10

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва да се премахнат поне част от привилегиите на военни и полицаи, особено на такива, които са чиновници, а не на терен. Друг е въпросът че това са галениците на ББ (а и не само на него ) които го крепят, когато е на власт

9

Анонимен

преди 3 седмици

Ако има как да починете веднага след като се пенсионирате най-добре за капаната държава за да има за хрантутене на ушеви, секви други шапкари, талибани, укропитеци и т. н.

8

Дедо

преди 3 седмици

Някой ще обясни ли ,защо един милиционер със средно образование, се пенсионира на 45 години , а един кардио хирург на 65 години ?

7

Зозо

преди 3 седмици

.......България произвежда 45-50-годишни пенсионери в продължение на десетилетия..... Така де. Тука има един пенсионирал се военен на 39г. - капитан. Пълен некадърник. Пенсия взима, работи нощен пазач - спи + апартамент дава под наем и все се оплаква, че няма пари?!?

6

Проблемът е огромен

преди 3 седмици

и разнопосочен. Един от въпросите е дали всички, които се пенсионират на 45-50 г. заслужават това? Слушах разговор на възрастни хора на тема "От 1945 г. до днес колко войни е водила България, та поддържахме такъв многочислен офицерски състав с големи заплати и бонуси, за каквито народът не подозира?" После коментираха материал на Кеворкян относно подмяната на добре обучените царски офицери с Груйовци от селата, които набързо се изпоженили за слугинчета и как след това не спрял юрушът на .....

5

Анонимен

преди 3 седмици

Може би в балета трябва да работят до 70 години?

4

Анонимен

преди 3 седмици

Милиционерите се пенсионират на 45 години с максимална пенсия 3400 лв. Цял живот не са свършили нищо и не да произвели нищо. Кой им плаща пенсиите, след като не са внасяли и осигуровки.

3

селянин

преди 3 седмици

аааааааа почнахте да се замисляте отдека ке дойдат ора за 1200 лв заплата хи хи хи тия от бангладеж избегая опитайте от сомалия или ботсвана

2

Наглост

преди 3 седмици

На никой не му пука за пенсионна система. Увеличавайте още пенсионната възраст и чакайте да падне тавана на летния театър.

1

гражданин

преди 3 седмици

А депутатите трябва да вземат точно средната работна заплата и пенсия , и нито стотинка отгоре !!