136

Анонимен

преди 15 години

Ако Малкия Риж не се кротне не е далеч времето когато ще отиде при батко си.Дано да е видял какви дупки правят куршимите

135

КОКО

преди 15 години

На мене ми е по-мьчно за обикновения човек,който се превива по цял ден за парче честен хляб , а през това време тези *** зарибяват децата му!

134

Mickey

преди 15 години

И това не е само в този форум! Активизирали са навсякъде! Ha MAX!!!Борбата им е за условна присъда на Убиеца , който всъщност с "професията" ги създава такива като Рижия! Създават ги и ги отстрелват когато решат ! Докога?

133

Анонимен

преди 15 години

Как е възможно да има такива ***, които да защитават подобен *** като този Рижия? Ако нещо се случи с бившия полицая и семейството му е редно народа да вземе власта в свой ръце - масови разтрели по улиците на мутроподобните същества! Бойко Борисов да се замисли - ако гражданите не могат да получат закрила от дължавата, значи няма нужда от държава, няма нужда от премиер, министри, президент, депутати, съд, прокоратура, полиция и т.н.

132

до калин

преди 15 години

***,кои ти каза че самоотбраната изключва умисала...спъвай коню ,че ставав смешен мишок

131

KALIGULA

преди 15 години

Ei takiva xora trqbva da ima da raz4istvat mar6ata iz Bulgaria! Lisi4kov trqbva da e nagraden nai malkoto!!! RIJATA si nameri MAISTORA toq pat!!!! Lo6oto e 4e ne e iz4istil i drugite mutri4ki!!! Ama derzaite i va6iq red idva!!!!

130

uuuuuuu

преди 15 години

Абе кво сте се захванали да се интересувате къв е бившето ченге бе .ЧОВЕКА Е ИЗЧАКАЛ ИДВАНЕТО НА ПОЛИЦИЯТА ПРЕДАЛ СЕ Е И ПИСТОЛЕТА СИ Е ПРЕДАЛ КАТО ПИЧ НЕ Е ИЗБЯГАЛ . Взимайте пример от човека ей така се прави като него .Колко деца измряха от такива бандички където се събират и нападат по един човек и го трепят викате тогава "горкото момче".А сега има случай лошите губят, моториста печели в схватката и веднага бандит бил къв бил има !!!

129

до 123

преди 15 години

отнет е животът не на един млад ЧОВЕК, а на един млад ***. Един от тези, заради които по-голямата част от българския народ тъне в мизерия. Затова и радостта е толкова голяма. Не се учудвайте токова, все пак. Смъртта на един ТЪРТЕЙ, винаги е радост за ПЧЕЛИТЕ.

128

8791

преди 15 години

Калинчо,акам единствено на мнението ти!И на сурата ти-задължително когато имам разстройство.

127

...

преди 15 години

m ne az vi kazvam .. prostoo sa ujasni ... no huavoto e che Simeon malkiq rij .. se e zamislil malko i se e krotnal .. koeto se ochakvashe ...

126

Анонимен

преди 15 години

вземи си дозата и се разкарай наркоман

125

Калин

преди 15 години

Тези се подвеждат по прошарената коса на УБИЕЦА! и вменяват на *** , че е на 55 .. гадните милиционерчета за пореден път седят и драскат от лаптопите! Още не са си пуснали жените .. скоро и това ще стане, толкова са нагли и гадни, че и до това прибягват! Води се активно мероприятие!

124

Болярин

преди 15 години

Подобен е случаят на Динко каратиста и циганинат Айдън Юсеинов от с.Кардам - до Попово.

123

Благоевградчанин

преди 15 години

Аз бих действал точно като Лисичков.Дано да има правосъдие и да го оправдаят.Всеки желаещ да ме нападне ще получи удър със згаваема метална палка, а след това ако не се усмири само дърпам предпазителя и два в гърдите.

122

До 112

преди 15 години

След ден два ще бъде забравен ако ще и 2000 души да са били на погребението му.И няма какво да плашиш.Оня с Глога не ми изглежда много плашливНе е като да набиеш някое хлапе в дискотеката

121

Изумена

преди 15 години

Как повечето хора тук се радват,че един млад живот си е отишъл...Грозно...,но пък, ако държавата си беше на мястото, той отдавна би бил наказан за това, с което се е препитавал и нямаше да има нужда Господ(колко ли ми у е дотегнало?)да раздава правосъдие чрез ръцете на случайно попаднал в конфликтна ситуация с него човек.Мъчно ми е и за двамата...

120

Калин

преди 15 години

Не ви мразя милиционерчета, номерата ви обаче смърдят!По рано днес ви го казах.

119

Анонимен

преди 15 години

Абе *** ти възхищаваш ли се на този престъпник бе?

118

до 70

преди 15 години

За каква независимост говорим, когато в България вилнеят банди от сорта: хора на Очите, хора на Алчо от Ловеч, бивши полицаи, настоящи полицейски банди, военни разни бивши и настоящи, обръчи разни и много др. Че то не остана място за обикновения българин. Как да сме спокойни в тази НЕЗАВИСИМОСТ за децата си!!! Че тук в България помаци, турци, *** , араби , чеченци , албанци и др. ислямисти се чувстват по-независими, отколкото българите!!! Как да празнуваме??? Как се празнува след атентати, след тревожната статистика на войната по пътищата и след като децата ни излязят на дискотека, а там ги чакат 1000 въдици от сорта пласьори, сводници, наркомани с ножове..........не ми се пише по-вече! Бат Бойко раздай оръжие на БЪЛГАРИТЕ!!!

117

Калин

преди 15 години

Ако бил нападнат се предполага , че ще действа по инстинкт .. как така ще възпроизведе такива изстрели бе! Действал е със ясно съзнание, което предполага, че най най малкото не е ..самоотбрана ли нам си кво си!Айде милиционерче ходи акай някаде!На кого ги разправяш тези , опростачвате прогресивно , но в тази страна все още се намират мислещи хора!