35

Пътник

преди 14 години

И колко ще струва тока от нея?Айде направи нещо добро потърси из нета и ни кажи.

34

Гелчев

преди 14 години

Аз съм съгласен да се строят и Беляне и още един блок в Козлодуи . Трябва обаче и максимум алтернативни източници на електроенергия да се създават . Електричеството у нас трябва да е на символична цена а не както е в момента всичко . Само след няколко години електроенергията ще се явява изключителен фактор както за осветление отопление така и за транспорта . Търсенето ще е огромно а предлагането малко ще има дефицит с който ще бъдем на вархът ако имаме мошности .

33

Д2

преди 14 години

Гоце ***. Лобист на енергиината мафия, антибългарин, наглец защитаваш не българските а руските интереси, продажник.

32

Анонимен

преди 14 години

АЕЦ Белене трябва да има за да не си останем бананова република (балканския и еквивалент) ! Дори Турция разбра ползата от атомната енергия и затова строи своя атомна централа. А тези смешните перки ( вятърните турбини) излизат по скъпо и от атомната централа - защото ако се построят толкова вятърни турбини в България че да могат да произвеждат ток колкото една атомна централа - трябва да са десетки хиляди ( а в България само на 2 места е благоприятно строителството на такива вятърни генерато

31

Анонимен

преди 14 години

Накой май си е взел комисионната предварително :) А знаем, че чичко Путин е много строг и наказва жестоко !

30

Анонимен

преди 14 години

Чета и чета какво пишете включително и аз все сме разбирачи на политика, ако бяхме толкова акълни щяхме да сме в 41-НС.

29

boza

преди 14 години

....sto se uprazhnjavate v govorene na gluposti---tia deto zastitavate AEC Belene,znaete li kolko ste struva toka ot neja,po-dobre da minem na svesti,pa ako iskate prodaite centralata na BSP i finansiraite onazi dupka v byudzheta deto ja ostavihte,ama ne plestete idiotstini koklo ni bila nuzhna AEC Belene,po skoro edin drug obekt okolo Belene e nuzhen za vas.

28

Пътник

преди 14 години

Извинявай ама какъв СССР бе?

27

Анонимен

преди 14 години

Гоцето, го настъпиха по мазола, да защитава нечии интереси в Белене, и взе да цвили на фалцет!

26

пътник

преди 14 години

Той мисли? Гоце мисли! Става сериозно, май!

25

2+2

преди 14 години

винаги верен на истинската си родина - СССРвинаги национален предателГоце

24

Пътник

преди 14 години

Ама много е тежко да си съгражданин с ***.

23

Пътник

преди 14 години

*** народ ейй.Първи викахте по площадите не щем стари руски блокове, а после ревахте за 4-те блока на Козодуй ама беше късно. Сега рипайте да спират Белене и след някоя друга година пак ревете че купуваме ток отвън.

22

Анонимен

преди 14 години

хахаГоцко, каква е разликата дали са частници отвън или руската държава?Аз ще ти кажа: разликата е дали ти ще прибереш комисионната или някой от политическите ти опоненти. Българският интерес все няма да е защитен!

21

Анонимен

преди 14 години

На мене ми през Пена дали действащата в момента българска енергийна мафия, със руските олигарси , или частни западни и американски предприемачи ще инвестират в БГ енергетиката. Примера на Лукойл и приятелите на Гоце са достойни за пример как се поробва икономически една държава.За мен е важна цената на потребителския ток, защото не мога да си плащам сметките.

20

НФБ

преди 14 години

И гоце неможе да ходим в Европата с голямата заплата на чистачките в Народното събрание..министерския съвет и летищата..Да се въведе западното съотношение на заплатите спаред образователен ценз!лекар8полицай...учен..учител..инжинер...министър..чистачка...автомонтьор...докога гумаджията ще взима по 10лв за лепене и смяна на 1гума, а прегледа при доктора да е безплатен..може днес да пушиш по кутия цигари за по 5лв и да пиеш бира и ракия за още 10лв а да не можеш да си платиш прегледа!

19

НФБ

преди 14 години

До някъде съм съгласан с трипера гоце..Да се спре да се изнасят капитали от страната!Да се инвестира в България!защо да купуваме дрехи и дрънкулки от Турция!Да се произвеждат в България!Така хем няма да се изнасят капитали, хем ще се създават работни места!Не искаме бедни депутати и министри искаме БОГАТА БЪЛГАРИЯ

18

баба Лена

преди 14 години

Гоче до сега не съм се съгласявал с теб Но тоз път те подкрепям в думите за инвестиция в енергийната сигурност на страната."Ако искаме да бъдем енергиен център на Балканите, трябва внимателно да преценим какво да правим."

17

www

преди 14 години

На Гоцето са му звъннали от Москва! А защо Станишев не построи 7 блок в Козлодуй, много по-евтино, по-удачно и от екологична гледна точка и изобщо...Да си гледа извънбрачните деца и да не се меси където не му е работа!

16

Анонимен

преди 14 години

Първанов иска и коженият меч на Бойко, но той не му го дава :))))