120

sas

преди 14 години

ти що не им издигнеш паметник на тия "жертви" а?

119

ай че си сладък!

преди 14 години

Според мен в твоя род има доста психично болни...

118

pa6ata

преди 14 години

Pak balgarski prostotii.Deteto bilo ***,taka 4e nqmalko problem...Zaradi tva mislene ste na toq hal.Ne se otnasq za vsi4ki.

117

айде айде!

преди 14 години

Дами и господа, часът е 17.15 ч. - време е да се приготвяте и да си тръгвате от работа! Напускайте форумите и сайтовете за запознанства!

116

:)

преди 14 години

Сега вече си обясних от къде идва откаченото ти мислене и писане :) - четеш много български вестници :)

115

Наблюдател

преди 14 години

Айде сега една тежка и справедлива УСЛОВНА присъда, или най- добре глоба по бюджета на съда, да може т.н. "СЪДИЯ" да вдигне наздравица със скъпо рушветено уиски за здравето на изтрещялит бабишкел, чиито *** за разкъсали детето.

114

Moni

преди 14 години

До #108 Не мога да се обидя на хора с манталитет на *** преживяли трудова злополука и сега трудоустроени като кучелюбци. Между другото, на хора (чудя се дали тази дума е усместна в твоя случай) като теб мястото им не е сред нормално общество. Когато се научиш да цениш и уважаваш чуждото здраве и живот и да не ги увреждаш или да на спомагаш за увреждането им, тогава можеш да тръгнеш по стълбицата на социалния живот.

113

Анонимен

преди 14 години

Сега защо не кажете "детето е ***/турче, голяма работа"?

112

Анонимен

преди 14 години

Трябва да стане всекидневие ли? Ако е твоето дете? Явно нямаш!!!

111

Федята

преди 14 години

Не кастрация ами и глоба за всички кукави бабки , които ги хранят , и които са токова милостиви към тях че вече псетата си правят абсолютно каквото си искат !Геноцид за псетата !!

110

***

преди 14 години

Кви "жертви" бе? Тва да не ти е всекидневие?! Всички ли сте слабоумни, или има и *** в този сайт?

109

Moni

преди 14 години

Българин, ами по тази логика трябва да се оставим да бъдем хапани и убити, защото не сме спрели убийци, насилници, някъде си. А ти знаеш ли, че в Африка ядат хора. Може ли по твоята логика аз да те пречукам като мръсно псе и и да се оправдая, че вчера в Конго са изяли трима души, пък аз да те жаля теб. Логиката ти е логика на постсоциалистически субкултурен *** с липа на интелект за правилно уриниране.

108

!

преди 14 години

Ти май не се и опитваш да вкарваш смисъл в думите си,а? Жалки опити за използване на трудни думи...не помага. За кви акули изобщо плещиш?! Пий си метадона и си легай.

107

Анонимен

преди 14 години

Докато не се надигнем всички заедно като народ в подкрепа на жертвите на бездомните ***, никога няма да се променят нещата. Не може уличните хрътки да убиват, а ние да ги храним.

106

Българин

преди 14 години

Ако четете случайно вестници, ще видите, че през последните месеци поне десетина баби и дядовци са били утрепани и РАЗФАСОВАНИ от *** по обезлюдените села, за по 20-30 лева. Същите са имали по 10-15 висящи дела и регистрации в полицията. Защо не се затръшкахте тогава, ами сега за една потенциална джебчийка се потрошихте да пишете глупости по форумите. Ни на йота не ги съжалявам. Размножават се в геометрична прогресия.

105

$$$

преди 14 години

Всеки ден минавам покрай такива кучета,нямам проблеми. Те налитат на пъпчиви сифилистици с гъбясали *** и сирене около устата. Погледни огледалото.

104

Moni

преди 14 години

До #100 .. Достатъчно акъл имам за да си ценя и пазя живота. Аз не живея за да ставам меню за радост на някакви оскотели кучкарки като теб. Моят живот е по-ценен от селския ти комфорт, в който те кефи да виждаш как бълхарници хапят хора. А, я кажи ти ли написа това за акулите и крокодилите. Ще посочиш ли къде те са домашни любимци, които нападат хора по улиците?

103

тцтц

преди 14 години

Ама какви сте гадни, много обичате да се обиждате, когато стават такива трагедии...

102

Мани

преди 14 години

Така е като слагат на ръководни постове неграмотни турци... В Разградско цялата им работа е такава...турска..Язък за детенцето...България...

101

Нервен

преди 14 години

Пак повтарям, ако не дай си боже някой *** ми направи нещо , ще изтрепя де що има куче в квартала, нека ме хванат , тук не е САЩ нищо няма да ме осъдят , пък ако мерна и sas ще го гръмна в топките, че да си вземе едно мъжко куче да шиба жена му.