117

контра

преди 14 години

Не знам ама пускам 2 коренно различни мнения с 2 ника за проба и на двете ми цъкате по 10 минуса :) Иначе по темата - Трябва да разберете, че освен семейството (явно не е успяло), училището на 2ро място (не е успяло, уредили са си бой извън него), следва социума, обществото сме тези които трябва да възпитаме подрастващите-а щом е до убийство вече, не мисля че добри думи по форумите вече помагат, а само стряскащи истини в прав текст за това дето ги чака хулиганите ако не се променят...това е...

116

да

преди 14 години

някак си ми се иска да е първото...

115

до Бесен

преди 14 години

Бесен ли си къв си незнам да ти го начукам у главата проста земи се скрий че ще повърна върху тебе помия гнусна

114

Анонимен

преди 14 години

Бесния,мери си приказките,подсъдимо е да обиждаш и клеветиш.Бог да прости убитото дете.

113

N

преди 14 години

Или някой е хакнал сайта, за да има минуси на всички нормални коментари, или е поредното доказателство какви хора живеят в България... Какво да си говорим...

112

да

преди 14 години

в момента, в който публикуваш коментар и вече си с два минуса актив. Странно наистина

111

_I_

преди 14 години

Кое е нормалмо бе *** умрял че дете е умряло ли и в случая тъпо *** си ти да е........... майката проста

110

дръж се възпитано

преди 14 години

Ти даваш ли си сметка, че този който го защитаваш е убило друго момче. Кой ти дава право за това деяние да квалифицираш с най-долните епитети останалите съфорумници? Щом е прегрешил ще си понесе наказанието. Постави се на мястото не неговите родители преди да пускаш каквито и да е квалификации.

109

Анонимен

преди 14 години

За пръв път виждам толкова минуси това никога не е било, странно

108

N

преди 14 години

И какво като е на 15? Аз съм на 16! Значи като е на 15 и не разбира, че при бой може да нарани, ето дори убие другия? Като е на 15 значи не е виновен дори да УБИЕ? Имаш ли си поне бегла представа какви чудовища... НЕ ХОРА, А ЧУДОВИЩА има в училище?! Не си прав да го оправдаваш с това, че е на 15... Не е убил съученика си без да иска като го е бутнал по стълбите... Били са се подяволите!

107

Анонимен

преди 14 години

и аз това се чудя

106

drug

преди 14 години

Чудно ми е защо има само минус на всички свести коментари!Някой е хакнал сайта!

105

е айде сега

преди 14 години

E, пак не сме съвсем зле. В други части на Европа направо се стрелят из даскалата - за справка Германия и т.н. Психарчета има навсякъде по света. Не се раждат само в България.Просто съм сигурен, че навсякъде децата на тази възраст се бият. В този случай малшанс едното детенце да се окаже болно. Жалко, че не са успяли да го спасят.

104

Клошар70

преди 14 години

Нормално,не ми пука за никой,аз няма кво да ям,ще ми пука за някво тъпо ***,дето умряло като куче,ами явно е куче,да умира,майната му!

103

mimi

преди 14 години

ААААА Не, това вече минава всякакви граници, тия са луди бе НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО, горкото детенце

102

?

преди 14 години

Каквото и да си говорим днешните младежи са доста озлобени по неизясними за мен причини незнам какво ги кара да откачат така, но трябва да се вземат някакви мерки

101

Бесен

преди 14 години

Вероятно не. И точно за това се казва `обективно` , а не субективно. Какво предлагаш ?! Да го разчленим 15-годишния хлапак ли ?! Да го разфасоваме на филийки и после да го стрием на пепел ?! А ? А, че е на 15 !? Даваш ли си сметка ?! Или че само добра случайност те е делила от неговото положение при първата ти битка за момиче ? Или момче ... знам ли те.

100

дръж се възпитано

преди 14 години

По много долен начин хулиш и обиждаш. Ако убитото момче беше твоя кръв такива ли щеше да ги плещиш?

99

ДА СЕ ОСЪЗНАЕМ

преди 14 години

В една чалгаджийска държава , какво да се очаква? Жалко за момчето и родителите му . Бог да го прости.Всичко в държавата ни е, като разграден двор. Няма кой да сложи ред и дисциплина.Липсват ни християнските ценности и морал.Така ще бъде и за напред , за съжаление , докато всички ние БЪЛГАРИТЕ не се обърнем към християнските си корени и пием от там живата вода на ЖИВОТА.Иначе добро не ни чака! Тази агресия , безотговорност , непокорство и т.н. у млади и стари не случайна ! МЪДРОСТА е от БОГА!

98

Бесен

преди 14 години

Стига глупости бе Бесен!!!