168

Анонимен

преди 14 часа

Никой никога не е казвал, че така нар. окрайна ще падне за три дни. Дори Путин се изрази: "Царь Петър е воювал с шведите 10 години, така че ако се наложи и толкова ще воюваме". Задачата е денацификация и демилитаризация на така нар. окрайна.

167

Анонимен

преди 14 часа

До иБРИКС - Съюз между орел, рак и щука трудно ще сътвори нещо. Едните (Индия, Бразилия, ЮАР) искат да е само икономически и да не се противопоставя на Запада, а другите (Китай и Русия) предпочитат да е политически съюз противопоставящ се на Запада и най-вече САЩ. Няма да коментирам колко различни са тези държави и народите им. Общото е, че искат да избегнат санкционните политики на САЩ, което е похвално, защото си гонят свободата на действия, но друго общо между тях май няма.

166

Анонимен

преди 14 часа

Китаеца им го е казал много добре.

165

ники

преди 14 часа

брикс микс и подобни смешкитова като някакво заклинание се ползва последните години и никой не го е виждал

164

Анонимен

преди 14 часа

Разлагането на ЕС може да започне още следващата година, и тогава ще се наложи да се реже месо за да оцелее организма - източна Европа ще я захвърлят. И тогава какво ще предложат на Русия като отидат да молят да ги спасява, а нямат нищо? Територии? Военни бази на Русия, руския бизнес да влезе и да възстановява. А Русия дали ще се съгласи?

163

Анонимен

преди 14 часа

От 15 години всички слушаме за Брикс,но никой не го е виждал.Това е една теоритична химера,която такава ще си и замине.

162

кратко и ясно

преди 14 часа

Китай си осигурява васални пазаеи а путин е по глупав отколкото изглежда

161

Анонимен

преди 14 часа

Cтигa глупocти и кажeтe нe на укро-натовската пpoпaгaнда!!! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru по канала "Россия 1" и различни канали в smotret.tv

160

МВФ

преди 14 часа

МВФ преразгледа прогнозата за състоянието на икономиките за 2024 според ръста:7,0% - Индия, 4,8% - Китай, 3,6% - Русия,3,0% - Бразилия, 2,8% - САЩ, 1,3% - Канада, 1,1% - Британия, 1,1% - Франция, 0,7% - Италия, 0,3% - Япония, 0,0% - Германия.

159

иБРИКС

преди 14 часа

Този "съюз" е на 20 години и нищо не е сътворил освен празни приказки и обещания за светло бъдеще. Я ми кажете коя е валутата на БРИКС и какви са котировките? Алабалистики за сиромаси.

158

До 156

преди 14 часа

Ами аз не съм русофил,ама това не означава ,че трябва да харесвам украинска простотия

157

Анонимен

преди 14 часа

Значи РФ,трябва да е стотина полюса!?

156

Номер 25

преди 14 часа

Русофили за България!

155

Анонимен

преди 14 часа

Украйна със Зе фюрера да си стой в *** и да не се обажда за неща, които никой не я пита, защото си е васална държава

154

Анонимен

преди 14 часа

Всъщност за всички е по-добре да има многополюсен свят, а за България специално на този етап е по-добре да стои далече от Русия. Нямам нищо против обикновените руснаци, но управление каквото имаше при нас през 90-те години не ни трябва. Не че сега сме цъфнали и вързали, но спрямо тогава сме направо върха на законността и цивилизоваността. Ако някой ден Русия се цивилизова, може да не е толкова опасно да имаме повече взимане-даване с нея, но на този етап НЕ. Най-много да ни вкарат във война!

153

Анонимен

преди 14 часа

Да са живи и здрави Костов и Мони Паси, че ни сложиха на правилната страна на картата. Сега можеше да сме като Армения, Грузия, Молдова или Украйна, където се пуцат и наистина е зле.

152

Анонимен

преди 14 часа

Русия печели на фона на колапса на Европа, Le Figaro. Европейската икономика е парализирана, до голяма степен това е резултат от санкциите на Запада срещу Русия. Проблемите с формирането на ново правителство във Франция са косвено причинени от същите фактори.

151

Анонимен

преди 14 часа

Ако миналата есен имаше усещане, че ситуация в ЕС може да се оправи, след лятото стана ясно, че няма изход и старата система се разрушава.

150

Анонимен

преди 14 часа

Да и не иска да става като Париж , Брюксел и Берлин фен клуб на Бешикташ

149

Анонимен

преди 14 часа

Благодаря ти,Господи,че съм роден в България!