36

26

преди 14 години

*** можеш да наречеш само себе си, а и баща си и майка си, които са създали нещо толкова безполезно. Неспособен си да мислиш самостоятелно, както и да разбереш какво съм ти написал ясно. Ясно дотолкова, че и най-слабоумният би могъл да го разбере.

35

Анонимен

преди 14 години

Кога ще го опушкат тоя знае ли някой

34

Анонимен

преди 14 години

от 26 " Колкото повече говори, толкова повече ми се издига в очите този човек"А ти съвсем ни падаш в очите ***.***.

33

Анонимен

преди 14 години

ха тоя умник навсякаде с едно и също якенце сигорно му е щасливото

32

Анонимен

преди 14 години

Много говорене и нищо не каза! Този бил с липса на идеи, онзи не бил наясно със себе си и т.н. Този човек се е научил да говори поради дългия си стаж в политиката, но иначе е *** като гъдулка. Естествено трябва да му се признае способността да краде пари от хората, респ. държавата и да ги насочва към своите обръчи от фирми и към себе си. Това той нарича технология на управлението. За него да управляваш, значи да КРАДЕШ, но този човек на нищо друго не е способен.

31

атакист

преди 14 години

"АТАКА готви жива верига на КПП-та с Турция.АТАКА във втората по големина община в България - Тунджа, предлага да бъде изградена жива верига на КПП "Лесово" на 4 юли."...Глупацииии До тогава турците вече ще са си пристигнали и ще чакат по роднини и хотели !!!!

30

OGI

преди 14 години

*** си е *** ..За него хигиената е непозната.Вече цял месец ходи с едни дрехи и сигорно от пиене не му остава време да се изкъпе..Мръсен ***.....

29

nezavisim

преди 14 години

Още български турци ще могат да гласуват на 5 юли.Турските паспортни служби спешно ще издадат документи за самоличност на живеещите в Турция български турци, които нямат турско гражданство и пребивават нелегално в страната.Те ще могат да отидат и да гласуват в България за парламентарните избори на 5 юли.

28

гошко

преди 14 години

какво дърво, какъв плод бе, баси бурена е тоя

27

...

преди 14 години

В цял свят избирателните секции са 259.В Турция са разкрити 122 секции, а броят на изселниците ни е 240000.В Гърция са разкрити 3 секции, броят на българите е 380000.В Испания са разкрити 16 секции, броят на българите е 350000.В Америка, където само на територията на щата Илинойз живеят 220000 българи, а общият им брой е около 800 000, секциите са 15.В Молдова при наличието на 30000 гласоподаватели е разкрита 1 секция.Това ако не е подмяна на вота, здраве му кажи!

26

Анонимен

преди 14 години

Колкото повече говори, толкова повече ми се издига в очите този човек.Защо толкова се дразнят всички на изговарянето на истината, че този, който е на власт, управлява и разпределя парите?Истината е ясна - който дойде на власт назначава хора, на които има доверие, на ключови места, за да има възможност да разпределя средствата от нашите данъци (към кръг от фирми, които са го подкрепили). Ще познаем безкористния управник по това, че той няма да подмени шефовете на агенции. Няма такъв...

25

Xelos

преди 14 години

До 13Направо си невероятен. Не вярвах че има такива смешници в страната.Кой ли ти плаща не теб , само ми е любопитно !! ??Бих ти казала и друго , но невярвам че би разбрал смисъла.

24

Анонимен

преди 14 години

Всички да излезем и да глсуваме,Доган ни каза как.

23

гласоподавател

преди 14 години

Доган е най-големият лабораторен продукт на прехода. Създаден от Държавна сигурност неговото ДПС яхна управлението на България вече 20 год. подпомагано от продажни и корумпирани политици

22

кир

преди 14 години

вземи ги смени тия дрехи бе.където и да идеш все с тях.сигурно не си се къпал отдавна

21

Анти ДПС

преди 14 години

Община Павел баня е една от феодализираните общини, дадена на концесия на Доган. Местният феодал там се казва Иса Бесоолу, 4-ти в листата на ДПС от Старозагорски избирателен район. Фирмата му е от обръча фирми на Доган, част от дървената мафия. Реплика на Бесоолу към хора, подали жалба срещу поголовното изсичане на горите в района: "Ще сечем, ще направим от България пустиня!"

20

пешо

преди 14 години

Пътя, истината, живота /кратък/ и смърта. Гласувайте за Доган-той ще ви погребе с почести.

19

Анонимен

преди 14 години

Този прави шоуто за нас! Неговият електорат ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ, камо ли да разбира какво говори!!! На какъв се прави този? Единствената му цел е да дразни нас и другите политици! Поне това да си признае!

18

Анонимен

преди 14 години

Какво само Доган, Бойко? След изборите ще пишете за Koстов, защото това е Пътят, Истината и Животът....

17

Деян

преди 14 години

Ами аз не съм казвал че съм остър. Но като гледам и 25 години не стигат човек да се поосъзнае, и да не псува като каруцар. Да, помага на турците да имат надмощие над българите в собствената им държава! А на останалото турско простолюдие му промива мозъците с обещания.