65

Анонимен

преди 14 години

проатурата , столка

64

хха

преди 14 години

Този пазарджишки н се е оял покрай тези изпити,не ме изненадва изобщо,този човек има лекции и в Софийски университет,три ми писа изедника

63

Веселин

преди 14 години

Абе не знам аз до сега в техническия не съм чувал някои от колегите ми да е давал подкуп,а да кажеш ,че няма късане...

62

Анани

преди 14 години

До 48 Най-добър, ама друг път. От едно време се знае, че там всичко се плаща. Не че в СУ не се плаща, но % е мноооооого по-малък.

61

кандидат-студент

преди 14 години

В УНСС изпита (ако говориш за кандидат-студентския) не е тема, а ЕПИ (единен приемен изпит) съдържащ 3 модула. Не знам ти кога си кандидатствал, но не се изказвай неподготвен.

60

Анонимен

преди 14 години

до ТюююююююМи ще напишеш както се пише: прокОратура и ДИбелянов, и прУстотия и няма да имаш порблем. Голем смех!!!! :))))) Това само дърта мома и *** могат да го измислят. :)))

59

до Karo

преди 14 години

е Каро щом за половин ден учене си изкарал 4-ка, значи много добри специалисти излизате от там

58

Каро

преди 14 години

Абе, тоя Петкан е асистент, от него зависи по-малко, да хванат доцентите и професорите, да ги видим кои са....

57

да

преди 14 години

Миналата година май и във Великотърновския (ако не ме лъже паметта), темата я знаеха предварително.

56

corwin

преди 14 години

"... скрита икономика, контрабанда и корупция."Ха! Ами че той човека си е работел по специалността!

55

az

преди 14 години

neka da idat i v uht plovdiv,tam nito edin izppit ne se vzima s u4ene

54

Анани

преди 14 години

а на Петкан, Драган къде му е ? :)

53

Тюююю

преди 14 години

IDIOTия

52

Тюююю

преди 14 години

Абе хей, Днес.бг, ужасно сте се *** с тая автоматична система за цензура! Или си направете изключващ речник, или сложете списък с цензурирани думи. Сегашното ви решение е пълна ия - вчера не можеше дEBEлянов да се напише, днес виждам, че проKURатурата цензурирате... Много е тъпо!

51

Анонимен

преди 14 години

Преди петнайсетина години имаше един по МИО, май беше Сираков, много вземаше тоя човек, хванаха го с подкуп и нищо, че от момичетата и друго искаше. Имаше и един по счетоводство, май Трифонов, беше ял здрав бой и пак не спря да взема. Ако се разръчка дълбоко дали и една трета ще се окажат чисти

50

Zloba

преди 14 години

Ами знаят ами, всички са вътре в схемите. Ходила съм на доста изпити там и съм се нагледала добре. Нямам висока диплома по разбираеми причини, но не ми и пука от тоя факт. Отличници, голяма част от вас сте платили и 1% може би кълват като безумни още от средното на принципа schooling, не education.

49

Made in BG

преди 14 години

Еагти - корупцията е навсякъде явно. Вече започвам да си мисля, че ако ББ успее да се справи с престъпноста и корупцията повече от половината БГ население ще се окаже засегнато. Да не казвам 70%. Тука явно всеки се пише на тарикат и влачи по нещо от някъде, завижда и плюе по останалите без да се погледне той какво представлява. Дано да си оправим манталитета, че да тръгнат нещата в тая държава. От нас зависи. Не Бойко, а господ да ни стане премиер пак ще сме недоволни.

48

Анонимен

преди 14 години

до 123456то е ясно че и там има,НОУНСС се води за елитет и най-добрия университетнедопустимо е в такова ВУЗ да има корупция

47

Анонимен

преди 14 години

до ПЕНИСЕ те са малко тиясе дли гнусни дедовци

46

д

преди 14 години

Всмисъл нямаше задържани за корупция, въпреки съществуването и ли ?