15

преди 15 години

***!Сигурно жените са си свалили фереджетата,там все пак е много топло...губя думите за коментар...Техният Аллах къде гледа?!Не вижда ли ?Много грехове има тая нация-горко им!

14

m k

преди 15 години

tova se sly4va ne samo v aziadskata 4as a i v evropeeiskata. A na6ia dogan iska da ni zavede pri tezi izvergi.

13

Car Kaloian

преди 15 години

Primitivna darjava-primitivni xora !Sega s radost chte priemat Rezacite v EV.

12

преди 15 години

Ами каква може да бъде една религия,която призовава да избиваш хората от други религии наричайки ги неверници ? ...

11

aza

преди 15 години

vsi4ko jivo na balamatoma khhh tq 6a e bila nqkva malka svatbi4ica :)

10

koko

преди 15 години

Мисля, че твоята религия е извратена

9

преди 15 години

НЕ МАНИПУЛИРАЙ ! ТОВА НЕ СА КЮРДИ,А ТУРЦИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПРОПРАВИТЕЛСТВЕНИ "НАРОДНИ МИЛИЦИИ",КОИТО ПОДКРЕПЯТ ТУРСКАТА АРМИЯ В АКЦИИТЕ И СРЕЩУ КЮРДИТЕ ! БАШ ТУРЦИ СА СИ ! И БАШ ФАНАТИЦИ !

8

преди 15 години

1 много си прав!Това не са Турци,а кюрди,как може да се убиват хора,примитивни същества,те не са никакви мюсюлмани,коя религия приема за святост убийството,то е грях във всички религии,това не са хора ,а животни безбожни!Мир на духа им на всички убити,трагедия!

7

Mi

преди 15 години

Всяка млада жена трябва да бъде наясно с това ,че зад всяка нейна грешка стои мъжа с неговите разпореждания и виждания за съвместният им живот-за кратко невидимо присъствие,Подигравките и каквито и да е цинично убииственни занимания с нея като такава се определя от моментното им настроение,което в крайна сметка я убива като личност,съпруга и индивид независимо от старанието и,Лъжесъдебната система е чисто мъжка диващина ,а отсъствието на каквато и да е грежа за природата като такава дава многократно оправдание за жертвите-те са идеалисти,които не успяват да реализират дори и себе си професионално ,Любов и обич от съжаление води до там,че започваш в крайна сметка да се грижиш за животното,което се е и подиграло и изгаврило с теб като ,,невидимо присъствие,, и в крайна сметка то те и довършва най-жестоко и цинично защото начина му на мислене и действия е такъв,

6

RT

преди 15 години

Диваци и варвари - напълно побъркан и деградирал народ.Ква европа - те са за африка направо.Религията им е *** и извратена и ето до какво води.

5

преди 15 години

ei tova e to:) bravo ako mojete da se izbite vsi4kite do edin nqma da e lo6o

4

Европеец

преди 15 години

Ето ви я "цивилизованата" и "европейска" държава Турция !!!! Това е истинският образ на тази държава,а не лъскавата и европейска част,която сигурно е 1/8-*** от цялата територия на Турция !Примитивизъм,примитивизъм и диващина !!!! Вече десетилетия американците изливат милиарди в икономиката на Турция,за да я направят нормална и просперираща държава,но мисленето на обикновения фанатик трудно може да се промени !!! Това е сега,а представяте ли си какво е било преди 140 години в Османската империя ? ...А после да продължават да пишат глупости из учебниците по история за "турско присъвствие",а не робство и да продължават да промиват мозъците на децата ни ....

3

преди 15 години

D - I - V - A - C - I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2

преди 15 години

Европа, а? Ще гледат ЕС през крив макарон!!!

1

Lestat

преди 15 години

Това са мюсулмани с изкривена представа за религията им .