173

До ада на Чебурашки

преди 7 часа

Е няма как да разберем украинците като теб дето се правят на българи

172

До Сту

преди 7 часа

Е като си юрист защо си мислиш,че като не искаш да храниш нагли украинци подкрепяш Русия,а? Защо самите украинци лежат по плажовете в България,а не ходят да си защитават Украйната,а чакат НАТО да отиде.Е явно нито ние, нито американците или германците ще ходим да умираме за тяхната Урколандия

171

Ада на чебурашките

преди 7 часа

До Сту 169. Няма да те разберат. В главите на чебурашките кънтят само петолъчки и сърпове, друго не вирее там. Пробвах няколко пъти и се отказах да ги интегрирам в нормалното общество.

170

Анонимен

преди 7 часа

Такива като СТУ не могат да разберат, че прехваленият запад живее все още добре, защото граби целия свят от над 200 години. Но за всичко си има край.

169

Сту

преди 7 часа

Пичага, не работя в чужбина. В София съм, работя като юрист, печеля достатъчно, за да живея достойно, мога да пътувам, мога да си купувам материални ценности, ако имам нужда, да купувам подаръци на децата за празниците им и тн. Доволен от живота, но съм се постарал преди това да поуча и да инвестирам в себе си. Затова подкрепям ЕС, а не прогнилата пияндурска пустош. Защото ако си кадърен, тук и в ЕС можед да си добре.

168

До 163

преди 7 часа

Е не всеки е като украинските ***.Ние държава си имаме и не ни интересува Уколандията,а само България,а не украинските бежанци нагли да лежат по плажовете и да чакат НАТО да ходи да се бие с Русия,а в същото време нашите хора пострадали от пожари да ги бутат в контейнери, защото американците са им казали.на нашите управляващи ,че украинците са по-важни от българите

167

Не мозе да бъде

преди 7 часа

Украйна скоро ще бъде предадена от Запада

166

Анонимен

преди 7 часа

Значи Линдзи каза идеята, докато задушевно гушкаше Зелето-вие воювате, защото ние имаме нуода от вашите ресурси. Точка и запетайка.

165

Анонимен

преди 7 часа

Евалата СТУ всички те подкрепят, само кажи къде в Европа миеш чинии? Щото има хора дето живеят в България и я имат за своя родина. И това, че виждат правилно нещата, не значи че трябва да идат да живеят в друга държава, защото там се живее по-добре и по-лесно.

164

Анонимен

преди 7 часа

Въоръжени неонацисти пребиха митрополит Теодосий от УПЦ по време на кървав щурм на най-голямата катедрала в Украйна.По време на нападението митрополит Теодосий призова патриарх Вартоломей да се намесиЧеркаският и Каневски митрополит Теодосий е бил тежко пребит от лица във военни униформи, сред които представители на укрофашистката организация Азов, по време на превземането на катедралния храм на каноничната Украинска православна църква (УПЦ) в град Черкаси.

163

Анонимен

преди 7 часа

До Сту "Кое е общото между всички руски подложки по света?Ами това че никой не ходи да живее там...Какво повече е нужно да говорим" Даже е по-зле. 80% от тях са отишли баш в "прогнилия" Запад и оттам каканижат колко "хубав" е руския мир.

162

Сту

преди 7 часа

Аз им пожелавам да имат руски пенсии и да си пратят децата там, те ми слагат палец надолу. Що бе, кое не ви харесва, палячовци?

161

Анонимен

преди 7 часа

Северна Ирландия ни вкара пет гола и пак не се предадохме българите.

160

Умен Путин

преди 7 часа

До Умен путин? .. .Ами умен е . Избра да е в съюз с Китай а не с упадащи и затъващи в рецесия САЩ и Европа. Ако не са ти казали от тррлската ти агенция САЩ са в нова дългова криза а благодарение на деменцията Байдън мигранти са ги налазили като ввъшки а Европа е пред рецесия. Големи европейски компании панически напускат континента а много други спират производство... само едно евроджендърство им остана да се развива и афро-арабска миграция. ЗАЩО Путин да е с тях? Силен Запад??? хаха. На думи

159

Анонимен

преди 7 часа

Момчета, предавайте се, за да останете живи, нямате шанс срещу Русия!

158

Сту

преди 7 часа

Кое е общото между всички руски подложки по света?Ами това че никой не ходи да живее там...Какво повече е нужно да говорим. Желая ви на всички да имате руска заплата и руска пенсия до края на живота си. Ако имате противно поколение, изпрате го и него там да просперира. Тук няма място за тях! Има достатъчно сотаджии и чистачки.

157

Анонимен

преди 7 часа

Запада трябвало да спре развитието на Русия на Беларус на Иран на Северна Корея на Сирия на Ирак на Ливан на Палестина на хутите на суданците на афганистанците на Куба на Хаити и на др.още които се сетите.

156

Анонимен

преди 7 часа

Колко да е умен Путин? Създаде БРИКС с 2/3 от населението на земата. Ама тоа гадното население...дето е 3-та категория. Те толкова е имен Путин. И ти чакай Русия да е изолирана. Като спре конфликта с украйна ще видиш, как цяла европа ще е на килимчето пред путин на колене за малко ресурси......Запада срам няма, иама само интереси за пари, ще си плюе на сурата за по-евтинка гза.

155

Анонимен

преди 7 часа

Между другото в заглавието Днес.ру пише че имало доказателства, а като прочетеш текста разбираш че няма нито едно доказателство, а само предположения и прогнози в стил "една жена каза"

154

Всъщност...

преди 7 часа

Украйна ОТДАВНА е предадена от Запада. Използвана и захвърлена като употребена украинска магистрална бблядка. Такъв е живота.