560

Анонимен

преди 15 години

...Според закона се предвижда наказание лишаване от свобода до пет години. Прокурор Красимирова е постановила прокурорско задържане на Лисичков за 72 часа до постановяването на постоянна мярка от съда.

559

Анонимен

преди 15 години

Срещу бившия полицай Петър Лисичков, който простреля смъртоносно Калоян Стоянчев -Големия риж, е повдигнато обвинение по член 118 от Наказателния кодекс, съобщи окръжният прокурор Жанет Красимирова. Обвинението е за убийство, извършено в състояние на силно раздразнение, което е предизвикано от пострадалия с насилие, с тежка обида или клевета, или с друго противозаконно действие, от което са настъпили или е било възможно да настъпят тежки последици за виновния или негови ближни". Според закона с

558

Анонимен

преди 15 години

Еййй много намислени мутри се навъдиха!Като пуснеш шкембе и караш черна голяма кола вече си МУТРА аххахха смешници!А иначе по темата-браво на човека ,който е стрелял!

557

//////

преди 15 години

Колкото и да е неприятна загубата на човешки живот, в случая не мога да го съжаля починалия. Защото мутрите започнаха да се имат за богове и все едно бедните хора сме им крепостни селяни. Дано малко се спрат и да разберат, че хората си имат достойнство и никога не се знае какъв е човека насреща и като нищо може да ги гръмне. В статията не е уточнено, че мутрите са нападнали мотоциклетиста с ножове и човека се е бранел + това те са засекли пътя и са направили скандала. Така им се пада сега!

556

Анонимен

преди 15 години

току що ги гледах в вбокс-а.. маймунии башибозуци разхождат се по тротоара и ревът .. ами ше ревеш бе като нямаш основно образование и не се досещаш закво става въпрос ... лапайте дулото мизерници

555

nvm

преди 15 години

Браво браво браво браво.. новото правителство почна да върши чистката..

554

варна йе

преди 15 години

Е то е ясно че Варна е най-прекрасният град за живеене. В бургас само мъжленца с малки пищовчета се разхождат.

553

Анонимен

преди 15 години

Some people respect the badge. Everybody respects the gun!

552

хаха, мрете бе

преди 15 години

Eдна убита мутра! БРАВО! Лисичков е ХРАБЪР МЪЖ! ВСИЧКИ МУТРИ ПОД НОЖА, мамицата им ***. Плюнки грозни.

551

chach

преди 15 години

neznam za6to no vsichki borgazlii sa vliubeni do bizumie v grada si,i iskat da go nalojat i na drugite. na men spesialno burgas s ni6to ne me bptchatliava.

550

PINKI

преди 15 години

Kalibar ot ko rane tejko zarastwat ... 4i4o policai wolil tozi kalibar

549

11111

преди 15 години

i koi e ubieca na ico

548

Анонимен

преди 15 години

Пера,сори батка,ама почини си малко от тея ***,до нищо добро няма да те докарат.А Мануелчо-колко шамари е изял,затова е толкоз комплексиран.

547

за варна

преди 15 години

Относно малоумното ти включване-земи си бяло и се надрусай в една от многото дупки по улиците на смахнатото ви село,***,каквито ви пътищата,такива и вие-пълни дупки.Аматьор,града ви е хубав,но жителите в него са умрели по рождение!Ай стига с вашите комплексирани е..ни ***.Пийс мой!хахахаахахахахаахахаха

546

той

преди 15 години

Нападнаха пресата преди 2 години пак с ножове,той се опита да не ги убие,и какво-осъдиха го а те били жертви! К.р за вас анаболни шматки,ек ек не можете да излезете... мишкиии! Насирайте се сега... ще лижете *** за да не ви дупят по дискотекитеееее.

545

няма значение

преди 15 години

да надрусах се и ми беше кеф.. тва че не съм си взел дрогата от тях променя ли факта че са *** ве *** .. кво ме ядосваш ти не пафиш джосс сигурно а .. *** смехотворния

544

Анонимен

преди 15 години

Най-вероятно на полицая Петър Лисичков ще бъде повдигнато обвинение. Това съобщи директорът на ОД на МВР - Бургас Милен Димитров. Стреляно е от много близко разстояние и от упор, разкри още той.Както по-рано днес Burgas24.bg писа, в тялото на убития Калоян Стоянчов - Рижия са открити 3 куршума - 2 в тялото и 1 във врата. Това е и една от причините, поради които по всяка вероятност ще бъде повдигнато обвинение срещу стрелеца Петър Лисичков. Също днес стана ясно, че Лисичков се е опитал първо да се защити с палка при нападение от страна на приятелите на Рижия, но тя му е била насилствено отнета. В следствие на това той е посегнал към законно притежавания от него пистолет.

543

бургасссс

преди 15 години

меден рудник съкссс

542

снайпер

преди 15 години

Аз да питам между другото,какво стана с убийците на Ицо?6 куршума на оживено място и няма осъден,а се знае кой е...

541

GHh

преди 15 години

Fucking mugs must die!