18

XXL

преди 14 години

Колко сте наивни:) Помислете кого засягат отвличанията - хората с много пари, спонсорите на партиите. За тях е важно да живеят на спокойствие и да не бъдат отвличани. Te са уплашени до смърт от отвличанията. Но от друга страна потенциалните жертви на отвличания представляват 0,000001 и по-малко от населението на страната. Пита се, защо МВР не решава проблемите примерно на 25% от населението? Или да реши проблемите с контрабандата, наркоразпространението, търговията с органи?

17

Мариан

преди 14 години

ПИЧОВЕ,НЯМА КАК ДА НЕ ПОЗДРАВИМ ПОЛИЦИЯТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ АКЦИИ! ОБАЧЕ! С ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ, СИ ОТДЪХНАХА БОГАТИТЕ, КОГА ЩЕ СИ ОТДЪХНЕМ НИЕ, ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ?

16

Дани

преди 14 години

Полицията направи на всички българи чудесен коледен подарък - върна вярата в държавността. Може да звучи високопарно, но по-същество е така. Успех и стискаме палци българските съдии да се държат подобаващо. Що се отнася до изявленията на адвокат Ваня - ми трябва нещо да каже жената. Кво по милозливо от натопен подопечен от лошо другарче.

15

Анонимен

преди 14 години

Сигур свинете са се *** от страх когато мутрата ги е запуцало...как ли са се осмърдяли....

14

Анонимен

преди 14 години

"Щъкат"(?), много несериозно, днес.бг!

13

петрол

преди 14 години

Наистина са нагли, тези бандюги. Не е трябвало да стреля, по полицая. Ако не беше стрелял, сега щеше да си пие кафето, до изчакване на съдебното заседание. А така, само усложнява нещата, още повече .

12

Анонимен

преди 14 години

Това ако е верно този са го посрали от бой останалите качулати ;)

11

R.

преди 14 години

her е орав да се съмнява. След като десетки години думата "полицай" е синоним на корумпиран престъпник, наглец, ***, ***, търтей и т.н. до безкрайност, та някак си всички сме онемели от това чудо - полицай да си върши работата. Ха дано да не съм прав и да се е случило чудото и полицията да е станала полиция, а не да се окаже пак че едни престъпници си разчистват сметките с други престъпници.

10

12-45

преди 14 години

София. Служител на баретите е бил прострелян в ръката от един от задържаните по време на операция Наглите 2. Министърът вътрешните работи Цветан Цветанов съобщи пред Агенция Фокус, че всички планирани за задържане лица по време на продължението на полицейската операция са задържани. По време на претърсването на последния адрес едно от лицата е оказало съпротива, произвело е изстрел и е прострелял един от баретите. Простреляният служител на МВР е транспортиран към болница.Това е още едно доказателство, че наименованието Наглите напълно съответства на поведението и стила на тази организирана престъпна група, заяви Цветан Цветанов.

9

q

преди 14 години

БРАВО МОМЧЕТА!!! А на всички *** пишещи във форума ***.20 години криминална държава стигат!

8

Анонимен

преди 14 години

nqda da e bude ako smqtat cql mandat da ni razigravat komedii i nishto da ne pravqt

7

Анонимен

преди 14 години

Адвокат Ваня Траянова, защитник на задържания Антон Петров, свързван със застрахователната компания "Лев инс" и с бившия съветник в ДАНС Алексей Петров, обвини пред "Нова телевизия" МВР в конюнктурен сценарий, който целял разчистване на лични и политически сметки с опонентите на властта чрез операция "Наглите".Адвокатката твърди, че вицепремиерът и вътрешен министър Цветанов чрез ареста на Антон Петров решавал лични въпроси с Алексей Петров.

6

До 4

преди 14 години

Какво значи време е:) Все едно-време е да се влбим:) Такова събитие или идва,или не идва,зависи от обекта:) Не можем да бъдем истински,ако сме счетоводители на любовта:) Засега обектът само прави впечатление...

5

Варна

преди 14 години

И във Варна има нагли в общината е пълно с тях така и така продължавате с тази операция.Заповядайте.

4

copland

преди 14 години

до номер 2-защо да е гнило, или просто ти се струва невероятно, че колегите работят доста добре, време е да почнем да вярваме на полицията и да я подкрепяме, а не само да хулим и да бъдем недоволни...

3

Бойко

преди 14 години

Що бе нека ги хващат, може да е наивно, но аз пък мисля че МВР започва да работи.

2

her

преди 14 години

Има нешо гнило в този сценарий????????????

1

Анонимен

преди 14 години

dano razstrelqt nai golemite prestupnici na BG . vsi4ki znaem kude se kriqt v Parlamenta i Sudebnite zali