92

Истината

преди 14 години

Подкрепям те напълно. Само дето не ми е ясно, защо е позволено да се учреди тази партия. После ще искат и да я регистрират. Дано правителството защити българските интереси.

91

Бай Хасан

преди 14 години

:) да пийнем по една ракийкаМного мъдро!

90

Tina

преди 14 години

Хайде, стига с този цитат! В миналото нещата са били по-различни. Сега имаме свободна държава и чрез властта можем да се справим с такива размирни елементи. Не чрез омраза!И то особено от човек, който е бил женен за сръбкиня и когато залавят Левски, с цялата си глупост предава архива му на сърбите, които пък от своя страна го предават на османската власт, за да имат "доказателства" в процеса срещу него.Стига с тази омраза! Спрете се!

89

"Обесването на

преди 14 години

"Плачи! Там близо до град Софиявида аз стърчи черно бесило.И твоят един син, Българио,виси на него... Със страшна сила.Зимата пее свойта зла песен.Вихрове гонят тръни в полетои студ, и мраз плач безнадежден!Навяват на теб, теб на сърцето!"

88

Анонимен

преди 14 години

Те ползват българските медии за пропагандата си. Интервюта, статии, вестници, участие в телевизии. Не разбират българските медии, че ги използват в тяхната игра. Не зная кого трябва да обвиняваме повече в предателство - тях или медиите, които трупат безскрупулно рейтинг и точки. Получава се същото като със астролога Лещански, медиите са като масло в огъня. Службите трябва да си свършат работата, прокуратурата и т.н. Ако сте патриоти, ще изтриете това долно интервю! Престанете!

87

българин

преди 14 години

Искам да посоча един факт - на Руската църква символа е същия, който са сложили тия на паметника - на днешната дата, когато Иван Грозни е завзел Казан и го е присъединил към руската империя, е сложил такъв знак на храмовете там. Та братята юзеирови, понеже са ниско образовани, са направили и гаф със емблемата на собствения си паметник :) И да подчертая - ние сме толерантни и не мразим турците, а само една прослойка от 200-300 мазни ***, дето са заели службиците и още източват държавицата ни!

86

mind twist

преди 14 години

Бай Колю-о - ако е наопъки, целят да генерират репресии. Ти обвиняваш хората, които искали да се саморазправят, но те искат понеже тези *** ни заплашват националната идентичност. Стига манипулира.

85

Кристиан Велев

преди 14 години

"Който не мрази турция и турците, Аз го мразя!" Любен Каравелов

84

Анонимен

преди 14 години

Мюсюлманите се обединяват в партии, а в същото време целят да разединяват българските християни.Защо ние християните се разединяваме(това е използвано векове наред против нас разделяй и владей), а не се обединим, когато сме много по-вече от тях!Нали съединението прави силата.Предоставям и собствено помещение за евентуална християнска партия.Ако някой има идеи, готов съм за кореспонденция за контакт: ivanoff_imi***yahoo.com

83

!!!

преди 14 години

Страхотно!!!Поздравления !Всички вярваме в тези неща!ходил ли си някога в смесен р-н!?Отиват в пощата да си вземат пенсията ,не говорят на бг.,цял живот са живели тук,отива на избори взема бюлетин ,написан на бг.,как разбира за кого да гласува !?!!!Посяхме вятъра-сега жънем бурята

82

Оркестър Златен Уй

преди 14 години

Да се бориш за мир звучи като да се чукаш за девственост.

81

Колец

преди 14 години

Бай кольо.. ти си срам за името ми, срам си и за България. Хора като теб нямат право да живеят тук, нямат право да дишат от нашия въздух! Г-н идиоте, не НИЕ националистите създадохме тази уродлива *** и техните партии, а така обичаната от теб Демокрация! По времето на комунизма беше тегаво време, но всички имахме работа, всеки си знаеше мястото, а сега как е? Ние БЪЛГАРИТЕ имаме по-малко прави от турците и *** в България? ЗАЩО?Защото има хора като теб..

80

sotto

преди 14 години

Тук именно съм напълно съгласен с лицето от снимката. Всичко започва от София! И то от централната и част - около "Света Неделя"!

79

Tina

преди 14 години

Никой не е против турците.Всички са против една част "хора", които желаят властта, дори с цената на конфликти.

78

sotto

преди 14 години

И все пак този филм сме го гледали преди доста години в бивша Югославия: Косово, Босна. От скоро го гледаме в Македония, а не дай си боже и в България.Недейте гледа първосигнално на нещата. Кукловодите това искат. Замислете се кой какви ползи извлича от целия този театър. ДПС става проевропейска партия. Борисов стабилизира националистически позиции както Милошевич и Путин преди години. И двете страни плашат Европа с напрежение вече на територията на Европа, а не в Косово...Това е всичко!

77

BG

преди 14 години

"Mnogo umen chovek " brat mu "o6te poveche" ;-()

76

Анонимен

преди 14 години

qvno 6e sa kolim skoro mi sa stryva

75

Анонимен

преди 14 години

stiga ni zanimavahte s biv6i kradci i hora s osnovno obrazovanie. te li trqbva da sa vuv vode6tite ***

74

Анонимен

преди 14 години

Are stiga s tiq be, nadyhte mi glavata. kakuv e toq PR, akvo e tova 4ydo

73

Мариян

преди 14 години

расъждения е прав и според мене зад тази провокация стои Запада.Занмислете се, че само ние останахме "неуредени"