65

:)

преди 14 години

Само дето не сме произлезли от ***, според последните проучвания и Библията! Най-големите измамници са учените - пробутват си фантасмагориите и ние им вярваме, а истината е някъде там!!!

64

историк

преди 14 години

Има ли тук математици - "на око" тази скорост от 37 км/ч не ми се вижда толкова голяма - на 100 м дистанция е около 10 секунди...мързи ме да мисля и ползвам калкулатора в компа. Може да е вярно, че мързела ще ни погуби...

63

NEANDERTALEZA

преди 14 години

TVA SA PYLNI GLUPOSTI-KAT NEMA ZA KVO DA PI6AT I PO4VAT S PROSTOTIITE-EDNA *** 6E NADBYAGA HUSAIN BOLT KAT SI VIDI 4ERVENIYA GYZ BEZ OGLEDALO-I 6E METNE KOPIE NE 100 AMI 1000 M-AI SIKTIR!

62

Чичо Живко

преди 14 години

Още едно доказателство за Еволюцията!Горд съм ,че сме се отърсили от всичко маймунско!

61

Хе хе хе

преди 14 години

Да ама ние *** повече, ядем повече, пием повче, друсаме повече, ползваме по-разнообразни дроги, играем повече компютърни игри, живеем по-дълго и сме по-умни.Така де, след 200 000 години ще сме като Кранк от Костенурките Нинджа - един мозък с 2 ръчички, с които управлява роботите.

60

Анонимен

преди 14 години

чак пък мекотело ,,,,нещо доста се изсилихте с определенията !

59

Анонимен

преди 14 години

как по дяволите са изчислили по отпечатъците от стъпките, че тия са тичали с 37 км/час??? и кой по дяволите би чукал жена, която е яка колкото Шварценегер в най-добрите му години???

58

Чичо ЖивкоОще едно д

преди 14 години

57

men

преди 14 години

a suvremennata jena praktikuva nai-drevnata profesiq i o4akva uvajenie i griji za tova :))) sexa i gradut...

56

haha

преди 14 години

ооо, колко лесно се засягаме :D :D :D :D :D всички скочиха значи :D :D :D и какво му е лошо да имаш мускули тук там, пък и е вярно че се води заседнал начин на живот! ако си достатъчно умен би трябвало да се грижиш за тялото си! факт е че повечето мъже не са във върхова форма, няма да е лошо понякога да тичат/ плуват/ фитнесче/футболче и т.н и квото си искат изобщо! п

55

От 44

преди 14 години

Тичкам към кревата. Ти какво предпочиташ сатен и дантели или прясно одрана леопардова кожа?

54

МЪЖАГА

преди 14 години

Всички *** самки, които пишат негативни коментари за съвременните мъже - да се закарат на абориген!

53

gogo

преди 14 години

Значи, от утре: няма да си плащам тока, телефона, интернета, въобще всички дрехи изхвърлям, продавам каквото имам...намирам си една уютна пещеричка, ще почна да гоня елени, глигани и т.н...и ще ям каквото намеря...е.б.а.л. съм му майката и живот...ако ще съм мъж, да съм поне до край!!

52

IND

преди 14 години

Такива мъже дето ги искаш ги има на село - космати, потни и миризливи, но яки и истински МЪЖЕ - те и коментари не пишат и няма да ти подбиват крехкото самочувствие.

51

Анонимен

преди 14 години

Вместо метро да направят писти за бягане с 37 км/ч и Софийските уважаеми селяни да си върнат формата на предците.

50

МЪЖАГА

преди 14 години

Всички *** самки, които пишат негативни коментари за съвременните мъже - да се закрарат на абориген!

49

@

преди 14 години

Ела тук - Минету и Поразяващата Уста.

48

до 44

преди 14 години

я марш в кревата да ти дам едни красавец

47

Entusiast

преди 14 години

do na vinetu jena muBechur, iskam da te hvane nqkoi sopoliv kosmat ***, da te puka ot boi vsqka vecher, posle ela da si tyrsish nechuvstvitelni myje!

46

/////

преди 14 години

По същата аналогия, това може да се каже и за жените.Сега повечето жени не раждат повече от 3 деца. А преди столетия, някои са раждали и по 10 деца.Не ходят на лов, а се гримират 30 минути.Не ядат сурово месо и не са непретенциозни,а напротив,спазват разни капризни диети. Не са калени, а се навличат с по 1 тон дрехи за да не настинат.Не могат да се ориентират в природата, не ходят боси и т.н. Тоя учен какво иска, да се връщаме към пещерите ли?!Ако беше много хубаво там щяхме още да живеем в тях.