67

Bai Dun

преди 3 седмици

Нека краварите и укропитеците да започнат да вият сега .......най-обичам краварски плач да слушам !!!

66

Анонимен

преди 3 седмици

Къде са наще европредатели,Тагарев, Шаламанов,Агов,полк.Миленски.Те са големи капацитети.Да ни разяснат малко как руската армия ще бъде разгромена.

65

Анонимен

преди 3 седмици

Тази "новина" дълго ли я мъдрихте? Що Украйна нахлува в Русия при лоша организация, смятайте какво щяха да правят при добра такава. Ех копейки, копейкииии....

64

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Не знам, ама...много Брадлита, много Стрикери и Абрамси заминаха на вторични в Курск. Някои стигнаха и Масква, изложението. Тъкмо навреме.

63

Анонимен

преди 3 седмици

До 62, вaтeнките се водят по акъла на един Дърт кукуфел, който управлява цяла държава. Резултата е налице, стотици хиляди мъртви

62

$ за оръжие

преди 3 седмици

Грантаджиите са в Амок..по ABC /американска телевизия/ преоблекли НАТОвец, койото е Руснак за да говори лоши неща за Фашистите на Наркокартела...Ужас! Ама как така, козяк ни плаща по 1 цент да цъкаме и да вярваме - верните третополовиТролове на Козяк хахахах Оссрайна взе едно село на 5 км от границата с цената на десетки хиляди жертви и събирана 1 година НАТОтехника за милиарди. Руснаците ги изчакаха да влезнат и от тогава ги мелят а те "дураците" продължават да се бутат в огъня хахах

61

Запомни

преди 3 седмици

Когато мравката се прави на слон се получават големи сакътлъци.Русия е голяма уста за малкия залък Украйна.

60

Пуй за хутин

преди 3 седмици

Ей Би Си Maмата пак са вълна: радио гаварит маскава ))))

59

Анонимен

преди 3 седмици

Агенция ТАСС, ясно, смешка статиика с 2 изречения и снимка на човек във маска. На такива измисшльотини се подмокрят само капейкитте.

58

Урко

преди 3 седмици

Укритие се водят по акъла на един Наркоман,който управлява цяла държава.Резултата е налице,стотици хиляди мъртви.

57

17- ти август

преди 3 седмици

Кравар скапаааан, казах ли ти да запомниш този ник? Още няма те ядосвам напълно. Ще се появя, когато братушките подгонят украинските фашисти към границата. Така и ти обещах! Муахахахахаха...

56

Анонимен

преди 3 седмици

Хахаха жалка кремълска пропаганда, тоя Американец случайно да говори на чист руски?

55

Koko

преди 3 седмици

Тоя наемник след два дни да не се окаже, че е бодигард на Путин. Смешници, там се водят сражения, той дава интервюта по бяла ризка. Айде малко сценаристите ехоооооо постарайтесе плийс.

54

Кой, кой е

преди 3 седмици

Веднъж пишете как в Курск укро армията громи окупантите и напредва към Кремъл,веднъж ни информирате как армията на Зелето е пред тотален крах.

53

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Смятайте, щом т.н. президент на Украйна докладва на журнналята сводката от фронта, за каква дезорганизация става въпрос и как се чувстват генералите му, дето някакъв 33 номер обувка е стъпил на врата им.

52

Анонимен

преди 3 седмици

Вчера един приятел се върна от Курск, и разправя че украинците настъпват по всички направления а руснаците панически бягат и се предават.

51

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Няма как да ги избоят всички укри, щото те според различни данни, може да са до 50-60000. До Коледа ще утраят.

50

Мда

преди 3 седмици

Войната е хаос, жестокости и безотговорност. Какво е очаквал?

49

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Аз мисля да забия в друга посока коментарите. А на тоя в армията му как е? Има ли организация? Ако е решил да се бори срещу авторитаризма, редно е да почне от своята страна, макар че там царува колективната безотговорност на показ. Обаче все някой ги ръчка отзад в бъбреците, да са колективно безотговорни. Американската армия е много добра в...Холивуд. В Боливуд обаче не са и чували за нея.

48

До 54

преди 3 седмици

Де са тия всички фронтове?