29

Анонимен

преди 3 седмици

Увеличавате само жертвите на Курск нищо друго. ДНЕС БГ. отново е с няколко дена назад и публикува стари изказвания. Ами нали точно преди 2 дена Зеленски заяви, че на Курск нещата зациклиха и няма прогрес. Руснаците изградиха отбранителна линия и оставиха само блатата и горите на Украинските свiне. Зеленски също каза, че не се е получил замисъла Руснаците да отслабят атаките към Покровск а след вчерашния пробив на Руските сили те са вече на 2 км. от Покровск.

28

Анонимен

преди 3 седмици

Разстрелът на селяните от руските войници е документиран от украински дрон.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Световния рекорд по позор и излагация принадлежи на краварите - когато китайчетата пуснаха балони да се веят над белия дом на краварите и те се чудиха какви извънземни са ги атакували ....

26

Анонимен

преди 3 седмици

Дърпай шалтера, Вова!

25

Анонимен

преди 3 седмици

Напальон и той влезе у Русия - ама ги избиха всичките :)))

24

expert

преди 3 седмици

До АнонименРустака армия не е ВСУ!!?? Значи Руската армия НЕ СА ФАШИСТИ , за да правят разтрели !

23

Анонимен

преди 3 седмици

"И за тези дето подкрепят този наркоман Зеленски как според вас с 6-7к ще превземат Русия?!" - хахах ... русофилите сте доста наивни хора. Дори и някой да ви бъзика, че Украйна ще превзема Русия, то е просто за да ви дразни, а не че го вярва, но вие сте толкова зле, че му се връзвате. Въпросът е, че СССР (Русия) воюва със СССР (Украйна), а американците си продават оръжията и вие си мислите, че руснаците побеждават във войната. Кой побеждават, себе си ли? Ако Тексас воюваше със САЩ, ОК, но сега?

22

Нане

преди 3 седмици

шмръклю преди вечерно обръщение, ръгне краката в контакта и главата му светне.... От понеделник не му светнала, няма вече тик ток.... ===)))

21

Ндаа,

преди 3 седмици

Важните са банките. Някакви си там деца...

20

Анонимен

преди 3 седмици

В Мелитопол, завладян от руските военни, се намира шивачна фабрика за униформи на ВСУ. В Колотиловка, Белгородска област, о.р.к.и обличат украински униформи. Извеждат няколко селяни на двора и ги разстрелват. Всичко се записва на камера. И сега се върти по руските телевизии. Нищо ново!

19

Анонимен

преди 3 седмици

На този някой вярва ли му?!Над 30%от Украйна е превзета от Русия,в Курск всеки ден убиват по 400 човека личен състав от украинските,,окопарори,, крият се по гори и където сварят!!!И за тези дето подкрепят този наркоман Зеленски как според вас с 6-7к ще превземат Русия?!

18

Анонимен

преди 3 седмици

Не мога да разбера как близо месец руснаците не могат да изгонят украинците от Русия и същевременно има хора, които си мислят, че за три дни щели да стигнат до Берлин. То и аз си мисля, че националния ни отбор по футбол следващото световно ще стане шампион, но дали само си фантазирам е съвсем отделен въпрос.

17

Шоу

преди 3 седмици

Тука пък има даже някакви маргинали който вярват и се радват,трагедия.

16

до днес бг

преди 3 седмици

А защо цитирате само Зелето ? Цитирайте и противоположната страна, какво казва по въпроса , за да можем да сравним и преценим как стоят нещата в действителност !

15

хи хи хи

преди 3 седмици

Не знам колко са влезли в Русия, но към днешна дата 7000 НИКОГА няма да излезат. Ама нали твоята игра е до последния украинец

14

Хора

преди 3 седмици

Добре че има нет и от там да получаваме истинска информация,че ако чакаме на дир и днес с техните фейкове.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Всъщност още не знаят колко дълбоко са влезнали в Русия, защото границата която са преминали също се мести.

12

6

преди 3 седмици

Зеленски, лъжат те, скоро ще разбереш какво камикадзе мъничко си

11

Анонимен

преди 3 седмици

А НАТО осъди ли Путин в Хага ? До къде стигна процеса ?

10

Цирк 404

преди 3 седмици

Само като прочетеш заглавието и те напушва смях.