127

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

Да ама другите държави си усвояват фондовете на почти 100% а не като нас на 30%

126

НФБ

преди 14 години

пак стъгмистика....Синята коалиция пак ще ги изненада! Просто Костов си остана най-добрият политик!Червените велможи и кардиналите от ДС продължават да държат икономическата власт в България!Мутрите само са техният боен отряд!Дато дянков да не вложи парите в търговски банки, че тогава българина ще го духа ама яко..ще потънат милиарди в червени офшорки...на Кайманите..люксембург..швейцария..Австрия..

125

kyky

преди 14 години

ох, слънчевото ми гонзенце...ти верно в главата ти е някакъв бесен тюрлюгювеч... къде намеси майките, къде намеси еврофондовете, имаш ли идея кое за какво е?и за инвитрото - нали уж парите били откраднати? а после се оказа че си били там? и че просто топлите месеци по технолоигия не се иззвършват манипулации?майтапи бойколизски....

124

Марин

преди 14 години

Yes! Позна от раз. Браво, не очаквах да си толкова умен.

123

Kyky tapak

преди 14 години

резерв няма... отдавна е изхарчен.. има фискален резерв.. който е 8 млрд. Той е за др. има разлика между двете.Неграмотен комунист ***! Държавата е на червеноа ти си *** като ***!

122

Бай Колю

преди 14 години

Не знам от къде ми хрумна да се поразровя из старите новини, и чудо!!! Вижте какво намерих от 2008 година:"С пет на сто се повишило одобрението на парламента според национално представително проучване проведено между 19 и 25 септември твърди днес в. "Труд", Една пета от българите харесвали правителството си, а две трети не искали предсрочни избори"Ами че то, ние и правителството на Станишката сме си го обичали бе!!! Как тогава загуби тоя човек, чудна работа!? Сега с Бойко пак така става, ако гледаме статистиката на НЦОМ. Чудя се, статистиката ли е крива, ние българите ли ...?! И непрекъсно ми звучи в главата една стара песничка на НЛО...Ах, мили мои, партии любими,аз ще бъда с таз', която е на власт

121

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

Да бе добре че няма дефицит.Куку започна да пише лъжите вече с главни бъкви.

120

Бойко

преди 14 години

Сериозно. както и двамата се сагласихме 100лв за 10 години на 6% е 179 лв. За мен това е близо до удвояване и не сам сагласен с резките ти изказвания че това било тапа идея и данков е ***. Това е. А иначе как ще стане този номер и разумно ли е резерва да се слага в търговски банки е отделен вапрос:))

119

kyky

преди 14 години

гонзо, няма да ходим за примери по-далеч. егнатия одос в гърция я построиха открай докрай за няма осем години... само че нито пасок топеше нова демокрация във брюксел, нито нова демокрация пасок във европа.... и ги строи държавната фирма, а не някоя - като любимите на бойко - частно мутрагено-полу общинска...или твърдиш че в гързия асфалта се нагрява до по ниски температури от цариградско море ли?

118

ЕК

преди 14 години

Ти ли си София бе Маринчо ..?

117

...

преди 14 години

Ne znam koi si nqma idea ama ti epten si nqmash

116

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

Да що да не коментираме как от бюджета се финансираха спрените еврофондове,харченето на бюджетния излишък протестът на майките с празни колички дето с 300 зора им дадоха стотинки за инвитро и 600-те милиона невърнат ддс за да изкарат бюджета на зелено поне до изборите.

115

baba vi

преди 14 години

A PAK SOCIOLOZITE CHUPIAT REKORDA PO LICHNI PRIHODI

114

kyky

преди 14 години

майдей, моето момче, да ти обясня ли че бъкел идея си нямаш :) я прочети предназначението на тоя резерв, дето бойко първо твърдеше че го няма, а сега иска да го изхарчи :) закона за бенебе, ако не знаеш къде да го търсиш. едно от предназначенията е ДА ФИНАНСИРА БЮДЖЕТНИЯ ДЕФИЦИТ.ама като се оказа, че бюджетен дефицит НЯМА, и няма как да ги прегепи тия пари, почнаха да си съчиняват простотийки....

113

Анонимен

преди 14 години

BOIKO BORISOV E NOMER 1! BRAVO !

112

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

А пък лятото асфалтът сигурно се напича и до 50 градуса.

111

kyky

преди 14 години

бойко, айде още веднъж :) значи ако нещо се намира във първокласни ценни книжа за 10 години стойността му намалява 10 пъти, така ли?моля те да ми отговориш сериозно, а да не ми говориш за комунисти, тройни коалиции и други такива.

110

Мутреса Ивана

преди 14 години

Питам се - какво добро да очакваш от една лумпенизирана нация, за която най-висшето изкуство е смрадливата и развращаваща чалга, а кумирите й носят имена като Азис, Слави Трифонов и Бойко Борисов?

109

Gonzo Svetkavicata

преди 14 години

И децата вече знаят,че хубави пътища няма да видим скоро.Основният проблем е в големите температурни ралики-зима-лято от около 60 градуса.Лято до +40 зима до -20.

108

MayDay

преди 14 години

куку, мойто момче, ти май имаш температура.... Да ти обясня ли що има резерв? Щото няма еврофондове ;) а, ако бяха пипнали и резерва мисля, че нямаше кво да ги спаци от линч... айде тия дето не харесват бойко да кажат кой да дойде! Посочете човек, партия, сдружение, квото и да е! Ако има по-добра алтернатива да вайте да се вдигаме и да ги слагаме на власт! Кой е тоя дето ще оправи бакиите на комунистите?