлан

преди 14 години

нямало зима край морете ааааах? Вятарът е убийствен

3

сняг

преди 14 години

тихо се сипе първият сняг

2

каварна

преди 14 години

В КАВАРНА е страшно дано кмета се справи

1

Пеев

преди 14 години

Навънка времето е облачно с кюфтета!!!