51

xxx

преди 15 години

За съжаление май има още спящи!!! Хайде бе хора! Да ги свалим тия лапачи от власт!!!

50

преди 15 години

Нищо няма да бъде постигнато до обяд ще са пред парламента след 7 вечерта всичко започва по старому пиянски оргии по стаите след това избиване на комплекси в заведенията до сутринта и утре пак може да се присетят ако не им е много лошо да протестират жалко че протестите се преекспонират и се свързват с нелепата смърт на едно момче. Напълно съм съгласен с мненията на 39, 38, 32, 31, 30 и всички други който не са си заровили главите в пясъка.

49

До 30

преди 15 години

Митко, говориш точно като новософиянец. Сигурен ли си, че не си приходящо селянче?

48

Enya

преди 15 години

Абсолютно съм съгласна с No 32......

47

преди 15 години

Vun boklucite ot parlamenta! Stiga korupcia i mutrenska durjava! Da gi podkrepim Bulgari!

46

недоволен

преди 15 години

айде всички тръгваме сега или никога

45

майка на 2-ма студен

преди 15 години

"МИЛИ" ***, ПОНЕЖЕ СИ *** И ИЗБИВАШ КОМПЛЕКСИ СЪС ЗАГРАБЕНИ ПАРИ / ИЛИ ОТ НАРКОТИЦИ / НЕ РАЗБИРАШ ,ЧЕ ПРОШЛЯКА СИ ТИ !!!! МНОГО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ГИ ЗАСТРЕЛЯХА И ТВОЯТ РЕД ЩЕ ДОЙДЕ - ИМА СПРАВЕДЛИВ ГОСПОД, КОЙТО НЕ ОСТАВЯ ЗЛО НЕНАКАЗАНО !!! А МОМЧЕТАТА СЪС ИНТЕЛЕКТ И КАЧЕСТВА В СТУДЕНТСКИ ГРАД, ИМАТ БЪДЕЩЕ И КАРИЕРА. ТЕЗИ КОИТО НЯМАТ КАКВО ДА ПРАВЯТОСВЕН ДА ПИЯТ И СЕ БИЯТ СА *** КАТО ТЕБ, С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ПА МАКАР И С ЛИМУЗИНИ !!!!

44

преди 15 години

trqbva vsi4ki mai da trugnem da q porazklatim tazi absurdna durjava

43

Чичо Пенчо

преди 15 години

И какво точно стана в Гърция?

42

jdjdj

преди 15 години

vyn selqnite ot Sofia... ne mutrite ot st. grad

41

Johnny ATAKISTA

преди 15 години

Чудят се как да се изхлузят от лекции тия пишлемета. Все едно всеки ден не умират хора в София? Плюс това мутрите не са само в студентски град колеги, мутрите са навсякъде. Всеки ден се изпонапиват и пребиват десетки хора, не виждам какво е основанието за протест тук. Докато не се вдигнем както гърците и унгарците преди години няма нищо да се промени.

40

преди 15 години

Горкото момче...

39

Радо

преди 15 години

Давайте с вас сме!

38

преди 15 години

32 ти нещо вярваш ли си?Давайте братя нека смажем тия ***

37

BenSherman

преди 15 години

Като не работиш вашите ли те издържат или си все още ученик... Пу.тко шляпана.. Не тъ бива даже да обидиш един човек ... за кво говорим... Айде изчезни като мензиса на баба си...

36

prost 4ove4ec

преди 15 години

....отрязаха ми хубавите думи4ки....Ама вие сте ИНТЕЛИГЕНТНИ - сещате се за тях!

35

do 31

преди 15 години

Това няма как да стане. Протестират 3000 студенти. Другите 50000 ще са утре пак в бара. Освен това тези заведения се пълнят главно с хора извън Студентски. Няма как да дадеш 5лв. вход и да пиеш вътре само марков алкохол и да си студент едновременно. Поне аз навремето не можех да си го позволя.

34

Prost 4ove4ec

преди 15 години

Май ми намирисва,че трагедията на момчето обърнахте в своя полза:( Какво искате, сега?! Ми и да скандирате "Вън мутрите", само си чешете и аз незнам какво. Като правителството и незнамсикой не ви помага, помогнете си сами.Бойкотирайте кръчмите в студентския, не ходете там, босовете ще фалират и сами ще се изнесат! Ама не ви харесва, май! "интелигенцията" сте!Жалко за момчето! Вие просто го употребявате и затова сте !

33

преди 15 години

Да подкрепим децата си.

32

k

преди 15 години

Борете се , тази държава е на всички и най вече на вас младите. Борете се за по - добър живот. А с другарите комунисти от преговри не разбират. Тях само камъните ги плашат. Дерзайте, с вас сме.