119

преди 15 години

Ти отдавна си ми ясен, но след като си роден в БГ, преди да ми се криеш зад "Демокрацията", първо се запознай с Конституцията на държавата, чиито гражданин си и която СИ ЗАДЪЛЖЕН ДА СПАЗВАШ! Накратко (като за теб): официален език - БЪЛГАРСКИ; ОФИЦИАЛНО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ - ХРИСТИЯНСТВО! Анадън му?

118

преди 15 години

Селве Хамид - помашка *** 1 в Рибново!

117

anonimen

преди 15 години

NAISTINA SI LI4I,4E STE EDIN MN TO4EN 4OVEK,S KOYTO BIH JELAL DA SE ZAPOZNAYA.AZ KATO EDIN MUSULMANIN SIM SIGLASEN NAPILNO S VAS,ZA6TOTO TUK V BG HORATA STANAHME TOLKOVA ZLOBNI,4E 4AK OT ZLOBA OSLEPYAVAT,KATO NYAKOY "SI6TESTVA",KOITO SE MISLYAT,4E PRAVYAT NE6TO-KATEGORI4EN SIM I OTGOVARYAM "NE" I NE SA PRAVI,ZA6TOTO VINAGI GO SVEJDAT NA POLITI4ESKA OSNOVA I TAKA 6TE SI PRODILJI ! BLAGODARYA VI O6TE VEDNIJ g-n IVANOV I VI POJELAVAM ZDRAVE I BEZKRAYNI USPEHI V USA :))))

116

bzb

преди 15 години

Мухаха, това е приказката... :D

115

преди 15 години

След Волен и Яне заложи на антиислямизма, за да печели гласове на предстоящите избори. Защо тия двамата не си спретнат една коалиция, че да не раздвояват гласовете на антиислямистите. Пък и звучи добре: Ред, законност, справедливост Атака. Хем поетично хем призивно. Е, малко куца законноста и справедливостта, щом забрадките са толкова голямо нарушение на закона и на здравия морал на българина, а не му пречи, че собствените му дъщери и внучки ходят с обеци като антени на марсианци и с голи гюбеци (пъпове) с халки на тях, сякаш не отиват на училище, а в харема на някой арабски шейх. Не му пречи, че внуците му дангалаци-гимназисти, ходят на училище като на пикник по джапанки къси панталони, от които понякога им се показват ония работи, сякаш да защитят морала. Но нищо бъдете умни и дерзайте! Атака!

114

fif000

преди 15 години

Za *** cigansko otno6enie !

113

anonimen

преди 15 години

NIE SME V EDNA DEMOKRATI4NA DIRJAVA,V KOYATO VSEKI IMA PRAVO NA GLAS, A A 6TOM SE KASAE ZA "EZAN" I DRUGI RELIGIOZNI OBI4AI TI NE SI TOZI,KOYTO 6TE GO KAJI6! PO KURAN*A E PISANO 5 PITI ZNA4I 6TE SE PEE A NE SE "VIE" DA BIDEM VEJLIVI AKO MOJE! I DA TI E YASNO,4E SIM RODEN V BG,I KATO EDIN OBRAZOVAN MUSULMANIN SAMO 6TE TI KAJA,4E NE SI NA TAKOVO RAVNI6TE,4E DA USPORVAM TAKIVA NETA S TEB. PA TI SAMIYA NE SI ZAPOZNAT S HRISTIYANSKATA RELIGIYA I IZISKVANIYATA,4E DA SPORI6 TEZI NE6TA S MEN! YASEN LI SIM TI VE4E!???

112

преди 15 години

Тук освен умопомрачени наркомани,и,комплексари нормални хора изказват ли се.

111

преди 15 години

Да се изселват в Саудитска Арбаия всички тия дьонмета от Рибново и региона! Щото такава фанатична гмеш не искат и в Турция!

110

Волен Сидеров

преди 15 години

Колко тъпотии в една ненормална държава от гейове, и корумпирани..За религия неможе да се спори и то ако се спори е възможно само в една страна ***.Същото важи и за Судан където пък не желаят Яни Яневците да търпят християните..!Къде по из света полицаи да стачкуват освен в Андершковата държава.Как един преставител на реда ,да ни пази и да бди след като не е доволен от властта?!!!!!!!!!И не е за вярване тия хорица да вредат на щастието ни отколкото Яневци, Костовци, Сидеровци,Догановци и Станишевци..

109

Иван Иванов

преди 15 години

от 4 години живея в Америка и едва сега като погледна към България разбирам, че там хората не се обичат, а мразят, завиждат, обиждат, а и като нищо могат да пречукат няакой за 5 лева. Драги мои, само един пример: в Америка вероятно има повече от 50 различни религии, философии, секти и т.н. и няма разправий на етническа, религиозна основа. Хората се уважават помежду си и никой на никой не пречи. Кой има интерес в България да се създава такова напрежение? Защо е всичко това? Ако си християнин, прави добро и обичай ближния си; ако си Мюсюлманин, живей според принципите на Корана; ако си атеист, но имаш претенцията да бъдеш интелигентно същество бъди толерантен към останалите, но не към злото. Защото злото е враг на всяко добро.

108

.

преди 15 години

тцтцтцттцтц е много ясно че няма да се обадят егаси тъпата офца че и жертва се изкарва малеееей че зле ... да и се обадят седмица преди посещението неще ли смотлата и ***. бащати ислямизирал а ти се прайш на важнна мамати смотана да идва един възродителен процес ... че го няяя бай тошо той ше ти каже дали имат право данс да влизат увас офца смотана

107

преди 15 години

И Югославската конституция беше такава!

106

преди 15 години

Езан - в Турция! Нямам нищо против Исляма, но да ми вие някакъв на арабски 5 пъти на ден - няма да стане! АЗ ЯСЕН ЛИ СЪМ ТИ?

105

преди 15 години

тая мн въпроси задавала бе....органите на данс имат право да влизат в каквото и имущество да е ако има сигнал за заплаха на националната сигурност тая и на аалааах да са е молела никои не е длъжен да и дава каквито и да било документи...е които не верва има го в интернет закона за данс да се хване да чете па си мисля,че така трябва да се деиства в България...

104

aragonesa

преди 15 години

Само по себе си човек с 3 имена говори много. В зависимост от ситуацията Башев си сменя и своето име. По време на вазродителния процес тои е под псевдоним Маноло в услуга на власта, за да се хареса разбира се на упражляващтите , по време на изборите 90 година тои е Андреи пак в сащият контекс , само че този път на БСП и по точно на Пирински, а 2001 - Ахмет за да се добере до ДПС, но при тях тия не минават и през 2005 пак е Андреи. Какво очаквате от такав човек, та тои би продал и маика си ж името на своето благоденствие. Елате в Огняново за да видите неговите сараи - Бар , механа , хотел , къща от наколкостотин метра, друга на дещеря му наскоро купи и друга за 100 000 лв. но на името на племенника му , за заблуда. И всичко това за 10 години от както е кмет на общината. А само преди това го помня как караше червения москвич и ходеше на гъби за да върже двата края. и живееше в бащината къща в Рибново. Така че наи-искренно пожелавам на ДАНС да си сварши работата до краи и тази *** да получи заслуженото.

103

anonimen

преди 15 години

da,li4i si 4e si yala ti ryazan i to zdravata 6tom ya kara6 po 4lenove si go zapomnila s dobro. BRAVO MOETO MOMI4E PRODILJI DA SE GORDEE6 S TOVA :))))))))

102

преди 15 години

тия двамата *** -по поведение те са такива са толкова устати че са отвратителни.Когато участваха в сеизмограф пак така се държаха-нахално и просташки.Яне Янев се държа коректно и възпитано.Има записи на които се вижда и чува и не може да се оспорва.Въпреки това тези двамата се държаха безобразно.Така е защото няма кой да им затвори големите уста.А уста се затваря със силен удар.

101

anonimen

преди 15 години

1.kakvo znae6 ti za islama,4e si stanal da sibesedva6? zapoznat li si izob6to? "GRIMOGLASEN PRIZIV PO MEGAFON" deto go pi6e6 se kazva EZAN i go ima na vsyakide po4ti po naselenite mesta,kideto ima musulmani!Nyamam ni6to na protiv hristiyanskata religiya no vzemi se malko v rice i pomisli predi da pi6e6 tezi gluposti ! YASEN LI SIM TI?

100

преди 15 години

Съгласен съм абсолютно с тебе 96 ...всичко си има граници ,скоро търпението ще се изпари...