65

Анонимен

преди 9 часа

Ръководител на службата Nativ Яков Кедми назова 480 цели, които Русия трябва да удари в САЩ при ядрена война. След като бъдат унищожени "в този момент войната ще свърши". Никой няма да бомбардира Ню Йорк и Вашингтон. Няма смисъл да се разрушават мегаполисите-там няма военни цели, а системата Мъртва ръка ще продължи да работи. Цел за Русия не е подземният бункер под Белия дом, а тези ракетни силози. Няма да има ядрен апокалипсис, който да унищожи цялата планета. Оставена без ядрени оръжия, САЩ нямат избор, освен да признае поражение защото вече няма да може да устои на враг с ядрени оръжия.

64

Хахахаха

преди 9 часа

Абе от къде ги намирате тези статии ве продажни *** ? Значи Руснаците всеки ден вземат територии в Украйна но не може да си върне Курск ? Който влезе в Курск не може да излезе от там ако имате поне малко реална представа какво се случва нямаше да пишете тези простотии. Влезте в който и да е Телеграм ще видите какво им се случва на Украинските свiне в Курск.

63

Анонимен

преди 9 часа

230 000 сърби и черногорци са прогонени от западния и албански геноцид в Косово. СТОП НА ЛЪЖИТЕ И ЛИЦЕМЕРИЕТО И ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ. КОЛКОТО СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА ЛИВАНСКИЯ И ПЕЛАСТИНСКИ НАРОД И ЗА МИСИЯТА НА ООН В ЛИВАН.Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2024/10/24/etnicheskoto-razdelenie-prodyljava-da-syshtestvuva-v-mitrovica.624545#comment-newest

62

Анонимен

преди 10 часа

Русия е отново ГУЛАГ

61

Анонимен

преди 10 часа

как е фолцваген?

60

Анонимен

преди 10 часа

Севернокорейците в Курск може да оберат славата на некадърните руснета

59

Анонимен

преди 10 часа

Как ще обясни на руските майки, че техните деца са загинали, защото какво- спасявали са руснаците в Украйна- как, като ги избиват наред с украинците- някой да видя да се извършват евкуации...а тия мъже чиито семейства са теглили кредит с 22.8% лихва за жилище на семейството си- какво става с имота ако го убият на фронта- те си гласуваха за него да го търпят, само да не идва тук- да си стоят у тях!

58

На Боко Чекмеджето

преди 10 часа

Къф Курск бе шпринги, хохлите ядят бой навсякъде! Чужда армия? На континента? Кой континет бе шпринги? Азия ? Ми то Русия е и там. А нас ни няма. Аре фък офффф!

57

Анонимен

преди 10 часа

Какъв стратег само,е императора на външни тоалетни!

56

Россия=Психиатрия

преди 10 часа

Южна Корея и те изпращат бойци така че се очертава война между двете Кореи но на чужда територия. Доколкото боевете се водят в Курска област и там се разрушават градове и села това се очертава като чудесна новина. Поредната многоходовка на Великия комбинатор Путин.

55

Анонимен

преди 10 часа

Севернокорейските войници ще могат да използват Украйна за трамплин към Европа и свободата! Дишай!

54

Куку

преди 10 часа

Фтарая армия мира опря до корейските селяни,хигиена нулева.Господ се шегува с руските сви...е!

53

Ст Стамболов

преди 10 часа

Гледах интервю с Михаил Касянов (бивш премиер на Русия ) и на въпрос на журналиста " при определени ситуации Путин ще се реши ли на ядрен удар "той отговори :"Вече Китай заявиха че не приветстват такава ескалация , а САЩ и съюзниците ще отговорят с конвенционално оръжие така че Русия няма да я има .

52

Анонимен

преди 10 часа

Страх ли ви е от корейците, а неррези евроатлантически башибозуци !

51

Анонимен

преди 10 часа

От началото на войната до сега са загинали над 500 000 руски войници- кому беше нужно това...

50

987

преди 10 часа

Копейките да си прегледат коментарите от преди 2-3 месеца. От август насам всеки ден пишат, че ВСУ в Курска област е избито и ако не утре най късно в други ден руснаците ще ги изгонят. И все не става баш така. Същото беше за Бахмут - една година аха и са го превзели. Ако някой изрови всички глупости, които копейките изписаха за тия 3 години война ще се получи психо сатиричен трилър .

49

Йово

преди 10 часа

*** и глупостите пишете!

48

Анонимен

преди 10 часа

За котеата не е важно дали е демократична или авторитарна. Важно е да лови мишки.

47

Рептили

преди 10 часа

Вижте го на снимката гнусния ботоксов рептилоид

46

Анонимен

преди 10 часа

Покровск - Селидово (почти половината от Селидово, ако броите сярата, е под контрола на руските войски)✅ Селидово - Красногоровка (ВС на РФ разширяват клина между Новоселидовка и Измайловка, което представлява заплаха от север за гарнизона на въоръжените сили на Украйна, който държи "торбата" Горняк - Кураховка)✅ Угледар - Константиновка (руската армия се приближава все повече и повече до Богоявленка).