11

Анонимен

преди 3 седмици

Защо от лгбт движението откраднаха дъгата от децата? Замислете се!! Не накърниха ли така правото на милиони деца да израстнат без да си цапат душите със содомистка символика?

10

Кой им даде право

преди 3 седмици

да крадат от децата? А? Върнете дъгата на децата бе извратеняци с вас! Първо си присвоихте детския символ, а сега искате да заробите и изкривите и детската психика. Това ще стане ама в друга държава, не в нашата!

9

Как

преди 3 седмици

Точно ги накърнява ? Щом си се подписал и си дал ЕГН то си значи искаш да се знае кой си ? Аз като родител искам да знам , кои са тези учители !

8

Да питаме омбудсмана

преди 3 седмици

Група художници с алтернативно мислене мислим пред парламента да направим арт инсталация и да изрисуваме новия флаг на различните. Планът е върху бял чаршаф 30 на 50 метра, двеста души публично да освободят чревното си съдържимо и да изпразнят мехурите. А който му дойде музата може и да повърне.След това чаршафът ще бъде грижливо сгънат и пратен в Брюксел да си го сложат в рамка да си го гледат. Да каже омбудсманът, имаме ли право на подобен артистичен акт? Нали е демокрация тук?

7

Нормален:

преди 3 седмици

Правата на ненормалните накърняват правата ми на нормален.

6

Очите на Кокорчо

преди 3 седмици

Защо очите на Кокорчо са вечно ококорени? Защото го работят здраво изотзад всякакви НПОта и посолства. После защо ПП били хо-м-о пропагандатори.

5

Правото на содом

преди 3 седмици

очевидно е основно право в Конституцията. Син води зет. На Запад това вече е нещо нормално. Содимизират се масово. Халките им разтегнати като стари шушони. Не могат да се сдържат и акат като птички, където ги завари там. Боксерките им окаляни. Европейски ценности.

4

Тъй ли?

преди 3 седмици

А в закона за защита на детето, какво пише?

3

Анонимен

преди 3 седмици

Навират ни в очите извратените си ценности. Търпим. Но почнат ли да зомбират и децата. Бием!

2

Страх ги тресе

преди 3 седмици

Този закон всъщност прави по-лесна работата на учителите, защото няма нужда да се занимават с изпълнението на прищевките на разни НПО-та. Така че точно противниците на закона в голямата си част са на НПО хранилката. Затова ги е страх.

1

Списъкът не е на

преди 3 седмици

Възраждане. Списъкът е направен от друга организация и е публикуван. Единственото което правят Възраждане е да насочат обшественоъо внимание към него. Обаче тук се изкарва все едно че Възраждане са откраднали тая лична информация от въпросните учители.