39

Анонимен

преди 14 години

Кото изритат вошите хора от министерствата и агенциите -ще хванете на Доган дедовия -чакайте той да ви храни хем бая е откраднал дано му стигнат през следващите 4 години

38

до varg0

преди 14 години

"Тотална забрана на етнически партии -това е решението !!! " - и българската етническа партия Атака ли искаш да бъде забранена? Сега очаквам някои да ревнат със заучената фраза че Атака била другата страна на медала с ДПС и че тя била виновна за възхода на ДПС....

37

Анонимен

преди 14 години

Нали гласувахте за вашият Меди Доган, айде тогава, вече не си нужен в България . Мустафа ти в Туркето ходи ли да гласуваш за вторият път? Мустафа *** си ти, *** .

36

DOGAN E POLUDQL

преди 14 години

Доган търси помощ от НАТО и ЕС за етническия мир?"Различни субекти, които се мислят за интересни и които провокираха етноговоренето, да не си ми се правят на месии в това отношение, няма да стане," заяви по време на пресконференцията в НДК лидерът на ДПС.Той препоръча наблюдателите, които са в България от НАТО и ЕС да следят с особено внимание това проявление и етническия у нас.Не заплашвам никого, но по този начин не можем да продължим, страната е изправена пред сериозно изпитание, а трябва да държавнически подход.ДПС беше основната мишена на всички партии - и от ляво, и от дясно, и от центъра, Всеки искаше да си мие ръцете с нас - някои спечелиха, някои загубиха. И макар това да се случваше в последните 20 години, но сега мина всякакви граници. Ние сме достатъчно силни, сплотени, единни. ДПС издържа и ще издържи на всички изпитания", коментира Доган.

35

ссссс

преди 14 години

Да ама вече няма да вземаш нищо -ще хванеш дедовия -като изритат вашите хора от министерствата и агенциите кво ще вземете бе ,кой ще ви го подари ,Доган ли ??? от собствения си джоб ли ще ви пълни гушите а???

34

dream

преди 14 години

glasovete ot turciq sa 30 000,da go znaqt vsi4ki neznae6ti ot kyde togava sa ostanalite glasove,dps mina 550 000? i da vi kaja v kardjali izborniq turizym go ima6e no tova ne bqha ot turciq a hora ot sofiq,koito glasuvaha za gerb.o6te sutrinta doidoha nqkolko avtobusa.pone gledaite tiq reportaji.a be da vi pitam ne6to,za6to vednaga sled 7 4asa,kogato boiko dava6e interviu kaza,4e posve6tava pobedata na dqdo mu,koito bil ubit na 9 septevri,a na preskonferenciqta datata stana 16 septevri?

33

skitnik

преди 14 години

абе какви пари взимаш бе, я ходи събирай тютюн в зжебел, а парите ги остави на догана, за друг няма от ваще, пак ви излъгаха и употребиха от дпс :))))

32

Българин

преди 14 години

...и недей да се зъбиш, трай си, да не ти се наложи да бягаш към Анадола като подплашен заек... свърши се вашата, не разбра ли?

31

Наско

преди 14 години

Като повдигнахте а за баницата. "Не е луд тоя дето яде баница, а този дето му я дава"Честито на всички ГЕРБ-ери за победата!

30

Анонимен

преди 14 години

Abe opreite si rezultatite GERB imat 42% stiga ste gi podcenyavali! :)Vse pak pobedata e nasha!

29

varg0

преди 14 години

Доган е бита карта вече -знае го и за това си изпуска нервите ,плаши бабите с етническия мир и пр.-Без властта от която източва пари-той лично и партията му са обречени ,много от така наречените симпатизанти ,като усетят ,че далаверата секна и файдата от членство в ДПС-то е нулева -ще се преорентират на другаде -ще останат само фанатиците и нищо чудно партията да се РАДИКАЛИЗИРА,което е опастно и вредно за България . Тотална забрана на етнически партии -това е решението !!!

28

skitnik

преди 14 години

ами това му беше, повече няма да бъде фактор нито в политиката нито пред неговите "избиратели"

27

Българин

преди 14 години

Мустафа - какъв морален победител си ти бе - ако променим изборния закон, за да не могат да гласуват неграмотни и незнаещи Български и неживеещи в България и ако пресечем купуването на гласове, на другите избори няма да минете и 4%-ната бариера... и какви пари си взел ти и 95% от вас мюсюлманите - взе ги доганоглу и стана милиардер, а вие превивате гръб над дървеното рало на дядо си !!! Овце сте - точно ВИЕ трябваше да възстанете срещу Доган, защото той най-вече ВАС ограби !!!

26

Мустафа

преди 14 години

мен не ми треа да знам български, за да корумпирам продажните българчета навсякъде в калпавата държава. Треат ми пари, а аз тях ги взимам от бюджета.

25

Васил Стефанов

преди 14 години

Изглежда не разбираш за какво става дума. Не разбираш, защото не ти отърва. Това е проблемът, защото ти консумираш резултатите от корупцията и клиентализма.

24

Българин

преди 14 години

Да им е честито на Зелените!:)Каквото можаха-откъртиха от вота за Синята Коалиция!

23

Levski

преди 14 години

Всички с тези именца просто не пишете тук, защото се задава следващия възродителен процес и такива шутове ще ви бием към турция, че свят ще ви се завие...Не ви стига че тая държава ви храни семействата ами и пак мрънкате... Вече Европа е с нас, а с вас никога няма да е !

22

БОТЕВ

преди 14 години

КУПУВА, бе гьотверен!!!! Аз не ходя да пиша по турски форуми, като не знам турски ... ама май и ти не знаеш, а?!?

21

skitnik

преди 14 години

ходи в щатите ако искаш ясни правила и ред, тука няма да стане скоро!

20

Анонимен

преди 14 години

Мале,мале,Бат ви Гойко минал през БКП,ИПОН,НДСВ,ГЕРБ.Мале,мале.Какво направихте пак бе хора?