173

До до 158

преди 15 часа

Логиката ми е, че в БРИКС България ще може да се развие по-успешно, защото това е огромен пазар с много ресурси от милиарди хора. Защо подценяваш Индия и индусите? В БРИКС няма квоти, които да ни ограничават, няма зелена сделка, няма лгбткс пропаганда. Едни от най-добрите учени, програмисти и математици са индийци. Индия е древна цивилизация. Не знам защо така подценяваш БРИКС, но това е повече от половината от света и са огромна икономическа сила.

172

Анонимен

преди 15 часа

РАБОТНИЦИТЕ В ПРОИЗВОДСТВОТО В КИТАЙ ВЗЕМАТ 20% ОТ ЗАПЛАТИТЕ В САЩ И ЕС, РАБОТНИЦИТЕ В ИНДИЯ 3% ОТ ЗАПЛАТИТЕ В ЕС- ТАМ В МИЗЕРИЯТА НА БРИКС ЛИ НИ ПОДРИТВА КОПЕЙКИН- ВЪН НЕЩАСТНИЦИ- НИЕ РАБОТНИЦИТЕ В ЕС ВИЕ КОПЕЙКИТЕ В БРИКС!

171

Анонимен

преди 15 часа

Щом са бъдещето да запретват ръкави. Има война в Газа, глад и болести в Африка, потъващи острови в океана, бури и урагани. Гладни и бедни колкото искаш. Да отварят кесийте и да почват да ги замерят с пари. Стига са лежали на белия човек.

170

Анонимен

преди 15 часа

Бг сама се изолира с политиката си до сега. Тя е суверенна държава и ЕС или който и да е, не бива да се налага с каквото и да е, защото ЕС е съюз за свободно движение на хора и капитали, другото не бива да е задължително, а препоръчително. Икономически изгодни отношения с всички държави по света, не бива да се изпускат. Но Бг трябва да развие селско стопанство и икономика защото няма какво да предложи. Енергетиката също е зле.

169

Брикс е

преди 15 часа

Търговски съюз, ЕССР е идеологически мотивиран съюз на колониите на САЩ!

168

Анонимен

преди 15 часа

Вчера даваха навсякъде по новините срещичката в Казан. То беше направо жалка гледка, тия не могат да си оправят коччините, тръгнали света да оправят. Не са фактор, а Копейкин е направо анонимник.

167

Анонимен

преди 15 часа

Костадинов ВЪН от българската политическа сцена! Да хваща чемодан, с него на вокзал и директно към Москва. Там да се присъединява към общността на сатрапските режими.

166

Анонимен

преди 15 часа

брикс е нещо дето раздава тефтери с молив за 1600$ ама русофилите знаят, че е нещо прекрасно.

165

Анонимен

преди 15 часа

Костя със сините венци ли беее, хехехе...

164

Предимството

преди 15 часа

на БРИКС е, че не се налагат политически ограничения и търговията е по-малко зависима от временните политически течения за разлика от ЕС. ЕС е обременен с такива и това е причината за упадъка му. Дано лайениците си заминат скоро. Ако не се случи, жална ни майка.

163

Анонимен

преди 15 часа

Някой знае ли какво е брикс?

162

Анонимен

преди 15 часа

До анонимен 164 Ми не бъди българин. Не е задължително.

161

Въпрос на вкус

преди 15 часа

Един от по долните говори че ядяли гушери и прилепи в брикса. Ами буболец ите на урсула кой? Кой ще ги яде ?

160

Какво да си запи--

преди 15 часа

--сват центаджиите ? Та ние помним или поне някои живяхме във руска губерния оградена от желязна завеса --БРИКС е някакво копие на същотото творение ( СИВ ) -е не сив ами брикс във основата няколко пропаднали диктатори се чудят как да се окопаят ,уж предлагат нещо ново -- няма ново бедни със атомно оръжие диктатори срещу свободния свят който ги тъпчел моля ви се тях тези които трепят собственото си население или са до гуша във бедност и разни касти и нямат оправяне ( Индия ) сега и Ердоган ?

159

Анонимен

преди 15 часа

брикс са сборище на лузъри, за това костя го влече натам

158

Анонимен

преди 15 часа

Когато купувахме руски нефт бензина беше 3.50 лв/л, от както спраяхме да купуваме от тях и бензина стана 2.50 лв/л. Толкоз за братска руссия. факт

157

Пациент

преди 15 часа

Как разбра, че БРИКС е бъдещето на света, след като БРИКС все още не е показал кой знае какво като възможности? Кораба майка ли ти го каза?

156

Анонимен

преди 15 часа

До Анонимен 158 Не ти разбрах логиката. Какво те засяга тебе колко и какво население има в БРИКС? Ти в крайна сметка бял човек ли си или индус? Какво се надяваш да им продаваш на китайци и индийци - правец82 ли? Къде ти е логиката?

155

Анонимен

преди 15 часа

Никога нищо няма да излезе в брикса, Китай и Индия никога няма да се разберат за нищо, по исторически причини, плюс това е важно качеството, а не количеството. Притрябвали му на някой индийци, китайци и бразилци, смехотворно.

154

Анонимен

преди 15 часа

БРИКС са бившите колонизирани, санкционирани и ограбвани на което Запада дължи своето богатство. Явно вече се осъзнават и набират все по ускорен ръст /3+%/, докато запада крета около 1%. Явно тази тенденция ще се разширява и света ще трябва да се съобразява с това.