33

киро чепура

преди 15 години

В офиса сме 5 човека и все за АТАКА!!!!

32

stefan

преди 15 години

a spored men 6te stoqt taka GERB, BSP,DPS , ATAKA da spomena 4e sam ot DSB

31

преди 15 години

Ако иската да гласувате за България - АТАКА! Зарежете ги останалите.

30

преди 15 години

десните вместо да се мотат, да зимат Костов под ръка, и да се коалират с ГЕРБ и атака, че да се разкара комунистическата ***.

29

преди 15 години

Някой писа че Атака искали да строят концлагери и работната ръка шяла да бъде безплатна ***, турци и евреи. Аз съм строителен предприемач и ще гласувам за тях. Дано после да го имат това в предвид и моята фирма да участва в строежа на лагерите.

28

преди 15 години

В законопроекта на АТАКА не става въпрос за национализация,а за конфискация.Има същественна разлика.Национализацията клони към експроприация които са сложните думи за държавен грабеж. Конфискацията е отнемане на пари и моти които са били предмет на престъпление и отнети с измама и злоупотреба с властта от държавата.

27

marmot52

преди 15 години

Всички партии допуснати след 1989 год. до политическото пространство,имат един и същ генезис,но тези от Атака,поне ще защитават изтормозения от привилегированите малцинства обикновен българин!

26

boristodorov56.blog.

преди 15 години

В тези цифри има толкова истина, колкото е водата на Марс.Казват, че има нещо, но никой нито го е видял, нито го е пипнал.Ще се скъсат да манипулират хората до изборите.

25

преди 15 години

26,8% за мутрата Разбойко Бехар Борисов?От това по-голям виц няма!Но ако има нещо вярно в това-горко на България!

24

преди 15 години

tova sa gre6ni danni eto kak 6te stoyat ne6tata spored men BSP,GERB,DPS i drugite na zaden plan

23

lo6

преди 15 години

predi godini ataka mi izglejdaha neseriozna partiq, no sega ve4e mislq, 4e nqma za kogo drugigo da glasuvam, predvid alternativite: GERB i BSP

22

преди 15 години

АЗ СЪЩО

21

преди 15 години

В законопроекта на АТАКС не става въпрос за национализация,а за конфискация.Има същественна разлика.Национализацията клони към експроприация които са сложните думи за държавен грабеж. Конфискацията е отнемане на пари и моти които са били предмет на престъпление и отнети с измама и злоупотреба с властта от държавата.

20

преди 15 години

АТАКА-ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!

19

ataka

преди 15 години

Дори и да са само 9% за АТАКА, при разпределението тези 9% уважаеми нейнформиран, стават не 14, а минимум 16%Друг е въпроса че тези 9% за АТАКА са здраво понижени. Истинските проценти за момента на АТАКА са категорично повече от 9, минимум 12% са

18

Anonimen

преди 15 години

В последно време се бях насочила към РЗС,но като чух,че искали коалиция със СДС и ДСБ,ми отмиляха.Атака !!!!

17

преди 15 години

Отдалеч смърдиш на червен

16

From Germany

преди 15 години

Омръзна ми да повтарям на Атакистите-Терористи: гладна кокошка просо сънува! Шайката ви ще получи не повече от 10% и това и е много. Но предполагам че ще бъдете в следващото правителство, което е много добре.

15

преди 15 години

Атака - 25%БСП - 22%ДПС - 12%СДС - 5%

14

преди 15 години

АТАКА е пред БСП!Крият и манипулират хората.Аз отдавна не им вярвам на тея платени "социолози" !