93

Ceco

преди 15 години

Kakvo e tova bezsramno pisane, taka li se pishat statii. Onq vulk Ruth go bqhme zabravili vie pak ni go natrisate, kakvo me interesuva kakvo e podgrqvala. Mnogo mogat da peqt, ama samo s peene nestava.Preslava beshe nomer edno i tva e

92

БАБА ЯНА

преди 15 години

всички ,които пишете тук гласувате ли?-за айдъл и въобще?или чакате просто така да се съмне дето се вика.

91

Iznervena

преди 15 години

Честито на Маги! Има глас момичето, има присъствие на сцената и не е надута и с високо самочувствие като онова тетевенско чавче Преслава. Подмазваше се на гостите, на журито и на групата (добре че дойде ТЯ да представи група ТЕ на всеки концерт) и според мен с това отблъсна зрителите - с нейните надувки. Всички бяха много добри според мен и това е най-успешния победител в Мюзик Айдъл до момента.

90

T

преди 15 години

Единствено в първия Music Idol имаше някаква интрига. В следващите 2 - победителя беше ясен още след 3-тия голям концерт. Съжалявам, че спечели Маги, защото не ми харесва. Александра, Митко и Ели бяха моите фаворити. За всички, които казват, че Боян е трябвало да спечели: готова съм да се хвана на бас с вас, че следващия мюзик айдъл ще бъде мъж. Както и да е - всеки следващ мюзик айдъл е все по-голямо и по-голямо разочарование за мен.

89

iv

преди 15 години

Bih iskal da yztykna ,`e Greg e pylen muzikalen ***!

88

Caleb

преди 15 години

Най-сетне да мирясат фанатизираните националисти.Е, спечели българка, доволни ли сте?

87

Анонимен

преди 15 години

Автора на статията наясно ли е изобщо как се пише. Какво е това пристрастие и гняв?? Кой(я) си ти да казваш, че Рут била гласище....пиши си мизерните статийки и недей да съдиш останалите.

86

смут

преди 15 години

доста зле написана статия, кой клас си?

85

Димитър

преди 15 години

Боян, Маги и Преслава са най-добрите и който и да бе станал щях да съм доволен. И сега съм доволен де :))))

84

Gorski duh

преди 15 години

Аз бях за Боян. много хубаво пее и има сценично поведение. Преслава също е много добра, но изборът на песни през цялото шоу и изиграха лоша шега. Иначе и Маги е добра. Но все пак изборът винаги е субективен и затова аз бих избрал Боян (не че разбирам от музика, ами просто като зрител).

83

Сани

преди 15 години

Боян е талант,богат глас,освободен на сцената,артистичен и има музикантско отношение,владее сцената.Магдалена,насила стана айдъл,но това айдъла на Иван,Андрей,Дони,Леви а можеби има и още нещо,теси знаят.Но и тя Лолито-Маги знаеше че ще и дадат наградата.Жалко за готините БГ слушатели!

82

горе на черешата

преди 15 години

Маги пее като Маги.Боян е много добър, но на моменти не може да избяга от оригинала.ТОВА В СВЕТА НА МУЗИКАТА СЕ НАРИЧА ЛИПСА НА СТИЛ.НО Е МНОГО ДОБЪР НЕ ГО ОТРИЧАМ.МАГИ Е МУЗИКАЛНИЯ ИДОЛ НА БЪЛГАРИЯ ВСЕ ПАК.

81

Анонимен

преди 15 години

Ако има вярно, че победителят е ясен, то тогава не организаторите, а Вирджиния Рекърдс трябва да изберат победителя...Другата глупост е, че трябва всичко да е нагласено! защото който събере най-много гласове, в крайна сметка ще бъде и най-продаван в бъдеще. Което обезмисля продуцента да избира друг, освен победителя :)) ..Научете се да губите е моят съвет!

80

Ястребово око

преди 15 години

Напълно съм съгласен с теб!По-добре неможе да се каже!

79

Анонимен

преди 15 години

Прав си! Аман от слагачи и мазници на тия македонци! Те не ни имат за хора и винаги са се гаврили с нас, *** ние НЕ-дай ся-шпакла! Гнусна работа, да си правят там такива конкурси, не да ни слагат тука някакво плашещо копие на Мерилин Менсън за съ-водещ.

78

heart

преди 15 години

Браво! Много се радвам,я е избраха Маги! Страхотен глас, с голяма лекота изпълнява песните! Боян също е много готин, но според мен Маги заслужено стана първа!

77

ягодка

преди 15 години

хора,стига сте търсили и виждали само кусури,гледайте на нещата от положителна им страна,всички млади таланти тепърва ще се развиват още повече. Важното че тези млади хора имат амбиция и хъс,таланта той им в кръвта. завистта и злоба не е добър съветник. не почернявайте всичко с негативни коментари. приятен и позитивен ден на всички.

76

greg

преди 15 години

Кой от тия, които твърдят, че наградата трябва да е за българин е гласувал САМО И САМО ДА СПЕЧЕЛИ БЪЛГАРИН?Това, че кучетата си лаят е съвсем нормално. Факт е, че никой няма да тръгне да се занимава с глупости да си хвърля парите на вятъра, само и само някакво музикално шоу по бтв да го вземе българин :)..Това е истината! Приемете я! Аз лично гласувах за Боян, но не мога да отрека, че Маги също заслужаваше наградата...Факт!

75

Анонимен

преди 15 години

Каква е тая кикимора?

74

Помориец

преди 15 години

Преслава, въпреки фамилното си име, имаше не само по-добър глас, имаше и нещо, което би я направило (евентуално) нещо по-успешно от досегашните. Аз тази година бях в чужбина и само този финал вчера гледах, но това, което показа тя, на сцената, като излъчване, като запленяване на феновете, и присъствие, беше на съвсем друго ниво. За съжаление излезе последния път със супер интересна рокля (както се изразихме морските - като водорасло), което обаче не трогна влажното око на българина. Ама така е..